Кое бихте избрали ?

• 13 563
  • 472
  •   1
Отговори
# 120
  • Обран бостан ;)
Продължавам да съм за вариант 2, авторката не се появи да даде допълнителни разяснения за доброто момче.
Скрит текст:
От страната на влюбения приятел категорично не исках да е с мен по тези съображения. Само че тогава бях на 25, на 40 ако съм я докарал до там бих разсъждавал по друг начин. А и в последствие това, което се случи при приятелката ми показа, че и тук нещата са относителни и ролите много бързо могат да се обърнат. И отсрещния да прогледне с други очи. За това обаче са нужни още разяснения от авторката за конкретния случай, но дори и да не могат да карат като семейството по добре детето да си има баща от колкото донор или осиновено от малцинствата.

Дали го е информирала, че го приема "само за приятел", или го държи в "гореща резерва" ?

# 121
Вариант 5 - живее си живота, тя съдбата си знае работата. Отдавна не е нужен мъж, за да сме щастливи.
За жените, които мечтаят да имат мъж е нужен.

# 122

Дали го е информирала, че го приема "само за приятел", или го държи в "гореща резерва" ?
То тва си личи от далече, мъж на 40 ако не го усеща е хептен зян.

# 123
  • Обран бостан ;)
То тва си личи от далече, мъж на 40 ако не го усеща е хептен зян.

Ако си е паднал по нея, а тя пърха с мигли за да не остане сама в празния си апартамент, напълно е възможно мъжът да храни някакви илюзии.

Но това, разбира се, не е проблем на приятелката.

Както казваше Остап Бендер в 12-те стола - старее само говеждото, жените са винаги млади. Wink

# 124
То и пърхането с мигли минава като номер за няколко пъти, ама не доведе ли до туй в онуй достатъчно скоро, веднага би му станало ясно. Явно е налапал здраво по нея и би се съгласил на всичко само да я има, и тя го знае. При всички положения би било по добре от другите варианти включително и да продължава да чака принца до 60. Освен ако хептен не може да го понася и да си ляга с него, ама тогава нямаше и да го търпи покрай себе си

# 125
  • София
Не съм сигурна какво бих избрала. На мен винаги ми е било много трудно да си представя да бъда в компромисна връзка и за радост не ми се наложи. Жена в описаната ситуация вероятно бих посъветвала на първо място да си провери яйчниковия резерв и да си направи подробни гинекологични изследвания. Ако всичко е наред, да си даде още някакво време да намери подходящ човек, но да планира, че такъв може да не се появи и да се подготви. От темите за раждане знам съфорумки, които са избрали да използват изкуствено осеменяване по една или друга причина и вече си имат дечица. На мен лично този вариант никога не ми е допадал по определени причини, но за много жени и в зависимост от различни обстоятелства, вероятно е доста добра възможност. Ако пък няма против да живее и гради дом с мъж, в който не е влюбена, но е стабилен и надежден, това също е вариант, който много хора избират. Трябва внимателно да помисли обаче дали може да го поддържа във времето или нещата ще се сринат след няколко години и появата на деца.

# 126
  • Пловдив
Вариант 1 + 3, но защо не проба за раждане, вместо осиновяване.

# 127
  • София
Aз бих отговорила по същество.

Животът в София отдавна е с доста задоволителни стандарти, стига да има човек среда и средства.
Ако жилището на дамата е в подходящ квартал с добри параметри, самата тя е с висока експертиза и добра работа, бих останала в София.
Ако приоритетите са семейство и деца, бих се погрижила за външния си вид в детайли.
Задължително и приоритетно.

