Връзка между вярваща християнка и полу-мюсюлманин?

• 12 458
  • 377
  •   1
Отговори
# 210
Не е пързалка, защо да е пързалка?!

Може наистина да съм леко заблудена относно мъжете, а и в залата той нямаше излъчване на мутра- от такива бягам веднага, а по-скоро на професионален спортист, но не от тези тип Ники Китаеца хаха. А и поведението му на живо не е било арогантно, баткаджийско и т.н., или пък мен да ме е ударил хормона и да не съм забелязала някои сигнали, не знам...

Може и отчаянието ми и силното желание за семейство, дете да ми личат и да ме правят лесна мишена, но... която жена е била на мое място, сигурно ще разбере- природата, биологията са много силен механизъм, колкото и все да си казвам "Има време, не си престаряла"!

И вси пак, КЪДЕ са свестните мъже?! Или просто аз нямам късмет... Sad
Просто още не си го срещнала. Един семеен познат на 40 години си намери сродната половинка. Преди това два неуспешни брака, две-три връзки, докато успя да намери нещо подходящо за него.

# 211
Бизнесмен мъжкар с жестоко тяло и разработен инстаграм профил.
А, забравих – и мюсюлманин.
Със сигурност живее само да създаде семейство с теб и да ти направо поне 3 бебчета.

# 212
  • София
Сладурче за секс. И нищо повече. Ако те устройва - се възползваш. Ако не - пас. Това е.
Няма никаква философия и религия.

# 213
Това със снимките е много-много подозрително! Може и да не е обикновен чекиджия, а някой, който те готви за разни хм...дейности с други мъже. Внимавай и спри всякакъв контакт.

# 214
  • Deutschland
Какво може да иска този македонец от нея, уважаеми съфорумки. Брак и узаконяване на статута му. После беж където му видят очите.

# 215
Според мен не е това. По-примерен би го раздавал, ако иска статут.
Тия неща с кафетата и снимките се правят с тези за бройкане, или с такива, които се подготвят за "компаньонки".

# 216
Най-малкото ще и публикува снимките някъде с гнусни коментарчета, то това си е характерно.

# 217

Относно религията и различията в произхода- видях му няколко снимки с разни по-...как да ги нарека.. брадати и мургави хора, личи си, че са мюсюлмани- не от традиционните, модерно изглеждат, но все пак... Нещо в мен се преобърна, не знам как да го опиша, не мога и не мога да приема различното, и това е! Която може да го преодолее, да се впуска в такива отношения, аз не мога и това също ми е знак, че не е моето нещо!

Искам за себе си да си обясня, обаче, защо ме привличат именно такъв тип мъже- силно изявени мъжкари, бизнесмени, силни характери?!
Може брадатите мургави хора да са попове ходили на плаж. С това расо в тея жеги сигурно им идва да се топнат в морето.
Дикато бях студент, работех в една игрална зала. Един поп редовно идваше и се набутваше на покерите и ротативките. Не знам Джийзъс със какво е зает в момента, но дявола си няма работа и явно обикаля из фитнес залите. Няма друго обяснение вярваща християнка да е с единия крак в ада. Или даже от кръста надолу.
Три дена на вода и молитва.

# 218
Аз въобще не мисля , че религията има нещо общо , той няма интерес към теб , пробва се , ако мине номера и така.

# 219
Съгласна съм с Candy_girl. Религията е най-последното нещо, което трябва да притяснява авторката с този мъж

# 220
Чист шиптър си е този. Едни от най-лъжливите и долни представители на балканите, които съм срещала някога при странстванията си в чужбина. С такива винаги трябва да имаш не едно, а пет наум.
И много ясно, че ще се общува леко с него. Нали трябва някак да те омотае. Интересно бизнесът му в какво се състои.

# 221
А пък може и да е гей Grinning
Имахме един колега на който не му личеше, че е на левия бряг. Беше висок, едър, увърташе се около повечето колежки. Имаше снимки на жени, със жени, и то не малко. Ноо..., в един момент от доверени източници разбрах, че е гей. А това със жените му е било просто за прикритие, най вече за да не разберат конкретни хора, че той харесва мъже. Какъвто и да е този от историята на авторката, важното е че той не търси нищо сериозно и просто тя няма смисъл да се занимава с него. Заради някакво влечение няма смисъл да страдаш и да си губиш времето като виждаш, че човека насреща не струва.

# 222
  • Далечният изток
А, то ние в темата виждаме, че не струва, иначе за нея си струва Joy

# 223
Ама той не я мотае. Той си казва точно какво иска - секс веднага и то само ако му хареса в тяло. Затова е искал и голи снимки предварително. Да знае дали изобщо си стурва да се занимава дори и за веднъж. Сигурно я е виждал по клин във фитнеса, но явно иска да види всичките й дадености ПРЕДИ да я види на живо.

Страшен жалкар, а на нея й се привиждат бизнесмени и мъжкари.

# 224
  • София
Сори, ама ако не беше толкова "вярваща християнка" щеше поне малко да има опит с разговори и срещи с такива същества и да не им се връзва на тъпотията.

Общи условия

Активация на акаунт