Създайте вълшебни летни спомени с ароматите ZAG Zodiak

• 12 217
  • 545
  •   1
Отговори
# 435
За лятото плодови- мандарина, малина, портокал, праскова, лимон, ванилия, кокос.
Ароматите свързвам с морето. Живея по черноморието и винаги лятото в курортите ни ухае на плодове. Ароматите ми носят лятно настроение за почивка и релакс.

# 436
От 1-2 години насам харесвам флорални и сладки нотки, най- вече ванилия и портокал. ☺

# 437
Сандал, кокос, ром, тамян, кожа, ванилия… тежка парфюмна артилерия. Аз съм от „онези“, дето ги носят с гордост дори и в 35 градуса. ☺🙈

# 438
Аз харесвам цитрусови аромати да ми ухае на лято . Аромати на иланг - иланг, мандарина, портокал, лимон.
 Отвеждат ме в Южна Италия край морето с морски бриз!

# 439
Напишете ни в коментар кои парфюмни нотки предпочитате за лятото!

С кои любими места ги свързвате? Или къде си мечтаете да ви отведат през този сезон?

Един от любимите ми парфюми, който ми напомня за летни командировки прекарани в Сицилия преди няколко години, е с цитрусови нотки, дори сега като го ползвам, мислено ме връща там. Харесвам и аромати с ванилия, мускус, роза.

# 440
Харесвам парфюми с цитрусови аромати. Леки, свежи и напомнящи ми за лятото и морски бряг.

# 441

свързвам го с разходка в планината.

# 442
  • Samokov
Нежни флорални и цигрусови нотки

# 443
Без значение от сезона се пръскам с едни и същи аромати.

# 444
За лятото обожавам аромат на кокос, носи ми настроение за екзотика, остров, море, почивка.

# 445
За това лято изборът ми е флорални аромати с дървесно-амброви нотки- жасмин, роза, тубероза.🌹Но като избор на дестинация - Средиземноморието -Гърция и Южна Италия.🏝 Жасминът е свързващото звено ❤️, Средиземноморието - любима дестинация🌊

# 446
Предпочитам елегатнти флорали. Напомнят ми за морето, лятото.

# 447
Любимите ми аромати са с флорални нотки . Аромата им ме отвежда в Париж

# 448
Обожавам флорални парфюми, особено с нотки на жасмин и тубероза - пренасят ме по брега на Созопол, боса и щастлива, радваща се на точно този миг.

# 449
Харесвам флорални аромати с връхни нотки  жасмин, портокалов цвят, ванилия, пачули. Свързам ги с морски и екзотични дестинации и си мечтая точно там да ме отведат - край брега на морето.

Общи условия

Активация на акаунт