# 128
  • Пловдив
Ако приоритетите са семейство и деца, бих се погрижила за външния си вид в детайли.
Задължително и приоритетно.
Да. Звучи елементарно и дребнаво, но е вярно. Същите планове имах, когато на тридесет и малко се разделих с тогавашно гадже и не получих никакъв отклик и интерес от един, в когото се бях влюбила до ушите. Правех планове за отслабване и дори за пластична операция. Не е казано, разбира се, че трябва да се стига чак до прекрояване на лицето (и аз не стигнах), но определено ако има нещо постижимо за поправяне във външния вид, поправянето му вдига шансовете. Хората сме относително елементарни животни в някои отношения. Wink

# 129
  • София
Абсолютно.
Имам предвид наистина грижа за външния вид по всички направления и нямам предвид нищо инвазивно. Два литра вода на ден, премахване на захарта и въглехидратите, риба, зеленчуци и малко плодове за храна.
Масажи с машина /LPG/, пилатес/ йога/ аеробика/ тенис/ плуване и т.н. минимум два пъти седмично, грижа за кожата- маски, процедури отново с неинвазивен характер, тип- кислородна терапия и прочее,  грижа за косите - естествен цвят, хубава дължина, редовно подстригване на краищата, маникюр и педикюр в класически цветове, разбира се- пълна епилация.
Останалото е облекло, което също е цяла вселена, но генерално дори дама с доста консервативна делова позиция може да изглежда много привлекателна, без да влиза в категорията "лелка".
При гореописаната грижа в относително много трудно една жена да не влезе в категорията на привлекателна жена, която има избор на подходящ партньор и съответно да го избере.
В комбинацията с добро образование, делова заетост, самодостатъчност и съответната активност в социален план, гарантирам успех в намирането на дългосрочен партньор в житейски план.

# 130
  • Melmak
Ама тя жената може да си изглежда добре и да си е обгрижена.

# 131
Значи има и кандидати. Да ги "пресява" и да си избира Simple Smile

# 132
Много ми беше интересно да прочета някои разсъждения.

Като осиновител на дете и като жена, минаваща през инвитро процедури, бих могла да споделя мнението си, не ангажирам никого с него.
Съветът ми е както бяха писали и по-рано: среща с репродуктивен специалист, проверка на яйчников резерв и някои основни изследвания, даващи г руба сметка с какво време разполага.

Осиновяването е чудесен вариант за хора, които действително искат да бъдат родители. Аз самата съм безкрайно щастлива с дъщеричката ни. Чака се около две години, не е невъзможно. Тъпотиите за гена и унаследяването дори няма да коментирам, очевидно пишейките го не са много наясно с материята.
Аз лично не виждам разлика между осиновяване и това да взема материал от неизвестен донор. Никога, ама абсолютно никога не съм мислила, че не е моя дъщеря и че сме различни по какивто и да е критерии. Това е посредствено мислене.
Бременността от своя страна също не е нещо лесно. Шансът при инвитрото е 45% при хора без проблем. При жена, наближаваща 40-те намалява драстично.

За мен лично приоритет би било детето. Правилният човек така или иначе ще се появи когато и ако му дойде времето. Но това е МОЯТ приоритет и далеч не мисля, че всички го споделяме.

Ако дамата е добре устроена в София, би могла да има прекрасен живот и кой знае, да срещне правилен човек.

# 133
Детето не трябва да е на всяка цена. Трябва да е осъзнато решение, искано, чакано.. Това- давай да забременявам, щото трябва, а 40- те чукат на вратата, не ми е ок.
По- скоро в темата се пита-" възможно ли е на 39 г. да срещна отново любовта, след две неуспешни връзки и да имамЕ дете?"
Не е невъзможно. Но е трудно, няма да се лъжем. Делова жена , имаща възможности рискува такъв мухльо да си натресе само и само да не остане сама.
Аз, казвам аз, но това си е моето виждане, ако съм в подобна ситуация, бих родила от донор , бих дала смисъл и на моя живот и на детето си. Ако се появи любим мъж, ще бъде чудесно.
Имам позната , роди по този начин, брат й финансира процедурата, детето й вече е на около 8 годинки, страхотно момиченце. А познатата ми е успешен учител, работи си, гледа си детето , чудесно и без мъж. Та така..
Никой не знае кое е най-доброто за авторката, съвет трудно можеш да дадеш и тя да го приеме.

# 134
  • Пловдив
Цитат
Тъпотиите за гена и унаследяването дори няма да коментирам, очевидно пишейките го не са много наясно с материята.
Напротив, много по-наясно сме от мислещите се за просветени.

Общи условия

Активация на акаунт