КГБ = Клуб на Готините Баби - 235

• 19 226
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Дойде ред и аз да се прицънцуря към прекрасната ни компания!
ПИПИ, приеми още едно БЛАГОДАРЯ! А обяснението в любов е много истинско и искрено! И аз така ви чувствам - ще цитирам ТОНИ - точните хора, на точноти място и в точното време. Нали си знаете - Heart ви до никъде и повече от повече!
БОРЯНЧИЦЕ, юлското стихотворение е чудесно, като всичко юлско -
"Мами ни морето с поглед син.
И по мъжки смигва ни с един
поглед замечтан и малко влюбен,
кой пък от това ще е учуден"
Този път ще съм кратка, без много коментари, че и мен ме тегли към едни сини очи, които по цял ден се взират дали доматената плантация не е решила да цъфти...
Ще се обадя от село.

# 16
Айде добър ден от градО....знаете си. Кой се  муркал, муркал и  кой се плацикал, плацикал. Сега в ежедневието. Пена върти прането, пИятелят извади панаира, лавирам между играчки и книжки докато подреждам едно друго, но ще карам по неговото мото  - почивката преди всичко. Не ми е особено работно. Чао за сега и  не се преработвайте и вие, ДОпредени сте.

# 17
И аз да пиша, като Мериан - здравейте от метрото.
Преполовихме деня, като се прибера ще изведа Чарли пред входа да пикне  3-4 пъти и се скриваме в къщи до след 20.00, та може и до след 21.00 часа.

Мамси, питаш как я кара Кучо в жегата, като баба си Клечка - дремуца по цял ден, само сменя мястото и позата. Много е бодър сутрин, но пък тогава аз гледам с половин око, та хич не ми е за дълги разходки. За вечер имаме консенсус относно разходките, и двамата искаме, само да не е толкова непоносима жега.

Ениска, що толкова кратко ?
Докато свикнахте и пак дОма с перални, готвене и чистене.
Приятелят ми има ли ваканция, или ще ходи в сборна група?

Ммм, почти си стигнах.
Толкова за сега.

# 18
Горещ обеден привет от мен Flowers Rose
Пипи, то, че ще се повторя, потретя и не знам за кой път, но няма как да не ти кажа - Прекрасна нова къщичка си ни сътворила! Благодаря Flowers Bouquet
Борянка, "..... беше завъртяно там кафето, сладоледа разтопи сърцето......" , а на мен стихчето ти ми разтопи сърцето! Толкова истинско! Благодаря! Flowers Hibiscus
Сега пак ще продължа с цитат, но напълно споделям написаното от Пипи
"Има нещо магично и магнетично. Не мога да го опиша или все още да го осъзная. Толкова сме различни, диапазона на възрастта ни е доста голям. Някои от вас са на годините на майка ми, но не ги приемам така, а като близки приятели. Някои са доста по-млади, но някак си възрастта при нас не е проблем. От всяка еда от вас съм получила съвет или помощ. Старая се да помагам и аз с каквото мога. Това е много ценно приятелство. Обичам ви, момичета и се радвам, че съм една от вас."
И аз така, макар съвсем отскоро, но обичам ви момичета и ви благодаря, че съм една от вас! Heart
Леле, поста ми се превърна в благодарствен, но така го усещам и така го пиша.
Танитка, как мина нощта? Толкова се надявам да си успяла да поспиш нормално .... Kissing Heart
Тони, приятна разходка. После да ни разкажеш Simple Smile
Фло, приятна романтична среща с Ромео ти пожелавам на теб Heart Eyes
Ами мислех с всяка да си поговоря, всъщност говорих аз докато ви четях, и исках и сега, но все още съм на работа и ще ви изоставя.
Чаф до после Hug

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 15:03 от kasss

# 19
Ще има ваканция пИятелят, с нас беше за 5 нощувки, след няколко дни заминава на Добринище с мама,  после море с тях, после море с нас и другото ще се решава в движение. Забравих да ви кажа, че минавайки през Кресна, човекът поиска да му купя един петел от ,, замръзнал глин,,. Купих го и сега ми краси градината.

