КГБ = Клуб на Готините Баби - 235

• 22 156
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Добър вечер от мен!
Току що сколасах и ви изчетох.
Айша, много неприятно, но белите стават бързо. Дано не се налага операция на ТМ  и при теб да отшуми  това чудо, но отиди да се изследваш както  и момичетата са ти казали. Може да открият от какво е алергията и поне да знаеш, за да се пазиш.
Момичета, при мен наистина беше много емоционален ден. В почерпката беше намесено и КГБ-то Grinning Почерпих и наред с другите неща които бяха приготвила реших и направих кокосовия сладкиш на Фло и Жадната Монахиня на Нами. Искам да ви кажа, че получих големи овации за двата сладкиша Blush за което благодаря! Имаше и смях и сълзи. След самата почерпка всеки един мина отделно при мен да си вземем довиждане, всеки ми каза много мили думи. Получих колективен подарък и отделно много индивидуални подаръчета за спомен. Много съм развълнувана, наистина не очаквах, но ми стана мило и приятно, че трудът ми е признат, че съм  докоснала всеки с нещичко. Изненадах се, че помнят неща които съм направила за някого, за които аз изобщо бях забравила........ Та така. Сега след всичките емоции ще се опитам да заспя, дано ми се получи.
Спокойна нощ момичета! До утре! Heart

# 136
  • София
Ех, че настроение има в нашата колибка.
КЪДРОКОСА, по доста нетрадиционен начин дойде при нас. Направо с летящ старт. Оставаш ли, момиче? Искаш ли да си една от нас? Ако си решила да останеш, бих ти зачела песента за платен членски внос. Ако ли пък решиш, разкажи и един виц - това е членския внос и мястото при нас ти е сторено! Flowers Rose Мисля, че си убедена, че няма да съжаляваш.
ПИПИ, тази вечер ти подхвана интересна тема, но защо загърбихме темата за мъжете? Да обясня на по-новичките момичета, че когато подхванем коя къде я боли - то ли коленете, то ли "гъзобедрените" стави или пък кръвното, все някоя ще се сети и току предложи - Я хайде да си говорим за мъже... Та тези дни имаше такова предложение, ама нещо не намери ентусиастки.
АЙША разказа, а другите?
Аз ще се представя с едно стихотворение, подсказано ми от Изкуствения интелект. Автор няма, аз го поизмених според моя вкус. Дано мъжОвете ни не влизат в нашата колиба. То и това стихотворение не се отнася за тях! Stuck Out Tongue Winking Eye

Седим си ние — кагебейки, мацки
с кафе или вино на приказки сладки,
вместо за хрема, дископатия и лекарства —
говорим си за мъжете... ах, тема прекрасна!

Един не чува, друг се преструва,
Един от компютъра не става, а друг го гони забрава...
и май за нищо вече не става...
А четвърти — герой от екшън сериал,
макар, че куцука и съвсем е побелял.

Като Рамбо на мисия, с отвертка в ръка
сменят крушка три дни — и то едва, едва...
А в петък вечер, щом мач се зададе,
тичат до супера за бира и мезе.

Влюбени? Разбира се — в първите дни.
След това — „Ще си сипя ракийки, а ти?”
Нежни са... ако си с температура и хрема
Като им писне - "Лягам си, боли ме корема"

Но хайде да си признаем, дорде сме живи,
че без тях животът ни би бил пътища криви.
Нека заедно да крачим, да сме дружни,
Защото макар и с всички кусури,
мъжете са ни нужни...

Сега да мога и аз като КЪДРОКОСА да ви поздравя с една песен...Отивам да я потърся. Grinning

# 137
Привет и от мен - доволно уморена и сигурно с едно кило по-лека Simple Smile
Клечи, лозето ни е на село - в двора на свеки. То са около 40-50 лози и десетина на асма. Искат си грижи ,рязане, връзване, пръскане и фрезоване. Абе забавления ... Затова се дразня като някой се опитва вместо мен да ми планира задълженията и ми оставя инструменти напомнително пред погледа.
Айша, не ти стига твоя проблем, сега и Пл. Дано не се налага гипс или интервенции Hands Thumbsup
Кассс, имала си вълнуващ ден Мило е и много затрогващо когато на раздяла чуеш добри думи и спомени на хората за неща, които ти отдавна си забравил. От утре започваш нов живот - без да бързаш и броиш минути, без началници и отговорността, но с други приоритети. Със сигурност ще ти хареса , Само да сте здрави и задружни. Кога се пенсионира ТМ?
Пипи, много е вярно това - такова беше нашето време и ни беше хубаво. Не че сегашното време също не е хубаво - просто тогава бяхме млади и не ни пукаше ...
Фло, отнесе ме като "куцо пиле" домат.

Публикувам, че пиша от телефона и да не замине всичко ...

Спокойна нощ момичета!

