КГБ = Клуб на Готините Баби - 235

• 19 157
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
Ехааа, Клечи, ама направо това сте вие. Много се изкефих като те видях с Чарли 🥰
Борянка, дават уж нощеска и насам да дойде дъжда, само дано не е с притурка.
Макавели, в понеделник ми е последният ден, тогава ще почерпя. Днес имах мини изпращане от директорката и двете зам.директорки. Понеже директорката от понеделник ще е в отпуск, та те трите така решили. Имаше много мили думи, получих и подарък, ваучер от бижутерия. Много се развълнувах, не очаквах чак така.....
Ениса, пИятеля тая вечер пак е бил на гости  с бисерите си в нашето семейство. Сигурно много е кихало детето, да го нагушкаш! 🥰

# 31
  • Вила Великула
Хубаво, че му разбирам веднага щуротиите.
Как няма да ги разбираш, като и ти си щура като него.

Макавели, аз съм тази със синята пола. Само трябва да се науча да пия бира.

# 32
  • София
Ето съм в новата тема.
Благодаря на Пипи за труда, на Борянка за стихотворението. А на всички, че бързо изписваме темите.
Традиционно за петък вечер довлякоха мрънчоците. Баща им много бързаше да се отърве от тях - в 17.00 бяха пред блока. Издаде заповед да не гледат никакви екрани, че били много лигави и се омъгли. По-късно чакаме мамка им да ни удостои с присъствието си. Аз този уикенд няма да мога да спя с тях и помолих някой родител да ме смени. Дано помогнат.....
Преваля дъжд, разхлади малко.

# 33
  • Варна
Снощи наистина си спах на Приста-та, най-после!  Nerd
Почти до 2 часа будувах, страх ме беше да не се подуя или задуша от инжекцията, но Слава Богу, понесох я нормално и като съм заспала, та до съмнало, към 7 часа ме събуди птича песен от близките дървета и естествените ми нужди! Силните болки ги няма, но не са изчезнали съвсем.
Тази сутрин пих само едно хапче от лекарствата на вчерашния доктор и след час започнах да усещам как кожата на лицето ми се опъва, та чак към ушите, клепачите, езика.....
Явно на главата ми има най-много материял, та от там започвам!!!  
В понеделник с ДС ще отидем до джипито ни, да видим как ще ме тества, че при алерголозите близки дати за часове няма свободни.
Днес ми се обади една приятелка и ми каза, че същия този доктор я "вдигнал на крака", та да му имам пълно доверие и да му вярвам. Вярвам му, къде да ходя!  Misc Syringe
Това е при мен, има малка светлинка и надежда.
Също научих за лечителка в гр.Камено, Бургаско, лекувала с енергийно заредена вода доста заболявания, има телефони освен да питам за моята алергия. Прочетох за нея това-онова в Интернет, ама като кажа на щерките да ме заведат, най-вероятно ще кажат, че съм наивна, че вярвам на шарлатанки и т.н...... Ще се пробвам, пък......

Ако софиянки усетите чуждо присъствие в София, демек Софиянци в повече, това освен КАГ,  да знаете, че са и хористите от моето хорче "Аспаруховски бриз". Поканили са ги да участват в "България търси талант", издържали кастинга във Варна и сега са в Нови хан, утре са записите им, ще бъде голям сеир, да се чудиш как са се навили да участват!!! Да беше фестивал, да беше надпяване разбирам, а то ще е излагация!
Но, да му мисли диригентката, дето се е съгласила!  Microphone

Не пиша, не пиша, че като се разпиша......
Лека вечер, девойки!    Nerd

# 34
  • в сърцата на любимите ми хора
ТАНЧЕ, 🤗. А дано му се види краят. Пробвай се и при тази лечителка с водата. Човек не знае откъде може да дойде помощта.

