Traitors: Игра на предатели (премиера тази есен по bTV)

• 49 998
  • 677
  •   1
Отговори
# 585
Разбирам доводите да са известни личности в първи сезон. Всеки си има фенска маса, която може да се влее в редиците на гледащите нов формат.

И според мен това за момента работи, гледайки как се покачиха последователите на страницата в инстаграм, откакто започнаха да обявяват участниците. Особено няколко конкретни участници много подпомогнаха за това (като Жорката Аквамена и Бачорски). Така че и аз мисля, че това е главната причина да заложат на познати лица. Клипчетата с "2 истини, 1 лъжа", колкото и безсмислени да изглеждат на пръв поглед, също са добър начин за генериране на допълнителни коментари.

# 586
Понеже почти не гледам телевизия познавам Оля от стендъпите и я харесвам, мисля, че ще е добър предател също така.

# 587
Кой за Бога харесва това Жоро...малък нарцисист с хиперактивност и логорея..

# 588
Кое от двете Жорета, които отговарят на описанието, визираш?Satisfied

# 589
Явно този от О100Г

# 590
  • България

Ако правилно съм разбрала: в КнИ беше доста досаден Joy но сега може да е по-спокоен като има реална конкуренция

# 591
  • София
Знаете ли какво ми хрумна. Може и да сте го коментирали досега, но все пак да си кажа. Какво , ако във всяка от 5-ците от участници , които дават има по един предател. Съответно предателите са 5. Но ще е интересно, ако така ги пускат.

Никой не го е коментирал. Нито тук, нито в социалките или тубето.
Дори и да не е истина, много ми харесва мисленето ти. Определено ще я проверим съвсем скоро, то не остана вече. Simple Smile

# 592
Жорето , което от всяко предаване си хваща приятелка. Янев май му беше фамилията. Заради него спрях да гледам миналата година КнИ и накрая с ужас разбрах, че заради техническа неизправност взел , че спечелил.

# 593
  • España
Знаете ли какво ми хрумна. Може и да сте го коментирали досега, но все пак да си кажа. Какво , ако във всяка от 5-ците от участници , които дават има по един предател. Съответно предателите са 5. Но ще е интересно, ако така ги пускат.

Никой не го е коментирал. Нито тук, нито в социалките или тубето.
Дори и да не е истина, много ми харесва мисленето ти. Определено ще я проверим съвсем скоро, то не остана вече. Simple Smile

Петима предатели са твърде много . В другите държави обикновено първоначално са двама ( ако общата бройка на участниците е под 20 ) или 3 ( над 20 ) . Нашите ще заложат “на класиката “ със сигурност :
Скрит текст:

# 594
  • София
Може да са трима, но да си има подготвени резерви. Примерно две. 3+2=5. Simple Smile

Тъй като ролята на предателите е най-важната и тежката (и не всеки би се навил да е предател, особено пък в България) и за успеха на шоуто е необходимо те да са на ниво (най-много един заблуден да има), то не могат да не са подготвили някои резерви. Ти влизаш като праведен ама да знаеш, че има голяма вероятност да те вербуват за предател, били се навил? Нещо такова.

# 595
  • España
О , да …напълно възможно ….освен това , ако са трима и някой бъде разкрит , то друг ще е вербуван ….така че и до 5 общо за формАта  могат да ги докарат . 😉

# 596
Аз пък си мисля,че точно ролята на Предателя е по-лесна от другата,защото той има контрол над това кой да бъде изгонен.Има власт. Също така ще е навсякъде да слухти и да получава инфо за настроенията на участниците.

Стига да лъже добре, Предателя много далеч ще стигне.

Ако започнат трима, ще поддържат винаги тази бройка. В случай,че някой Предател е разоблечен,ще намерят нов на негото място и така бройката пак ще е 3-ка.

Вчера на снимката от уикипедия защо до имената на участниците им пишеше ролята? Спойлер или просто така написано?

# 597
Привидно изглежда лесна ролята на предателя. Най-лесна е , ако си психопат и не се измъчваш от чувството за вина.

# 598
И така, Трейтърс ще е всеки вторник от 20 до 22 ч. (с рекламите: 90 мин) Grinning

Таблица от @Krushmar

# 599
  • София
Невероятно решение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт