Връзка между вярваща християнка и полу-мюсюлманин?

• 12 367
  • 377
  •   1
Отговори
# 15
Вие още една среща не сте имали и ти говориш за брак, църкви, деца. Ужас! Ясно че на 35 часовникът ти тиктака, но това е твърде отчаяно.
Щом си дълбоко вярваща според мен е по-добре да си търсиш мъж с подобни разбирания. С мюсюлманин, макар и непрактикуващ мисля, че бъдеще нямате. Ако ще е връзка само за секс, няма значение какъв е. Ако очакваш повече, няма смисъл да си губите времето.

# 16
  • София
Ще добавя, че повечето имат навика да казват, че "не са много вярващи", за да не ги възприемат за екстремисти. Но при по-внимателно опознаване става ясно, че са си вярващи и още как.

# 17
Ужас, от една покана и вече правиш планове за сватби, че каква религия ще изповядват. Може да не си паснете, може да е импотентен. Като мечка стръвница се мяташ, явно тик така часовника, споко не си престаряла. Ако си толкова отчаяна, със сигурност ще си проличи а това не се харесва.

# 18
  • Out of the Mix
Кви хормони ? Всички са скапани, изморени, изнервени и едвам мърдат всички в тия жеги - той за хормони ми говори.
Знам, техен проблем.
Аз пращя от всичко, като на 20. Joy
Карам втори пубертет. С млади около теб е така.

И няма да ме вземеш, ТАКА ЛИ?
Винаги, ама все пътуваш, и не може да се засечем.
Е, сега аз пътувам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Оставил съм те да ме търсиш ти.
Топката е в теб в момента. WinkFlowers Bouquet
Ама няма да ме черпиш. Laughing

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 22:48 от Revoker

# 19
  • София
Почвам малко да съчувствам на днешните мъже. Още първа среща не се е състояла, възниква проблем с кръщенето на децата...

# 20
Една истинска християнка ще има само едно притеснение в този случай.
Как са откаже срещата възпитано.
Не се връзвай с довършването на изреченията, комплиментите и галантността -  това е запазена марка, като идеята на ползващия е далече от брак и деца.
И Калиакра не е маргарин!!!

# 21
И после защо не искали да се обвързват. Много ясно, че няма да искат като ги дебнат отвсякъде с пръстена и списък с имената на потенциалните деца.

# 22
  • Somewhere far away
Знам, техен проблем.
Аз пращя от всичко, като на 20. Joy
Карам втори пубертет. С млади около теб е така.

Много хубаво. И около мен има млади и мога да ти кажа само едно - отвратителни са.

# 23
  • София
Не са, прекрасни са 🥰

# 24
  • Somewhere far away
Спора е безмислен. Аз виждам много комплексирани, нагли, жадни за внимание, простовати и без ценности , без никаква емоционална култура млади хора.
Вие ако виждате други, радвам се за вас.

# 25
Хабиби, спиш ли добре, завиват ли те?
Кои са прекрасни?
40-годишние ергени или 30-годишните момъци?

# 26
  • Melmak
Моля ти се, излез на среща и престани да мислиш как ще кръстиш нероден Петко. Верно, че идва Петровден, ама успокой се!

# 27
Другия път направо с бялата рокля във фитнеса. И кутийка с пръстен, да не се прави на разсеян албанския руснак.
Ей за това не ходя на фитнес. Не знаеш какво може да те удари.

# 28
Е, добре, щом е руснак, те са православни християни и е запознат и с твоята религия, значи няма какво да стане. Хвърляй се смело!

# 29
Добре, че не е попаднала на македонец с турско-албански произход, трябва се самоубие тогава.
Предразсъдъците колко любови убиха.

Общи условия

Активация на акаунт