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 00:14 от makaweli

# 138
  • София
Бързах да публикувам, а после четох.
КАССС, паметен ден е вчерашния ден за теб. Достойно си си извървяла трудовия път, затова колегите са те изпроводили с почести, уважение, спомени и подаръци. Добре дошла в нашите редици. Момиче , никога не бих те наредила сред "пенсиите" - готина, чаровна, нежна си...Е да, но идва и този ден. Наслаждавай се на свободата си. Вярвам, че няма да скучаеш. Наш приятел казва - Умрем да скучаем, ама жената и децата не ми дават. Та да си знаеш, че пенсионерите са най-заетите хора - виж ДИДИА, АЙША, МАКАВЕЛИ, МАМСИ, ТАНУ, ТЕТКА, че и моя милост. Няма да се оплакваме - да сме живи и здрави, да си помагаме на децата и внуците. Както виждаш, щом имаме време да надничаме в колибката ни, да се шегуваме, да се срещаме, значи намираме време. Всичко е въпрос на добра организация. Пожелавам ти дълголетие и спокойни пенсионерски години.
МАКАВЕЛИ, свеки ти дава право на избор - нарежда инструментите и кеф ти мотика, кеф ти права лопата, а може и косачката да си избереш. От какво си недоволна??? Stuck Out Tongue Winking Eye
АЙША, стискам много силно палците за дядо Пл. Дано е малкия Дявол и друг път да не се прави на каскадьор. А ти утре си купи сиропа, за който си говорихме. И ампули вит.С.
ПИПИ, върна ме много години назад. Хубави спомени имам от детството, от младежките години, после от средната възраст. Сега живея с удоволствие своята късна зряла възраст. Дай Боже да стигнем до така желаното дълголетие. БОРЯНА ни беше сложила таблица за справка. Grinning
ТЕТКЕ, радвай се на деца, внучета и кучо. Сдаде ли охлюва? Трябваше да го премериш преди и след, та да видят децата колко е напълнял, докато са били на море. Stuck Out Tongue Winking Eye
ТОНИ, коя е следващата дестинация?
ФРАУ ДАНА, все очаквам да кажеш кога планираш идване при децата? Имаш ли яснота?
НАМИ, как е настроението?
КАГ, пази се, ей! Hug Няма да ти дадат тиквения медал. БОРЯНА каза, че май тази година няма да има материал за медали.
ТАНИТКА, какво каза вчера лекарката? Яви се на отчет. Все още стискам палците.
КЛЕЧИЦЕ и всички неспоменати - за вас е чувалчето с прегръдките - вземете си, коя колкото иска. Hug
Хайде лека нощ, отивам да спя, че след малко ранобудниците ще започнат да щракат по клавиатурите.
КЪДРОКОСА, какво реши? Ще останеш ли при нас? Grinning

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 01:09 от Flo 51

# 139
Спете бе, спете , аз като не мога.
 Това да си говорим за мъже е парола на да си говорим за нещо друго. Минали сме покрай мъжете вече, поне някои. Но очите да оплакнем можем още ,красивото си  еэкрасиво. И ни е бяхме. И млади ,  и  убави.
 Ще се опитам да спя, въгарец имам , не ме свърта и  нищо не ми задържа вниманието.
 Утре,  ако  имам мерак, може да копая след дъжда , да разрохна малко. Сега ще се въртя .

# 140
Добро утрооо!
Не спящите, когато се видим ,,да се отъркате""  Simple Smile в мен и да прихванете от моето спане Simple Smile .
Не знам за хвалене ли е или за срамуване, но мога да спя винаги,  когато реша, та понякога и без дори да съм решила Simple Smile , ноооо - има едно условие - да ми е спокойно на душичката, да нямам проблеми,  особено независещи от мен,  които да ги мисля.
Ммм, и да го няма ,,народния будител"" заради който ставам рано- рано всекидневно. Обичаме се Simple Smile , к'во да го правя, като му се разхожда Simple Smile .
Видяхте ме в Златоград Simple Smile - поспалана такава  Simple Smile .Аз,  дето обещавах да нося рано _- рано кафе на една дружка Simple Smile , сладко - сладко си спинках до 8.00 - 8.30....
Сега пия кафе и се разсънвам.
После ще ви чета, но стискам палци на Айша за добро развитие и с нея и с ММ.

Пак ще дойда.
Кукуригууу, прекрасно утро е, ставайте от сън!

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 14:17 от Важна клечка

# 141
  • някъде другаде
Добро утро!
Честит да ни е July Morning. Кога мина половин година.
Снощи не ми се получи с четенето. Приспа ми се.
Кас , пази дълго спомените от този последен работен ден. Пожелавам ти да си европейски пенсионер , белия панталон , красива шапка и безброй екскурзии.
Фло , тази седмица ще съм си в къщи. На 12.07. ще сме до Дойранското езеро. От 14.07 съм на море.
Макавели , оправихте вчера лозето , днес активна почивка. Правите ли вино от гроздето?
Клечи , изпревари ме. Ние сте сме така сутрин.
Айша , днес пиши как е Пл , а ние ще стискаме палци.
Прегръдки за всички.