# 35
  • Вила Великула
Танитка, много се радвам да чуя старата Танита. Продължавай в същия дух. Значи за една бройка да те гледаме в България търси талант.
Аз както се досещате работя. Вижда му се края и възнамерявам и този път да уцелея.
При нас захладня леко, а сега гърми някъде и да видим дали ще завали или ще ни подмине.
Утре си чакам децата. Ще трябва да комбинирам работа и удоволствие, а Вики ще остане една седмица тук.

# 36
Благодаря за новата къщичка!
И при нас засвятка и загърмя. Дано завали. Привечер ни се размина, та полях половин градината.
Ще тичам да затварям прозорци, че става силно течение.
Спокойна нощ!

# 37
Преди да ви пожелая лека нощ, да ви уведомя, че  идвах в София.  Ходихме в Икея и Айко. Набелязаха някои неща.
На тръгване заваля, но бързо спря. Тук при нас няма дъжд.
Танита, и тази нощ ти пожелавам здравословен сън!

На всички лека нощ, че бабка се измори от пътуване и обикаляне.

# 38
  • София
Ееее, не е честно. Писах, писах и взе, че изчезна.
Аз обаче не се отказвам.
Та - тръгнахме днес в голям пек и малко преди селото настихнахме дъжда. Беше превалял и град - колкото дребни лешници. Заварих Ромео да държи голям чадър и да брани златните домати, които мила ми МАКАВЕЛИ, все още на се сещат да цъфтят. Stuck Out Tongue Winking EyeСега е прохладно и се надявам тази нощ добре да поспя.
КАССС, много мило, че шефките ти са те почели така - признание за труда ти. Hug
БОРЯНЧИЦЕ, дъжд вали, но хич да не ти пука, че не можеш да извадиш лука. ФАни нЕкой дЕдо белобради, дето със мерак и песен, лука ще извади. Как ще се отплащаш, аз не знам - с песни, със стихове, с култура, а пък може дЕдото да си поиска да платиш в натура... Stuck Out Tongue Winking Eye
ТАНИТКА, силно се надявам скоро да станеш "старата" ТАНИТА - весела, засмяна, шегаджийка, певачица и баш купонджийка. И ако догодина дойдем във Варна, да разлюлеем с танци и покорим с песни морската ни столица.
ЛУННО ЦВЕТЕ много ми хареса това КГБ forever! Много международно ми звучи...Grinning
АЙША, не виждам защо е тази забрана за гледането на екраните? Мрънчо е чудесен - аз лигаво дете не видях. Я скрийте на баща му компюрърните игри - не за отмъщение, а за заслуги!
КЛЕЧИЦЕ - много сте фотогенични с Чарли. Grinning
ЕНИСА, днес закарах колата да я измият. Казвам на момчето, че всеки ден возя едни прасета, та затова е заприличала на прасарник. Отначало той ме изгледа с ей такива очи  Rolling Eyes, докато разбере шегата. Хареса му думата прасарник. Joy С костенура се размина, но затова пък сега си имаш петел. Grinning
Дружки, спирам до тук, че това писане два пъти ми взе силите. Отивам да се прикреватя.
Внучката вече спи. За утре се е пазарила за бухти топчета. Има подкрепата и на дядо си. Grinning
Неспоменатите си знаете, че ви изсипвам чувала с прегръдките и си вземете, коя колкото може да носи. Hug
Лека нощ. Колко хубаво се спи, когато дъжд вали...
КАГ ме изпревари - път на младите, моля!

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 22:36 от Flo 51

# 39
  • някъде другаде
Танитка , радвам се,  че си спала добре.
Дружки,  чета и ми се иска да сме заедно
И в Етрополе вали. Поне утре сутринта ще е прохладно.
Лека нощ на всички.

# 40
Като те помоля, Боже,
винаги ме чуваш те.
 Малко, много, колкот може,
но дъждът ме посети.
 Утра като стана имам
 среща със една мадама.
 Книжка иска тя горката,
бърза ,че то не остана.
 После падне ли росата,
лука дето е полегнал
 ще потърся из тревата.

