Хидратирай се и спечели с Банкя и Роса!

• 8 479
  • 353
  •   1
Отговори
# 285
  • Горна Оряховица
Навик - пиенето на достатъчно вода сме го направили като навик Wink

# 286
Пием много вода. Винаги нося шишета, слагам на видно място, за да се подсещаме да пием.

# 287
Пием много вода, също така обичаме леко изстудена и затова имаме винаги в хладилника.

# 288
Не е ритуал,а навик-пием много вода.

# 289
Опитвам се да пия поне по 2 л. вода на ден, но понякога се отнасям, та чашата или бутилката са ми винаги пред очите, за да ме подсещат.

# 290
  • Варна
Хм, не съм добър пример. Вода почти не пия, течностите се набавят с много кафе и сокове. И съпругът ми е така, поне научихме децата си да пият вода.

# 291
💧 Ритуалите ни за хидратация – малки капки, голямо значение 💧
В нашето семейство водата не е просто навик – тя е ритуал. Сутрин започваме с чаша топла вода с лимон – събужда тялото и ума. През деня всеки има своя „вълшебна“ бутилка – децата я украсяват, възрастните я пълнят с плодове. Преди всяко хранене – малка пауза за глътка свежест. А вечер, докато приготвяме чай, си припомняме: водата е живот, грижа и любов – по малко, но често.

# 292
През летните месеци приотитет са тялото и кожата ми. Ритуалите ми за хидратация са : хидратиращи кремове  всеки ден ( които зимата често пропускам ) и повече течности. Предпочитам вода за хидратация на тялото , но трябва да е около мен иначе не се сещам да пия.
С моето семейство е друго положението - те обожават вода. Всяко от трите ми момчета пие минимум 3 литра на ден, а в топлите дни и повече.

# 293
  • София
Цялото семейство пием повече вода през лятото. Включваме и охладени напитки, естествено безалкохолни Hug

# 294
Пия по една бутилка от 800 мл. преди обяд, преди края на работния ден и преди лягане.

# 295
  • София
Пия поне 2,5 л вода на ден и ям повече плодове и си правя студен чай:)

# 296
Старая се да пия поне по 2 л. вода на ден и непрекъснато напомням на всички вкъщи и те да пият повече вода, особено лятото.

# 297
Пия много течности, около 3 литра на ден

# 298
Старая се да пия повече вода, особено през лятото.

# 299
Пия минимум 2 литра вода, когато е много горещо може и повече.

Общи условия

Активация на акаунт