# 20
  • София
Е, много е продуктивен приятелят тези дни откъм бисери! Много ми харесва замръзнал глин! Очаквам снимково доказателство на глина.
Добре сте си дошли в града на винкела!
Силна група сме, дано сме все така!

# 21
Готово, ето петела от замръзнал глин.

# 22
  • София
Много е готин! Харесвам такива фигурки, но нямам къде да си ги чучна. Иначе съм купувала една готина глинена патка на шефа ми едно време, той живееше в къща с двор.

# 23
Попитах баща му откъде знае за глината. Оказа се, че от детската градина са ги водили в село Дрен още миналата година и са им показали грънчарството и пещите за изпичане. Те също са правили фигурки, оцветявали са ги. Та детето е запомнило нещо и днес импровизира. Хубаво, че му разбирам веднага щуротиите.

# 24
Пипи, много силни и истински думи - напълно те подкрепям Heart
Ениса, красив петел сте си купили - като няма Костенур, поне петле е намазало детето Simple Smile
Кассс, последен ден ли ти беше днес или в понеделник ще черпиш?
Фло, цъфнаха ли доматите?
Тетка, и при вас е весело - с този охлюв ме разби. Добре че сте го намерили - представи си да се беше скрил някъде, а не на видно място при кафемашината. Как щяхте да се оправдавате, че сте е избягал ...

Най-накрая и ние включихме климатика. Казвам на ММ, че миналото лято като ходех на работа в жегата ме посрещаше с охладен дом, сега - карай да върви Simple Smile Наистина си е доста горещичко, че и въздуха не помръдва.
Днес един гълъб влезе не разбрах от къде точно през отворен прозорец или балконска врата и се настани върху гардероба в детската стая. Чувам по едно време гукане отблизо - зор беше да го изведем, отворихме прозореца, къшкахме го - беше весело. Редовно имаме гости на единия балкон, но досега не бяха влизали вътре. Преди няколко години една гълъбица беше излюпила две бебета зад една метла - сложила 5 клечки на мозайката и снесла яйчицата. Не отварях терасата докато не се научиха да летят - само им слагах храна и вода.

И сега нещо весело:

Скрит текст:

Подбирайте внимателно своите приятели. Те трябва да бъдат също така усмихнати като Вас, да имат същата страст към живота и да страдат от същото психично разстройство. 😁

Хубав следобед момичета - стойте под дебели сенки или на климатик Cocktail Tropical Drink Ice Cream

# 25
Влизам с настроение в лятната ни къщичка, с мирис на море и още нещо. Всеки, който усети енергията ни, остава тук. Blush
Благодаря Ви, момичета, че успявате да поддържате духа на тази общност от толкова различни жени.
Присъствах на софийската среща, която ухаеше на лавандула, имаше вкус на сладолед и ни донесе късметче против зли очи. Дано сме здрави, за да се срещаме и споделяме радости и усмивки. КГБ forever!

# 26
А при нас преди малко заваля....
Седим на балкона с Кучо и се любуваме на дъжда. Той е голям любопитко, гушнала съм го на коленете ми, а той протяга шия да гледа навън през парапета и отваря уста да лапа дъждовни капки. И снежинките така ги ловеше, в движение.
Не знам колко ще разхлади и колко ще вали, ама имаше нужда от малко дъждец

# 27
При нас притъмня, излязох да полея цветенцата на терасата и около мен затупкаха ледени топчета - град. Сега вали кротко и е приятно свежо и прохладно. Понеже асмата е покрила почти половината тераса /другата някой ни я унищожи/  та си дополях цветенцата. Вече почти спря да вали.

# 28
Пратете малко дъжд, да вадя лука ми трябва леко да омекне поне. Че бетон вече от суша.
 Може и стих за дъжда да родя. Дъжд и лук как ли ще се свърже не знам.

# 29
,,Искаш дъжд, получаваш дъжд Simple Smile "", като един популярен слоган на верига магазини Simple Smile ...
Ей ни Simple Smile -

Пращам молба към Вселената -
нека да завали дъжд в градината на Борянка, за да омекне земята и да може да извади лука....

Общи условия

Активация на акаунт