Връзка между вярваща християнка и полу-мюсюлманин?

• 12 446
  • 377
  •   1
Отговори
# 270
  • Paris, France
Е, това са много груби въпроси.
Момчетата ѝ дали са обрязани.
Има мъже, които се обрязват и без да са мюсюлмани. Въпрос на хигиенна гледна точка.
И да са обрязани това какво отношение има към сполучливия брак.
Да бе, ТОЧНО на хигиенна гледна точка. Точно така, да, да.

Брака им изглежда сполучлив, защото тя е отишла в неговата държава, където малко или много спазва местните правила, тоест неговите, мюсюлмански.
Повечето обрязани мъже не са мюсюлмани. Няма (много) общо и да, по-хигиенично е.

Не живеят в неговата държава. Ходят често, но са в друга държава. За сполуката на брака животът в трета държава, далеч от свекърви и тъщи си казва думата 🤣😇. В неговата държава доста хора изобщо не спазват ислямските порядки, а и е туристическа и със светско законодателство. Една от малкото арабски държави, в които браковете на мюсюлманка с друговерец са признати.

Само дето историята и няма общо с тази на авторката, която е вярваща и практикуваща. Успешни бракове между непрактикуващи друговерци има бол.

# 271
Има мъже, които се обрязват и без да са мюсюлмани. Въпрос на хигиенна гледна точка.

Брака им изглежда сполучлив, защото тя е отишла в неговата държава, където малко или много спазва местните правила, тоест неговите, мюсюлмански.
И от къде по точно си въобрази  ,че съм на негова територия ? То тука като цяло повечето го карате на съчинения 😂
Живеем в Испания и нямаме деца отговарям на тъпия ти въпрос ,така че няма как да са обрязани и ако имам ще СА обрязани от гледна точка на по-добрата хигиена ,но ти можеш да си съчиниш някоя история на мой гръб ще следя с интерес 😂 интересно ми е да разбирам неща за живота си ,които до сега не съм знаела! Свикнала съм на такива като теб даже ми бяха казали ,че няма да се върна жива от държавата му,че ще ми смени религията ,ще ми сложи бурка ,че само ще раждам деца и че стоя цял ден между тенджери 😂😂 Еми нищо от това не се случи,даже и деца още нямаме .... Но говори си не ми пречиш забавлявам се

# 272
  • Пловдив

И от къде по точно си въобрази  ,че съм на негова територия ? То тука като цяло повечето го карате на съчинения 😂
Живеем в Испания и нямаме деца отговарям на тъпия ти въпрос ,така че няма как да са обрязани и ако имам ще СА обрязани от гледна точка на по-добрата хигиена ,но ти можеш да си съчиниш някоя история на мой гръб ще следя с интерес 😂 интересно ми е да разбирам неща за живота си ,които до сега не съм знаела! Свикнала съм на такива като теб даже ми бяха казали ,че няма да се върна жива от държавата му,че ще ми смени религията ,ще ми сложи бурка ,че само ще раждам деца и че стоя цял ден между тенджери 😂😂 Еми нищо от това не се случи,даже и деца още нямаме .... Но говори си не ми пречиш забавлявам се
А, на мен не ми пречи. Да, точно се забавлявам. Аз лично, проблем нямам.

Интересното ще стане като заимате деца.
И аз съм твърдо против образването. Нито го харесвам у зрели мъже, нито съм го направила на синовете си.

# 273
  • Най-красивата страна
Sani90 при теб е различно.За теб религията няма значение.
Когато след време ви се родят деца,ти няма да си против те да са с мюсюлмански имена,мюсюлманска религия.,да са обрязани момчетата...
Между другото в доста мюсюлмански държави все още се практикува женското обрязване,което си е направо осакатяване..
Помня старата ти тема.
Но авторката е вярваща християнка.
Което означава,че тя ще държи на църковен брак,ще държи децата и да са християнчета кръстени в църква,което не е възможно,ако бащата е мюсюлманин.
Тоест сериозна връзка ,а за брак да не говорим са почти невъзможни.

