Хидратирай се и спечели с Банкя и Роса!

• 8 510
  • 353
  •   1
Отговори
# 165
Нямаме ритуали за хидратация просто обяснявам на децата,че трябва да се пие много вода и е много важно за нас водата.Разбира се пак от време на време трябва да ги подсещам,но в повечето време те сами търсят и си пият.

# 166
Всички в нашето семейство се стараем да пием по минумум 2-3 литра вода на ден.

# 167
От много време насам след събуждане изпивам 1 чаша вода, за да хидратирам тялото си след сън. Като цяло предпочитам да пия вода пред други всякакви напитки. Неусетно покрай мен и вкъщи започнаха да пият повече вода. Докато съм на работа изпивам по 1,5 л минерална вода за добро алкализиране, но редувам с изворна все пак.

# 168
Пием много вода и всички си купихме стъклени шишета, за да си носим навсякъде!

# 169
  • Варна
Пия твърде малко вода, не обичам. Единственото, което помага е да я овкуся с нещо - малко сироп от бъз, лимон. Другото, което правя е да имам чаша вода на бюрото, докато работя - така поне 1-2 чаши дневно изпивам.

# 170
Аз пия много вода, дори близките ми се шегуват с мен. Пия вода и през нощта, винаги нося в дамската си чанта шишенце с вода.

# 171
  • ВАРНА
Забелязвам, че като цяло не пия достатъчно вода.
Това, което се старая да правя е да имам бутилка пред себе си, така виждайки я се сещам по-често да пия вода.

# 172
  • София
Слагам си в офиса на бюрото бутилка вода и това ме подсеща по време на работа да пия.

# 173
Водата ми е любимото пиене. Гледам да имам постоянно в мен. Вкъщи си пълня малки шишенца ,за да ми е удобно .

# 174
  • sofia
Моят ритуал е да започвам и завършвам деня си с чаша вода.  Опитвам да пия и повече през целия ден, особено сега в жегите. Хапваме повече плодове и зеленчуци и си правим много често таратор.

# 175
Не пия достатъчно вода, а добре знам, че трябва.

# 176
  • Телиш/Плевен
Единственият ритуал, който задължително спазвам, е винаги след сън да пия вода, независимо дали усещам жажда. Разликата е в количеството - ако не съм жадна, пия само една чаша вода. Ако обаче усещам жажда, изпивам поне две чаши. През деня се старая да пия достатъчно вода, особено в жегите.

# 177
  • у нас
Стремя се да пия достатъчно вода през целия ден, независимо от сезона.

# 178
  • Някъде по Дунава
В топлото време пия 2 л и повече дори вода на ден.

# 179
Пия по 2литра вода,а понякога и повече🩵

Общи условия

Активация на акаунт