Плюсове и минуси на кварталите в София - тема 18

• 24 850
  • 451
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Споделям в общи линии горното, с уговорката че пияниците ми пречат несравнимо повече от котките 🙂

# 436
Най-хубавите квартали са там където има най-малко хора.

# 437
  • София
Да бе, Париж, нямате си идея. Жилища по 1.милион евро , съседи всякакъв вид и цвят ... от Иран , казаци и от къде ли не...

# 438
Виждаме ги Парижаните какви са бели, бели, като пуканки.
Най-хубав квартал в София е оксиморон.

# 439
Здравейте. Някой има ли скорошни впечатления от кв. Красна поляна 3? Последно време ми излизат сравнително поносими цени на имотите там. Интересува ме дали има много роми, има ли хубави детски градини, хубави училища, площадки, млади семейства, как е транспорта и плюс би било ако има удобства като избор от салони за красота, заведения, спортни центрове.

# 440
Има. Много. Simple Smile

# 441
  • София
Когато някъде видите "поносими цени" за София,  веднага трябва да ви светне голяма червена лампа... Няма такова нещо. Или има  роми, или е на булевард, или е без улица, или без Акт16, такива "екстри". Аз скоро гледах случайно. Абе хора , ново строителство, на голям строител. Ще е готово примерно 2027 год. Ами гараж и то на ниво минус 2, беше към 100 хил евро....То вече какво стана хора... Стая под земята толкова пари.. Cold Sweat

# 442
Докато има луди, ще има и тарикати Simple Smile

# 443
  • София
Или Вариант 2 : Вече има критична маса хора, които могат да си позволят тези пари.

# 444
Докато има луди, ще има и тарикати Simple Smile
Ако човек иска да живее в София, дали под наем, дали собствено, все е скъпо.
И не е ясно дали лудите са само онези, които купуват. Явно и плащащите наем са луди. Grinning
Няма да констатирам "Следователно..... " какво ще е, че доста хора ще се обидят. Flushed

# 445
Вътрешно знам, че е така, но все пак имах минимална надежда.🤣

quote author=Cabo San Lucas 40 link=topic=1788164.msg50217756#msg50217756 date=1758100557]
Когато някъде видите "поносими цени" за София,  веднага трябва да ви светне голяма червена лампа... Няма такова нещо. Или има  роми, или е на булевард, или е без улица, или без Акт16, такива "екстри". Аз скоро гледах случайно. Абе хора , ново строителство, на голям строител. Ще е готово примерно 2027 год. Ами гараж и то на ниво минус 2, беше към 100 хил евро....То вече какво стана хора... Стая под земята толкова пари.. Cold Sweat
[/quote]

# 446
Ееее вярно ли гараж 100к евро?? Лева - да, ама евро... поне двоен ли е? Grinning

# 447
  • София
Ееее вярно ли гараж 100к евро?? Лева - да, ама евро... поне двоен ли е? Grinning
може и двоен да беше. Някъде на бул.Малинов баш до метро изхода. Ама пак шумно , на булеварда. Лукс ми се видя, така беше... всички екстри в сградата... Цените обаче огън... и то на ниво минус 2 са тия гаражи.... Confounded

# 448
Е, ако сте гледали оная турбо модерната сграда на метро Малинов, дето е от стъкло и бетон ...
Това изобщо не са стандартни цени. Аз изобщо не си играя да гледам подобни оферти. Не е коректно да се представят като норма.
Дори като себестойност цените на такова чудо са в космоса. Фасадните стъкла са над 1000лв на квадрат, а може и 1500 да са.

# 449
Ами не са, но при нас в района на Княжево, Карпузица, Горна баня тия дни гледах, че обявите за гаражи се въртят от порядъка на 35к евро - единичен. При това в райони, които нямат проблем с паркирането. Ужасно е, но е логично в други райони цените да са още по-високи.

Общи условия

Активация на акаунт