А сега е всеки легнал,
лягам си и аз защото
 вънка времето лудува-
 цветомузиката силна
 дядо Боже не дочува
 като мен е сиромаха.
 Та е силно, да не тресне
 някой  уред по главата.

Кво да правя, като от всичко мога да направя рими.
 Професионално заболяване стана.
 Лека нощ, че ще стане поема ако стоя още, изключвам компа ,че без него съм зян.
 Гледам снимки от плаж, син 1  глътнал корема и се оплаква , че като го глътне е мъка фотографът да каже "Глътни корема", а де? Всеки с проблемите си, уж на диета . То от стрес се дебелее. Бай.

# 41
Добро утрооо!
Друго си е като валне, свежо и зелено е на вън.
Борянка, и аз се помолих, и ти,  и ето - чута е молбата, днес ще има вадене на лук.

Пия кафе и си правя планове...
На вас желая разкошен ден, кой каквото  и където ....

# 42

"Да извличаш най-доброто от всеки ден, това е най- голямото изкуство."

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

И тук преваля снощи и през нощта - сега е свежо и прохладно. После пак дават да превали Nature Droplet Nature Cloud Nature Zap Има нужда ...
Борянка, по-раничко опитай с лука - дано ти се получи. Пак ще има слънце и днес Simple Smile
Танче, успя ли тази нощ да поспиш - дано новата терапия е по-успешна!
Кассс, чудесен подарък си получила - достойна оценка за работата ти. И в понеделник ще е вълнуващо Simple Smile
Тану, ама и ти си пъргавелка - не разчиташ на дъжда, бързаш да полееш Smirk
КАГ, хубава разходка си направила - така трябва, дори и самото пътуване си е разнообразие.
Фло, не може все с чадъра над доматите - кажи на Ромео да сложи мрежа над тях, по-лесно ще му е.
Клечи, ти сигурно вече разходи Чарли и сега малко почивка до реализиране на плановете Simple Smile
Пипи, весело да ти е с децата Simple Smile
Айша, я си прави каквото знаеш - кой ще разбере колко време са били децата пред мониторите. И те вече започват да захитряват и да си мълчат ...

Ние ще навестим бабата днес - надявам се привечер да се приберем ...

Хубав и спокоен ден от мен

П.П. Ходенето се отлага за утре или понеделник - заради дъжда. Има да се връзва лозе и да се пръска - не може в мокрото Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 08:29 от makaweli

# 43
Добро утро, започвам с оплакванията. Снощи късно направо ни отнесе. Резултатът е пълно с вода мазе и  свежо утро. Пия си кафето на двора и чакам ММ да приключи с източването на водата и редуването на всички роднини по права и съребрена линия. Проблемът е, че имаме високи подпочвени води и при силен дъжд през всеки възможен отвор си влиза водата. И няма как да е по друг начин, при положение, че Струма е на по-малко от километър от нас. Имаме бунар в двора на много малка дълбочина. Пълен е целогодишно, та тревата и цветята се поливат ежедневно без проблем. Ама 2 убавини на едно мЕсто нЕма, както казват тука.
Аз се залавям с прасарника, колкото и да не искам. ПИятелят вече си е в СофияТА, нямам оправдание.
Хубав и прохладен ден ви желая!

# 44
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Снощи и при нас спря тока заради бурята. А аз тази сутрин съм спала като никога до 9 без 15.
Сега пия набързо кафето и се захващам с шетане и готвене.
После пак работа и кеф с децата.
Макавели, нашата внучка нищо, че вече е почти на 10, не може да си мълчи и си казва всичко. Дори като имаме уговорка да не казва. Понеже я ограничават с доста храни /да не станела дебела/ и аз понякога и разрешавам при условие, че няма да разказва. Е, познай - веднага е докладвано.
Ениса, ние точно по тази причина нямаме мазе. Би ми вършило много добра работа, но ни предупредиха за високите подпочвени води и се лишихме от тази екстра.
Хайде, отивам да мия банята и после имам поръчка тиквени кюфтета и таратор.

Общи условия

Активация на акаунт