Седмокласна изпитна тема -23.06-29.06 В чакане на изпитните резултати, майки сипят заклинания чудати

• 89 063
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 795
Мецане, какво пък й е трудното на последната? Два еднакви триъгълника трябва да видиш....Нито трябва да строиш допълнително, нито нищо....
Не е супер трудна, да, но не е лесна...и чертежът не е от най-лесните. Все пак.
С това съм съгласна.
Задачата съм сигурна, че в спокойна среда и без таймер ще бъде далеч по-приятна от това, което е било на изпит. Не мога да кажа, че е лесна.
Аз честно казано като знам колко място имат за писане и като видях чертежа бях леко..Scream

# 796
Щом ще излизат общо, значи чакаме и рисувателни, английски, музикални и не помня още какво имаше.

# 797
  • София
Ganis, аз пак да попитам, ако е удобно. При нашата филдация върху профил математика във втори гимназиален, безопасно е да напиша и другите паралелки в 73-то, нали? Сигурно е, че за другите профили ще се предложи и с голяма вероятност сформира група математика?
Със сигурност.
Откакто започнаха профилите, 73.СУ винаги е имало и ще има профили по:
Мат и ИТ;
Мат и Физика;
Химия и Биология;
История и Философия и
История и География.
Дори през учебната 2020-2021 и 2024-2025 имахме по две групи МАТ и ИТ.
За учебна 2025-2026 година за МАТ и Физика желаещите ученици са 26, което е голяма група.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 20:16 от ganis

# 798
Много е лошо като не пиеш алкохол. Сал чакаш. И чаааакаш. И чаааааакаааашшшшш....

# 799
Много е лошо като не пиеш алкохол. Сал чакаш. И чаааакаш. И чаааааакаааашшшшш....
Плети...
Тогава няма да чакаш. Grinning

# 800
И аз се треса, надявам се на 97 (95 ако нещо не е описала подробно) по МАТ и 90 поне по БЕЛ, но с тоз преразказ...

# 801
  • София
Аз пък предпочитам да съм в неведение и през уикенда.☺️ Да си мечтаем и да си почиваме ...
Не си представям да излязат резултати в неделя,но да видим...

# 802
На такива чудеса не се надявам, ма като му казах, че за решение с техническа грешка, има надежди за повече точки - грейна. Вика, дано госпожата, която проверява е наистина толкова готина и да бъде здрава! Миличкият...

# 803
Преразказа....ми е тъмна Индия как ще го оценят. Идея си нямам направо.

# 804
Преразказа....ми е тъмна Индия как ще го оценят. Идея си нямам направо.
Не може да е идеално зле в никакъв случай Joy
https://www.otlichnik.bg/%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0-png/

# 805
Ganis, аз пак да попитам, ако е удобно. При нашата филдация върху профил математика във втори гимназиален, безопасно е да напиша и другите паралелки в 73-то, нали? Сигурно е, че за другите профили ще се предложи и с голяма вероятност сформира група математика?
Със сигурност.
Откакто започнаха профилите, 73.СУ винаги е имало и ще има профили по:
Мат и ИТ;
Мат и Физика;
Химия и Биология;
История и Философия и
История и География.
Дори през учебната 2020-2021 и 2024-2025 имахме по две групи МАТ и ИТ.
За учебна 2025-2026 година за МАТ и Физика желаещите ученици са 26, което е голяма група.
Добре, много благодаря! Пиша ги (без предприемачество, не го разбирам какво е), пък ще преговаряме, ако се дореди:))). Не, че има шанс.

# 806
Нито пия, нито плета. Само чакам.😂 Донякъде ми е приятно чакането в блажено невежество. Че после връщане назад няма, ще се редят желания, пак чакане, стрес...🤪

# 807
ВасиТу, за кое училище се борите?
Не съм влизала ден-два и над 1000+ мнения - не мога да ви изчета и да лайкна също.
След леко инфарктна седмица утре съм по административни задачи - отсега ми се изправя косата от ужас. При мен в понеделник ще е свръх напечено - евентуално резултати НВО и КСК. Едновременно. Дребната е оформена, не ходи на училище, днес върнали учебниците, имало драми с всички с един учебник....цирк. После я взели да ходи на море - върна се преди час. Абе то повече хойка от мен - амаха...
А за математиката - зависи си от детето - сина ми без много решаване и частни уроци изкара 5.90 на ДЗИ мат. Известно време бяхме скарани щото нали... кой идиот ще запише ДЗИ по мат ПП. Но явно това е неговото. При дъщерята е обратно...
Ще редим паралелки по желание, пък докъдето стигне бала. Ще играем и на второ най-вероятно, макар че в нашия град няма такова разместване на желания като Сф.

# 808
a_val, 1ЕГ с НЕ. Simple Smile
Вие ?

# 809
Чета, че някои потребители считат,  че задачите за 7.клас са сложни.
Бихте ли ми дали пример за сложна задача от това НВО?
ganis, щом са лесни на какво се дължи този нисък резултат? Нормално ли е средния резултат да е 35-40 точки? Това усвоен материал ли е? Заложено ли е да се посещават уроци от масовия, подчертавам масовия ученик? И какво трябва да се промени според теб? Не се заяждам, задавам тези въпроси като към капацитет.
Резултатът явно не е важен. Важно е да се посещават уроци. Не мога да си представя какво би било положението без тях...
И стига сте повтаряли, че трябвало да се изрешават една камара сборници. Не всички искат живота им да се върти около математиката. Принудени са да го правят!!!

Общи условия

Активация на акаунт