Прибрахме се по обяд - този път успяхме да си купим мляко от хубавия млекомат. Разбрах произхода му - от производител с кравеферма в градчето, където е млекомата /Сливо поле/. То е малко, новоизлюпено градче, но пък е общински център. Хората са много работливи там, отглеждат и много зеленчуци. Понеже минаваме през него на път за село, често лятото си пазаруваме от там. Та вече млякото е подквасено, има и за кафето.
Кассс, навика да ставаш рано ще те държи известно време, после ще свикнеш да си поспиваш. Не разбрах ТМ кога се пенсионира - като си остане и той в къщи вече ще разполагате със себе си. Макар че както казваше една баба съседка - Ще имаш много работа и няма да имаш време, но няма кой да ти плаща за това

КАГ-че, май не те свърта вече на едно място - сега имаш внуче, гледай него и се забавлявайте. Тъкмо и няма да се вторачваш в очите.
Ениса, светни ни малко за еЗдраве ако ти е удобно. Аз имам "Уникален код за достъп" в НЗОК и от там виждам информация за себе си. ЕЗдраве по-различна информация ли дава? Иначе китката си я местя ту тук-ту там - свикнах вече

Тони, добре си ги намислила нещата - дерзай, за да си ги реализираш. Много ти се радвам

Клечи, твоето време е сега - пак ще хващаш пътя към морето. Да ти е хубаво и спокойно!
Борянка, ти нямаш спирка бе жена. Ошетваш навсякъде и после не можеш да спиш. Ами давай го по-лежерно - хем знаеш, че е по-добре така, хем не го правиш

Тетка, Нами, овладяхте вие бабите - много е важно да се знае кой е "водачът на глутницата" и да има правила. Тогава всичко е ясно

Тану, как сте с внучката - хапва ли си супичката, както ти е обещала

Пипи, добре е,че ти работи батерията и те спасява. Моята отдавна сдаде багажа и лапчо работи само когато има ток.
Айша, какво става при вас - екшъна нощес е бил на ниво. Как мина прегледа ти днес, а с Пл. какво се случва?
Фло, май "изтърваш" нещо Ромео - не го ли "подозираш" мъъничко
Изпращай внучките и бегом при него - сигурно му е скучно сам да си пие кафето и аперитива /пък и биричката/.Ранелла, мисля че ако регулираш кръвното си налягане и отоците по краката ще отшумят. При мен така се случва.
FrauDanna, чудесно е да се прибереш и да бъдеш с близките си хора. То кой където е свикнал си му е най-хубаво, но и промяната също е разнообразие.
Дидиа, радвам се че си ОК - мислех си за теб тези дни, затова и попитах.
Фло, Диди, какво наготвихте? Тази вечер спретнах една съомга на фраера с няколко салатки. За утре - ще мисля ...
Хубава вечер на всички и

Вицът ти е актуален - разбира се, че от баба зависи нарастването на раждаемостта!
Моля те разкажи нещо за себе си - от къде си, с какво се занимаваш, внучета, кучета, хоби. Дали не си морско чедо? Благодаря за музикалния поздрав!!!