# 274
Нищо лошо няма в обрязването.

# 275
Може, но за мен например би било невъзможно да си възпитавам децата в мюсюлманска вяра. Не мога даже да си го представя. А повечето мюсюлмани очакват точно това. Което всяка жена трябва да си го знае. Колко са мюсюлманите, които ще ходят на кръщене на детето си християнче?

# 276

И от къде по точно си въобрази  ,че съм на негова територия ? То тука като цяло повечето го карате на съчинения 😂

И аз съм твърдо против образването. Нито го харесвам у зрели мъже, нито съм го направила на синовете си.
И защо си мислиш,че ще е толкова интересно ? Аз проблем с религията му нямам след като виждам само позитиви във възпитанието му за нас религията както казах никога не е била фактор за каквото и да било важното е децата да се възпитат на уважение ,да са добри хора и да имат ценности останалото са подробности....

# 277
Нищо лошо няма в обрязването.
Освен че се намаля чувствителността и удоволствието...

# 278
В исляма/с мюсюлманин не е толкова страшно да имаш синове, страшно става, ако имаш дъщеря. Разбира се, има много изключения.

# 279

Всъщност като се замисля ,ще е интересно децата ми ще знаят няколко езика от невръстна възраст ,ще са широко скроени и отворени за света,ще имат две държави ,които да наричат свои дом,ще могат да ходят и в двете и да бъдат с бабите и дядовците ще имат приятели и в двете държави ех колко са лоши тия смесени бракове ....

# 280
  • Най-красивата страна
При мюсюлманите след развод,децата остават при бащата.

# 281
  • София
Сани, просто приеми, че си изключение, а не правило.

# 282
При мюсюлманите след развод,децата остават при бащата.
Виж това вече не знам...не съм се интересувала,но не мисля може би в някои по-религиозни държави,но в Тунис от където е мъжа ми след развод жената взима голяма част от това ,което мъжа притежава ,затова не се развеждат ...просто съжителстват заедно ,защото мъжа може да отиде и на улицата ....вече не живеем в 19ти век много неща са се променили и се променят ...Да не говорим ,че за да се ожениш в арабска държава мъжа трябва да осигури жилище за семейството си самостоятелно разбира се и добър живот за жена си и бъдещите си деца ,не като в България да живеят като в дядовата ръкавичка 3 поколения да се прескачат в една къща ...много по-уреден и пресметнат им е живота ,защото религията и семейството ги възпитават на тези неща не си мислете ,че арабките падат от небето те имат високи изисквания към бъдещия мъж и ме се омъжват за които и да е...не мислете ,че горките жени са нещастни напротив по-добре са от нас хиляди пъти ,където ходим на гости на родата на мъжа ми имат палати не къщи....по -добре обзаведени и чисти от нашите къщи дето сме от Европа ...
Sunshine aз не съм изключение познавам много жени омъжени за араби и както казах в първият си пост говоря от моята гледна точка не налагам мнение разбира се ,че има жестоки мъже ,но не са само араби те са навсякъде ,в България много често има случаи убити и натикани в куфар това защо не го споменавате ???

# 283
Така де, много е по-хубаво, ама си е мюсюлманско. Не е за всеки значи.

По-добре били от нас хиляди пъти... това наистина ли си го вярвате Simple Smile Та те не могат да се разходят, без да ги придружава някой роднина. Мерси съм за палатите на тази цена.

# 284
Така де, много е по-хубаво, ама си е мюсюлманско. Не е за всеки значи.

По-добре били от нас хиляди пъти... това наистина ли си го вярвате Simple Smile Та те не могат да се разходят, без да ги придружава някой роднина. Мерси съм за палатите на тази цена.
Ами не знам ние със свекито си излизаме сами представяш ли си и никой не ни замери с камъни ?

Общи условия

Активация на акаунт