Хидратирай се и спечели с Банкя и Роса!

• 8 508
  • 353
  •   1
Отговори
# 180
Специални ритуали нямам. Лятото на ден пия по 2-3 литра вода на ден. Лошото е, че зимата не успявам да ги пия.

# 181
  • Велико Търново
Започнах тенденциозно да пия повече вода, когато забременях. Сега вече не излизам от вкъщи без бутилка вода. Постоянно подканям и малката си дъщеря да пие. Специални ритуали нямаме, но определено пием доста вода дневно

# 182
Старая се да пия поне по два литра вода на ден.

# 183
  • Враца
Наливаме си истинска минерална вода от извор във Вършец, защото живеем близо и пием по повече, защото ни е много вкусна!

# 184
Често пиене на вода, за предпочитане минерална и къпане поне два пъти дневно.

# 185
Пием достатъчно количество вода, като редуваме различни видове. Най-често пълним минерална от различни извори. Лятото я харесваме с лимон и леко охладена.

# 186
В къщи имаме винаги налични няколко 10 литрови бутилки с вода така, че никой да не остане дехидратиран. Откакто се снабдихме с електонна помпа и наливането на вода в чашите стана много удобно за малки и големи, всички си пълнят редовно чашите с вода и пият много по-често. Освен това всички от семейството излизаме навън с индивидуални бутилки за вода.

# 187
Всички от семейството ми се опитваме да пием минимум 1,5-2 литра на ден. Бутилките от 1,5 л са отлична мярка за постигане на дневната цел за прием на вода.

# 188
Ежедневно цялото семейство пием много вода, особено през летните жеги.

# 189
  • Пловдив

Стенли е най-добрия начин за хидратация, който съм открила. Нося я навсякъде.

# 190
Пия поне 2 л вода на ден.

# 191
  • София
Лятото дойде и всички искаме мечтаната фигура, с която да се чувставаме добре, комфортно и красиви в новите бански или да влезем в миналогодишните. За съжаление вълшебна пръчица не може да ни трансформира в последния момент, а и здравето не е само за летния сезон затова аз целогодишно се грижа за себе си като се хидратирам, спортувам и храня здравословно.

Казвам се Линда, на 45 години съм, имам син на 15 години.
Благодаря на Минерална вода Банкя и Роса, че ми предоставят възможност да споделя част от ежедневните грижи за здравето, които полагам и малки мои хитрости, които са важни за мен и може да са полезен съвет за някой. Спортувам силови тренировки с тежести от 3 години и откакто го правя изпитвам  нужда да пия много  повече вода.

Никога не съм имала затруднения с пиенето на вода, но спорта промени значително хранителния ми режим и съответно увеличи консумацията на вода. Почти винаги освен по време и след бременността съм била слаба, но винаги с целулит. Когато започнах да тренирам, се заблуждавах, че от тренировките той ще изчезне, но не е така. За борбата ми с него ключова роля изигра водата. Освен масажите с вендузи които правя 2-3 пъти седмично всеки ден изпивам поне 2-2.5 литра вода през лятото и повече.

Нося си винаги във фитнеса вода със стайна температура и докато тренирам избягвам да пия ледена вода. Тялото изразходва много енергия за да уравновеси температурата си, а енергията и силата са особено ценни ресурси за пълноценната тренировка.

Работата ми е на компютър затова сутрин когато се подготвям за работния ден в офиса или на работното ми място у дома поставям бутилката с минерална вода пред мен и така не забравям да отпивам периодично.

Тъй като на ден в моя дом се изпиват поне 2-3 бутилки вода ги рециклирам за да се грижа не само за себе си, но и за околната среда.

# 192
Започваме всеки ден с чаша вода на стайна температура и малко лимон. На работното място до нас винаги имаме 1.5л вода - избягваме други напитки освен чай. Вечер преди лягане слагаме на нощните шкафчета вода, за да имаме бърз достъп до нея, особено в горещите летни нощи.

# 193
Пиене на много вода и както обичам да казвам като утоля жаждата: Водата е хубаво нещичко!

# 194
Пием повече вода и понякога слагам резенчета лимон за допълнителна доза свежест.

Общи условия

Активация на акаунт