Кое бихте избрали ?

• 13 637
  • 472
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Както искаш заставай, това не променя фактът че по мъжествени и с твърд характер мъже са много по желани от добри момчета, които твърде често са в положението описано от авторката

Тоест, мъжествен и твърд характер не може да готви, чисти и сменя памперси?

# 271
Ужас. Какво ретро, какъв преход.

Да си красива и привлекателна е привилегия не само на времената от прехода, даже бих казала,  да НЕ си елегантна и да си имъчена леличка е тежък полъх от хепи-соца и съществува във всички пост-соц държави, където царуваха кранистки и тъкачки многомашиннички.

Скрит текст:
У нас е жив и до днес.

И отново- да си привлекателна и елегантна е привилегия именно на добрите класи и както обукновено и тук се свърза с цици и джуки, които даже излязоха от мода, сега е на мода тихия лукс и "old money" , което си е една проста класика и всъщност никога не е излизала от мода.

Именно, тя е жена от този тип, от който са сега младите жени.

Жена 35-39г , неомъжена , без деца , с две неуспешни дълги връзки зад гърба си .
Високообразована , финансово независима , собствено жилище в София , учила, живяла и работила в чужбина дълги години .
Малко , но верни приятели от цял свят и много познати .
Мечтае за споделена любов , успешен брак,  собствено семейсто и дете
/ деца

Универсалният съвет за разкрасяване и модна консултация, с цел да създаде определен визуален тип, посредством който да привлече заможен и щедър мъж  на нея не и върши работа. Тя вече е постигнала много. Но времето малко я притиска и трябва да реши дали да се насочи скоростно към семейство и дете, или да чака голямата любов. И къде точно да я чака, у нас, в чужбина...

# 272
Наистина на колкото по-зряла възраст е един човек, времето минава по-бързо и само 4г могат крайно да променят обстоятелствата.
35 е едно, все още близо до 30, 39 вече звучи към 40. И ако няма партньор, търсене, намиране, споделеност, нещо да изживееш ... и след 2г може да е късно.
Но човек не може да живее в страх и да взема важни решения по този начин. Приятелка ми е казвала, че до 35 няма ли мъж ще замразява яйцеклетки, ако до 40 няма мъж ще пробва с нейн приятел (което нали.. не е сигурно). Но вече никого не съдя за изборите.

# 273
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Наистина на колкото по-зряла възраст е един човек, времето минава по-бързо и само 4г могат крайно да променят обстоятелствата.
35 е едно, все още близо до 30, 39 вече звучи към 40. И ако няма партньор, търсене, намиране, споделеност, нещо да изживееш ... и след 2г може да е късно.
Но човек не може да живее в страх и да взема важни решения по този начин. Приятелка ми е казвала, че до 35 няма ли мъж ще замразява яйцеклетки, ако до 40 няма мъж ще пробва с нейн приятел (което нали.. не е сигурно). Но вече никого не съдя за изборите.

А защо не пробва на 35 с приятеля ?

Може въпросния да се ожени докато тя се чуди какво да прави.

Казват, че някои хора взимат правилното решение, чак когато всички други опции са пробвани.
Приятелката ти е от тях.

# 274
Приятеля й е гей;д просто би го ползвала като донор.
Ако на 35 си имаш приятел е различно от това тепърва да го търсиш.

# 275
Какво значи да пробва, хаха?
Това бетер сериалите.

# 276
Като прочетох вариантите ми мина през ума, че дамата е максималист. Няма нищо лошо в това, разбира се, лошото е, че в живота понякога трябва да направим къде по-малки, къде големи компромиси. Щом в градът в който живее се е устроила подобаващо, не виждам смисъл да предприема крачка за преместване. Относно детето и бащата...тук вече всеки според разбиранията, нуждите и морала си. Всяка двойка е индивидуална и при всяка се наблюдават различни феномени. Според мен винаги в една връзка единият обича повече от другият (за съжаление).

# 277
  • Обран бостан ;)
Ако на 35 си имаш приятел е различно от това тепърва да го търсиш.

Аха, нещо за генно наследство да е чувала ?

Абе, сложна работа са т'ва жените. Wink

# 278
Офф, голям страх от тези гейове... Направо си представям как някои мъже всяка нощ сънуват кошмари, в които са вързани в гората и покрай тях гейове танцуват в ритуален кръг, с цел да омагьосат не геят и той да стане като тях. То по-страшно изглежда от зомби апокалипсис и нашествие на извънземни май.
М/д, преди няколко дни четох точно за един мъж гей (о, уау, как може така) осиновил цели 6 или 7 деца със специални потребности. Гей, пък по-смел от много други алфи, делти, сигми и тн... Мое мнение

# 279
Приятелката ми няма претенции към сексуалността на детето си, а се надява да бъде здраво и въобще да има такова! Иска да стане майка,  мечтае за здраво семейство с взаимна любов, просто претегля обстоятелствата.

