Кое бихте избрали ?

• 13 563
  • 472
  •   1
Отговори
# 345
Моята дъщеря не ходи по прашки в жилището ни. Затова и това на ум не ми минавало да бъде някакъв аргумент. Не разбирам такива страхове..

# 346
E чояекът няма от какво да е изненадан, все пак и другите татковци си гледат те децата Simple Smile
Така е, той беше около 60 като направиха детето. Има си големи деца вече и внуци даже.

# 347
  • София
Никакви рискове не поемам на този етап. Първо, да видя аз дали ще се разбирам с него, второ - да мине известно време и чак тогава може и да си помисля как евентуално би станало някакво съжителство.
Това, че е преспал у нас, докато децата ги няма, нищо не значи.
За мен, запознаването с децата е огромна стъпка и бих си дала колкото време ми е нужно.

# 348
Моята дъщеря не ходи по прашки в жилището ни. Затова и това на ум не ми минавало да бъде някакъв аргумент. Не разбирам такива страхове..
Е, моите ходят. У дома са си. И за тези, при които това е допустимо, си е аргумент. Вкл си правят процедури разкрасителни, епилиране, жени сме, коментираме си и т.н.
Копринени халати и аз нямам, не съм видяла от майка си или баба си да имат също. Нямам и финанси да осигуря коприна у нас, та си ходим по тениска общо взето. И без сутиен, а дори под коприна когато си без сутиен личи.

# 349
И само заради такъв навик не може да дойде мъж, ако с този човек има потенциал? Аз бих се съобразила и бих започнала да се обличам заради майка ми, ако тя беше сама, всъщност и пред бащата надали са ходили по прашки.
А може и всички да се изместят при мъж, защо такъв вариант се отрича?

# 350
Не мъж, а мъже.
Коментирахме вноса и износа на мъже у дома принципно.
С този да видиш, с онзи.
Ясно е, че като има друг вкъщи се обличат и е ясно, че не винаги са в този вид.
Принципно коментирах, че ако реша да въведа мъж за проба, означава изначално да им променя усещането за дом. Ясно е, че ще се облекат, все пак и техни приятели идват на гости у нас. Аз коментирах единствено ситуация тип-прибирам мъж у нас.
Моите деца няма нужда да ги местя никъде, те бяха достатъчно големи и самостоятелни, оставяла съм ги сами просто, когато аз ходя някъде. Категорично не отричам нищо аз, всеки прави всичко според личните си нужди и светоусещане. Всякак може, стига да има предпоставки и условия за това.

# 351
Разбира се, но всички разбрахме, че у вас мъж няма. Другаде има. Това е.

# 352
  • София
Целият процес на наместване на мислите и усещанията след развод е много дълъг и сложен. При мен има някакъв прогрес - допускам малко по малко някои неща, които не бих допуснала преди.
Впрочем, все още не мога да си представя нов мъж и дъщеря над 16 на едно място. Има едно такова неудобно усещане...

# 353
Затова и писах, че това е комбинация от светоусещане, разбирания, възраст на деца-категорично, а ето, че добавяме и време на раздялата. Да, попадаме все пак в различни условия. Аз съм разведена май повечко време вече, не съм си правила справка кога започнах да допускам.

# 354
  • Пловдив
Цитат
та си ходим по тениска общо взето. И без сутиен, а дори под коприна когато си без сутиен личи.

Най после тази тема стана интересна LaughingLaughingLaughing

# 355
Разбира се, но всички разбрахме, че у вас мъж няма. Другаде има. Това е.
Така е. Оставих мъж да осигури място за нас двамата като отделни единици. Прибран мъж някъде на мен не ми е мъжествено. В това също се различаваме и за щастие не всеки мъж чака на жената да подсигури и да го "прибере". Т.е. аз се пренесох в един момент, без да нарушавам усещането за дом на децата ми, те са големи.

# 356
То и не всяка жена чака да намери мъж, който да я издържа. Някои си работим и печелим добре и искаме мъж по любов, не по сметка.

# 357
Факт. Независимите жени сме желана партия. Тук под "желана" трябва да се внимава много, защото такава жена е удобна жена. Много се възползват от нейното така да се каже имане. Струи обаче малко повечко женственост сякаш, когато си изградил и имаш самочувствие. И на тази основа да се получи искрата с някой "себеподобен" е ок.
ПП. Щото пак до Джанго Манго ще опрем иначе. То любов, любов ама и сметки плащаме някои Simple Smile

# 358
Също така, апартамент в София и два пъти почивки в годината не са висок стандарт на живот.
Хмм, по текущи цени, ако не се лъжа, с подсигурено жилище спестяваш около 1к лв от месечния семеен доход, като добавим и двете почивки, а и СПА уикендите да не излезе, че този, който го има е напред с 1.5к всеки месец. Може и да не е най-високия стандарт, но за 30 години (обичайния вече срок на ипотеките), май ще надхвърли половин милион лева, инвестирани в семейството и основно децата, а не в банките.

По повод копринените пижами - не са инструмент на базовото, добро възпитание, така че който не е купил на отрочето си, споко, не е фатално. Също толкова нефатално е и съжителстването на две деца в една стая, даже е по-нормално, отколкото родителите да се лишат от своя спалня.

# 359
Копринените пижами, за които аз се сещам, са доста секси и хич не биха били подходящи за демонстрация на тийн визия в присъствието на външен човек, ако пък става въпрос за тия овърсайз дето са, не виждам как ще накарам тинейджър да облече такова нещо, като може да се ситуира нощЯ пред компа по някоя брандирана тениска и да чати със себеподобните.

Общи условия

Активация на акаунт