Хидратирай се и спечели с Банкя и Роса!

• 8 520
  • 353
  •   1
Отговори
# 150
  • Fairbanks, Alaska
Олелее, ритуали чак нямам. За мене ще е постижение да се науча да пия поне литър и половина вода на ден! Понякога пия нарочно, без да ми се пие. Харесвам вкусът на Банкя и това се оказва важно за пиенето ми. Иначе в момента имам една бутилка пред мен, която изобщо не ме кара да посегна и да пийна вода.
А знаем колко е полезно!
Изобщо ли не чувстваш жажда? Аз преди да почна тази работа, едва стигах до 1.25 литра. Все пак живея до морето и влажния климат оказва влияние върху това колко вода пиеш. Откакто почнах тази работа, почнах и повече вода да пия. Все пак повечето време съм далече от морето и въздухът е сух. Лятото на 2022 година се случи горещо-тогава под 3 литра не паднах, а имах и рекорди-стигах до 4.5 литра. Миналата неделя беше 34 градуса-почти 4.5 литра вода заминаха и в понеделник останах направо без вода. Едва следобеда успях да възстановя запасите.

# 151
Всеки си има собствено шише. Постоянно напомням, а когато пълня моето шише, доливам и тези на децата.

# 152
Вода и електролити

# 153
  • София
Старая се да изпивам поне 2 литра на ден. В тези жеги не е трудно. Опитвам се да науча и детето да пие повече вода. Лека- полека започва.

# 154
Пием много вода в горещината, даже и малката рязко започна да пие повече вода ,явно това е решението за справяне с топлото време при нас .

# 155
Пия вода с лимон и краставица, както и консумирам много плодове. 🤍

# 156
  • София
Пием поне по 2 литра вода на ден.

# 157
Пия поне 2 литра вода.

# 158
Имам бутилка, която е разчертана и по часове се старая да я изпивам. Имам и ремайндър 😁

# 159
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Често, улисани в ежедневните задачи, забравяме да пием вода.
За да привлекат вниманието на всички, поставям кана вода, лед и нарязано лимонче на масата в хола. Всеки минава край нея и си сипва. Специално за половинката има лед със замразени листенца мента.
Става и с лентички краставица или резенчета ябълка.

# 160
Тази година карам всички около мен и им обяснявам колко е важно да се пие вода. Осъзнавам, че аз самата почти не пия- ако изпия 1 л. На ден в тези жеги, е мноу.

# 161
Стараем се да пием достатъчно количество вода дневно, винаги излизаме навън с бутилка вода, сега в горещините и с повече.

# 162
Винаги използваме шишета по 1,5 или 1,8 литра. Така лесно може да се контролира колко вода се пие на ден. Ако видя, че към края на деня шишето е предимно пълно, започвам да си сипвам в чаша - като на пиене я изпивам... Така е сигурно, че ще приема повече течност за деня.
На дъщеря ми гледам шишето с водата да е винаги пълно и то с прясна водя. Сменям я поне 2 пъти на ден

# 163
Нямам ритуали, просто пия вода. Когато лятото съм на вън пия повече вода, отколкото ако съм на закрито. Зимата пия много топла вода, защото ми е студено. Пия около литър и половина вода на ден.

# 164
Всички в семейството ми пием по около 2л. дневно вода виждам го от тубата вкъщи. Отделно всеки от нас навън задължително носи със себе си поне едио малко шишенце с вода, понякога си купуваме още.

Общи условия

Активация на акаунт