Кое бихте избрали ?

• 13 553
  • 472
  •   1
Отговори
# 375
А да си на 77 години съвсем сама постоянно е непременно много хубаво..?
Къде е написано нещо подобно?
Просто, ако компанията на мъжа е основно заради доброто ти слугуване, по-добре сама - да, определено.
На 77 жените не кипят от енергия, за да слугуват на някое дърто бебе, с което дори нямат общи деца, спомени, брак и т.н..

# 376
На 77 зависи кой в каква физическа и умствена кондиция е. Много ясно, че този, който е по-здравият и с акъла си няма да е особено на далавера да обгрижва някой, амортизиран от предишни партньори.
Макар че моят дядо по бащина линия ( лека му пръст), като си замина баба, беше предложил на баба ми по майчина линия ( също вече вдовица) да се съберат, че да са си другарчета. Той беше зле с акъла, тя физически.

# 377
Ами, Bea, ще ти цитирам жената, защото и аз тогава като теб разсъждавах. Та тя каза: ако имам нужда от нещо, децата са насреща, приятелките също.

+1 Анонимче.

Никога не съм била фен на хладната  практичност в мъжко-женските отношения. Ако ще се събирам с някого, та дори и след 70, то ще е заради емоцията, обичта, отношението, всичко което докосва душата. Досега не съм била в ролята на табуретка, нямам намерение за в бъдеще също.

# 378
След 70 нямам  никаква идея как бих се чувствала и какво бих искала.

# 379
Стара самотница, досаждаща на децата си е просто топ- мечта!
На една моя приятелка майка й се събра със свекъра й, след като набързо овдовяха и двамата, и съвсем не бяха 70 годишни. Добре си живеят. Човешки съдби.

# 380
Е, те са се познавали от сума ти време, щом са били роднини, един вид, сигурно и преди това са си помагали. И внуците общи...

# 381
  • Пловдив
Гледах клипче от типа тру крайм, в което след убийството чрез отравяне на една жена мъжът и се събрал с балдъзата, овдовяла наскоро. Около 60-годишни. Заподозрели ги, естествено, за убийството, но се оказало, че не са те.

# 382
Както вървят нещата, на хората на по 70 все още ще им се налага да работят, та чак самота Simple Smile)))

# 383
  • София
Малко ми беше неудобно да кажа, че мъжете много добре умеят да правят сметки.

Това по повод дами, които си представят, че са мързеливи, бедни и гладни и ще се яви един принц, който да им оправи живота.
Принцове има, но държат на пълна взаимност в радостта от този живот, както и в грижата.

# 384
  • Out of the Mix
Малко ми беше неудобно да кажа, че мъжете много добре умеят да правят сметки.
Принцове има, но държат на пълна взаимност в радостта от този живот, както и в грижата.
Hands Ok Hand
Сметки не правя, не ме интересува, вадя, и прекарвам добре, без да мисля.
Но, мхм, гледам по второто изречение какви ще ги надроби след това, като отношение.

# 385
Стара самотница, досаждаща на децата си е просто топ- мечта!

Защо така грубо? Известно е, че жените надживяват обикновено мъжете си. Дай сега всички вдовици на 75+ да си прибират някой дядка, за да не са сами. Повечето нямат такава потребност.
Преди време се заговорихме с една колежка за тези неща. Беше починал 85-годишншят приятел на майка й. Тя ме попита защо майка ми няма приятел, след като е останала вдовица на 59. Замълчах, защото не знаех какво да й отговоря....такава възможност никога не е имало. Жената се притесни да не ме е обидила. Не, не бях обидена, не знаех защо не е имало такава възможност.

# 386
Може да не е имала такава потребност. Майка ми също остана вдовица на 56 години и даже и приятел не е имала, за който са сме осведомени.

# 387
Точно, Ирис, за това говоря. Не всеки има потребност да се събира да живее с някого на стари години и това не го прави кисел дъртак.

# 388
  • София
Вие, пък.
Както виждаме напоследък хората и в съвсем младите си години са в състояние на пълна самодостатъчност и нямат желание за съвместен живот.

# 389
Като си млад е лесно. Имаш приятели, приятелки, работа, социален живот и си здрав. Като остарееш не е баш така. Другарче ти трябва за стари години. Баба ми като почина и дядо много бързо я последва. От мъка. Бяха и двамата към 85.

Общи условия

Активация на акаунт