# 142
  • София
Добро утро!
Касс, радвам се, че си имала хубав последен ден! И малко ти завиждам, че си свободен електрон вече! Със семейството около теб няма да скучаеш, сигурна съм!
Айше, дано Пламен ме е пострадал сериозно и се оправи бързо без операция!  Като почнат да се правят на млади момци, много ме дразнят!
Аз пак не спах, вече не зная какво да правя!
Хубав първоюлски ден от мен, това е моят месец!

# 143
Ейййй, писах, писах и изчезна ....
Хайде пак да опитам.

Добро утро и честит първи юли!
Пожелавам на всички чудесен нов месец и начало на втората половина на годината.
Да имаме много поводи за усмивки, добро настроение и шеги.

Кассс, много е хубаво когато разбереш, че си оценен и виждаш уважението. Сега ще имаш много свободно време, което ще се окаже, че не достига. И все пак ... Използвай го пълноценно.

Ставам, че трябва да се приготвям за работа.

Хубав ден, дами!

П.п. някоя може ли да препоръча нещо срещу задържане на вода?

# 144
  • София
П.п. някоя може ли да препоръча нещо срещу задържане на вода?
Череши. Иначе има добавки за обезводняване в аптеките.
Забравих да попитам дали новата дама трайно ще се присъедини към нас? Да е добре дошла, ако е така!

# 145

Честит нов месец. Поглеждаме напред с надежда за здраве и късмет.Нека първия юлски изгрев сбъдне мечтите и ни изпълни с вяра за щастливи предстоящи дни.Добре дошъл, Юли!☕🌞🍀 

Добро утро Coffee

Баба и синко доволно спаха и си похъркваха цяла нощ - аз броих Какво ли не ... Затова сутринта се излюпиха в 6 и нещо часа - аз правя бойкот ...
Тони, правим вино да, когато има грозде. Тази зима поизмръзнаха лози, но все пак има и грозде.
Сутринта ММ подпира една ябълка, че има много плод, после ще води бабата на пазар и ... газ към града Simple Smile

Хубав ден на всички и успех на всички по задачките!
После ще пиша повече - ставам, че бабата бърка нещо с яйца, а снахата още лежи Smirk

# 146
# 147
Добро утрооо и честит ни нов месец!
Поспала съм, но рано, рано без будилник се ококорих и в 6 ч вече пиех първото си кафе.
Момичета, благодаря за хубавите пожелания, дай Боже да е здраве и тогава няма начин и да не се сбъднат Simple Smile
Айша, палците са стиснати и чакаме добри новини от теб! 😘
Днес не съм планувала нищо. Ще направя за вечеря едни тиквички с ориз и най много да прегледам някой шкаф.
На всички пожелавам  спорна работа, спокоен да е денят и да ви се случи нещо което поне веднъж да ви усмихне днес! 🥰

# 148
УСПЕШЕН нов месец ЮЛИ!
Здраве, морски вълни, пътешествия, лежане, книги и кой , каквото харесва!

# 149
Добро утро,  Джулая е вече тук, преполовихме годината! Здраве и добро настроение пожелавам на всички за следващите 6 месеца, да приключим годината с много смях и закачки!
Днес вече мога да вдигна глава, всичко спешно е отметнато. Като отсъствам 5 дни и после е олеле,  ама аз съм си виновна. От днес започва кампания за сваляне на приложението ни е - Здраве  отново. РЗИ излизат на много места в градовете, не само в сградите им и се очаква още хора да си го инсталират. Явно добре работи,  хванаха доста болници и доктори в крачка, та айде пак сега. Ние сме на разположение също.
Касс, честито,  много се радвам за хубавите емоции, които си имала.
Тони, почивай активно, чакаме репортаж.
Флото няма да я коментирам, тя си е фурия, давай все така момиче!
Танитка, Аиша,  Пипи  искам да чуя хубави новини от вас тази седмица, не приемам нищо друго.
Макавели,  премести си китката зад другото ухо.  Аз точно това правех навремето и много ми беше добре  Sunglasses
Клечи,  взимай принца и дим да те няма,  поне докато е по-хладно. И на теб ти предстои пътуване и прекрасни летни емоции, давай все така!
Дидия, усещам те не във форма, някак инстинктивно. Явно напрежението си каза думата при теб, ако успееш да разпуснеш поне малко, направи го. Голяма усмивка за теб  Grinning
КАГ,  пази се,  много важно дали е чисто или не. Важното е ти да си добре, а сега успя и да ме изпревариш докато пиша фермана. Здрава да си, ще те чета след малко.
Боряна, не се втилясвай, гледай тиквите, че сума ти народ чака медали!
Тетка,  Нами  спокойствие и усмивки за вас. Имате си и малки слънчица,  гушкайте ги и си свиркайте!
Тануто я изпуснах, ама и тя много работи,  та е на път да ме комплексира.
Яжка гони земеделците, явно няма време за нас, ама ние не сме от сръдливите. Да поздрави Жана,  липсва ни, кучо също.
Янчето,  как си? Била съм в твоя град, наясно съм с жегата при вас, пази се,  ДОпредена си!
Ако съм изпуснала някоя дружка, съжалявам, да се чувства нагушкана.
А нали си знаете всички  Heart до никъде!
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт