ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ 2025/2026

• 28 907
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Явно са по "живота", уроци не ги вълнуват. Simple Smile
То не пречи и едното и другото да вървят 🙂

# 691
При големия запазиха ресторанта точно в началото на 11 клас, което мен страшно много ме учуди, но така се правело. И фотограф си намериха тогава. Е, после го смениха, че нещо не им хареса първият.
При набора пък още миналата година запазиха заведение. Провеждаха си някакво гласуване кое да е. Той от такива неща не се вълнува и грам. Даже пита задължително ли е да ходи на бал. Изобщо нямал желание за такова нещо и се интересува има ли начин да се откачи.

# 692
  • Mars Hotel
И нашите ще са в Милениум. Доколкото знам, вече е запазено, но моята не се занимава с организацията, та не знам подробности.

# 693
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ааа напълно си е нормално сега. Голямата я подпитвах постоянно в 11 клас, а тя все отговаряше, че 18- то винаги са на 28-ми в Шератон. Да ама дойде 12 клас и от ресторанта ги отсвиркаха, че всичко е платено и набързо гласуваха датата да запазят за бал или ресторанта, като дестинация.

# 694
  • Майничка
При момата нищо не се е чуло. Те от години са в Тримона, дано пак са така, че е близо, може и пеша да се пусне.
А и имаме едно офисче отзад, може да заредим с пантофи, лепенки и т.н.😁

# 695
    • София
    И ние дадохме капаро края на 10ти клас и е запазено за Милениум. Вече рокли ми показва😀

# 696
      Боже, бал, на мен ми е далече.
      Не знам дали са говорили нещо в клас. Не го знам моят дали иска да ходи на бал.

Математиката им е на Архимед.
      На него май леко започва да му харесва. Поне за сега.

Май е настинал. Днес не ходи на училище. Пи Фервекс. Записала съм час при личната чак в сряда.
      Класната пак ще реве, че е края на месеца и ще му увиснат отсъствия.

И аз мисля да му запиша час за очен, но ще взема направление от ЛЛ. Има астигматизъм на лявото око, и много нисък диоптер. Има и очила, които не носи.

# 697
      • София
      Явно са по "живота", уроци не ги вълнуват. Simple Smile
      То не пречи и едното и другото да вървят 🙂

Така е. Особено в студентските години най- се усеща. Simple Smile
      Явно засега всички ще са в Милениум. Simple Smile Много е желан. Но за коя дата са резервирали, нямам идея, хаха.
      Разбрах, че в София бързо свършвали хубавите заведения и затова бързали.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 07:35 от denizara

# 698
      И моя не си носи очилата и с двете очи е голям диоптър,но ги носи само на училище, като се прибере ги маха и не иска да ги носи.Там понеже не вижда,какво се пише на датската и няма избор.За баловете може би в София е по трудно, нашите тук в Бургас ходят по сланчака 😂 И моя , като синът на Стон не го вълнува бал и не му се харчат пари,дори да са наши пак е стиснат 😀Аз не съм ходила на моя и не съжалявам.Събрахме се с приятели в нас и си направихме домашен купон,та ще го оставя да си реши сам.
      Боже, бал, на мен ми е далече.
      Не знам дали са говорили нещо в клас. Не го знам моят дали иска да ходи на бал.

Математиката им е на Архимед.
      На него май леко започва да му харесва. Поне за сега.

Май е настинал. Днес не ходи на училище. Пи Фервекс. Записала съм час при личната чак в сряда.
      Класната пак ще реве, че е края на месеца и ще му увиснат отсъствия.

И аз мисля да му запиша час за очен, но ще взема направление от ЛЛ. Има астигматизъм на лявото око, и много нисък диоптер. Има и очила, които не носи.

# 699
      • при моите любими
      За бала още от миналата година се говори. Обаче Маринела и Мегами, били вече заети за 24ти от СМГ и Американския Колеж. Да информирам тези, които учат там, но още не знаят. Та нашите сега си търсят друг хотел и друго заведение, че държали да са на тази дата.
      Дъщеря ми носи очила, но много нисък диоптър и само вкъщи, като виси на устройствата дълго и за учене. Обаче малкия увеличи диоптрите и реши да мине на лещи. Много е доволен. Отказваше да носи очила освен в час и вкъщи, но започна да не вижда добре на тренировките и затова пробва лещите и вече е само с тях.
      Наборната носеше и брекети, но онзи ден ги махна. Каза, че не се харесва без брекети, което мен ме втрещи. Толкова си ги харесвала и сега и било странно. Та днешната младеж, вече с нищо не може да ме учуди.

# 700
      Сидонче, и моята тъй, в началото терсене докато свикне, после като ги свалиха, пак терсене, като свикна с тях и после като разбра, че е време за сваляне, първо се зарадва, щот и времето с тях и беше кратко. Странно и се виждаше като ги махнаха, сега не и прави впечатление, да видим като спре да носи ретайнери и алайнери как ще е, защото тях вече ще ги носи няколко години. Няма да е като с брекетите година и 2 - 3 или 4 месеца беше, нещо такова.

За бал изобщо никой нищо не говопи. Сърдитка още не се знае дали - или. Да видим какво ще реши догодина, до края на втория срок. Сега да си гледа уроците, и да почне да си избира какво ще учи после, ако изобщо иска да продължи да учи.  Каквото и да реши и за двете, все тая. Само да са живи и здрави децата, разумни и добри, другото времето ще покаже.

# 701
      Диоптера на набора е малък и не иска да носи очила в училище, а само вкъщи. А очната каза, че трябва, защото изведнъж може да станат 2 диоотера, но не иска. А и не го виждам, като тръгне за училище, нали не е при мен.
      За бал нищо не е говорил. Надали ще има такова предварително запазване, в малките градове е друго. Ходила съм на племенниците на бал в София и в Плевен. Ами, няма нищо общо с нашия град. Тук движението се одбива. Децата се събират в училището, след това заедно потеглят към хотела. Опъвава се голям червен килим, минават по него заедно с учителите и правят обща снимка. А родители, близки и половин град са там да им ръкопляскат.

# 702
      • Някъде по Дунава
      Наборката този месец сложи брекети след дълго носене на скоби. Зъболекарят я увери, че до бала трябва да ги махне.

# 703
      Ай-ай-аййй! За балове говорите вече!
      При нас това не се коментира, но и ние не сме в голям град. Често се отскача до Турция или Гърция, така чувам от други родители.
      Финансово изпитание ни чака всички!

# 704
      От миналата година гледам намлени официални дрехи. Ами има и много добри попадения, не като при нас едно време.

Общи условия

Активация на акаунт