Току що сколасах и ви изчетох.
Айша, много неприятно, но белите стават бързо. Дано не се налага операция на ТМ и при теб да отшуми това чудо, но отиди да се изследваш както и момичетата са ти казали. Може да открият от какво е алергията и поне да знаеш, за да се пазиш.
Момичета, при мен наистина беше много емоционален ден. В почерпката беше намесено и КГБ-то
Почерпих и наред с другите неща които бяха приготвила реших и направих кокосовия сладкиш на Фло и Жадната Монахиня на Нами. Искам да ви кажа, че получих големи овации за двата сладкиша
за което благодаря! Имаше и смях и сълзи. След самата почерпка всеки един мина отделно при мен да си вземем довиждане, всеки ми каза много мили думи. Получих колективен подарък и отделно много индивидуални подаръчета за спомен. Много съм развълнувана, наистина не очаквах, но ми стана мило и приятно, че трудът ми е признат, че съм докоснала всеки с нещичко. Изненадах се, че помнят неща които съм направила за някого, за които аз изобщо бях забравила........ Та така. Сега след всичките емоции ще се опитам да заспя, дано ми се получи.Спокойна нощ момичета! До утре!
Мисля, че си убедена, че няма да съжаляваш. 

Няма да ти дадат тиквения медал. БОРЯНА каза, че май тази година няма да има материал за медали.