# 280
Това за наследствеността е много смешно, имайки предвид, че към 100% от хората сме направени с хетеросексуален секс между хетеросексуална двойка...

# 281
  • Обран бостан ;)
Добре, че своевременно изтрих два реда от поста, че съвсем щях да "ритна кошера" ... Trollface

# 282
Това е много рискован ход. Трябва да е готова приятелят ѝ гей да бъде активен баща на детето в подобна ситуация. Той сега може да обещава, че ще е само донор, но няма закон, който да го спре, ако реши да бъде баща на това дете. Много гейове търсят коя приятелка да им роди дете, за да имат и те наследник.

# 283
Така е, не мисля, че би отказала активен баща, ако се стигне до там. Просто ако преди 5 години някоя ми беше сподеила това щях да го приема като шега, а сега дори не реагирах, а й казах, че замразяването не е лоша идея никога, защото човек никога не знае. Бързо минава времето... а при някои супер бързо се развиват нещата. Другамоя приятлка беше в чужбина 4ри години, върна се веднъж на гости, успя за 10 дни да се запознае, той да иде на гости, и няколко месеца по-късно брак, и веднага дете, което вече се роди, тя е под 35.

# 284
  • София
Ужас. Какво ретро, какъв преход.

Да си красива и привлекателна е привилегия не само на времената от прехода, даже бих казала,  да НЕ си елегантна и да си имъчена леличка е тежък полъх от хепи-соца и съществува във всички пост-соц държави, където царуваха кранистки и тъкачки многомашиннички.

Скрит текст:
У нас е жив и до днес.

И отново- да си привлекателна и елегантна е привилегия именно на добрите класи и както обукновено и тук се свърза с цици и джуки, които даже излязоха от мода, сега е на мода тихия лукс и "old money" , което си е една проста класика и всъщност никога не е излизала от мода.

Именно, тя е жена от този тип, от който са сега младите жени.

Жена 35-39г , неомъжена , без деца , с две неуспешни дълги връзки зад гърба си .
Високообразована , финансово независима , собствено жилище в София , учила, живяла и работила в чужбина дълги години .
Малко , но верни приятели от цял свят и много познати .
Мечтае за споделена любов , успешен брак,  собствено семейсто и дете
/ деца
[/b]
Универсалният съвет за разкрасяване и модна консултация, с цел да създаде определен визуален тип, посредством който да привлече заможен и щедър мъж  на нея не и върши работа. Тя вече е постигнала много. Но времето малко я притиска и трябва да реши дали да се насочи скоростно към семейство и дете, или да чака голямата любов. И къде точно да я чака, у нас, в чужбина...

Мечтите са за споделена любов, семейство и деца.
Просто е.
Защо се изключват семейството и съпругът, аз не разбирам.
И намеците за "заможен и щедър господин" ги намирам за неуместни, да ти призная.
Не за друго, а защото мъжете все едно какви са харесват привлекателни жени. Все едно дали говорим за шофьор на междуселски автобус или потомствен професор.

Аз не знам, нито някой от нас дали наистина връзката и е неудовлетворителна наистина, или това неудовлетворение е продиктувано от нереалистични мечти за алфа мъжкари и пеперуди от третокласните сериали.
Ако е така- бих казала, че за 35-39 годишна жена нереалистичните представи за мъжкия пол са недопустими, ако в листата на желанията фигурира семейство, брак и мъж.
Тоест, приемам, че в уравнението има две неуспешни връзки и една настояща, дефинирана като неудовлетворителна от жена на достатъчна възраст и опит. Тоест, не са мокри сънища на романтична тинейджърка, а някаква форма на реалистична оценка на въпросния мъж и степента на удовлетвореност от отношенията им.

И ако е така, аз не намирам съветите ми за инвестиция в партньор и потенциални дългосрочни отношения за неуместни.

Освен всичко, като жена с опит и майка на 19 годишна млада дама мога да споделя, че почти не я виждам, тя има свой живот и доста ангажирана програма, живеем заедно.
Тоест- детето, ако е пълноценно-отлита в един момент, а истинското другарче остава съпругът. И затова считам, че инвестицията в щастлив брак е много важна.
Това е моето мнение и никой не ангажирам с него.

Общи условия

Активация на акаунт