КГБ = Клуб на Готините Баби - 235

• 19 201
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Направо сте герои, че се справяте и с внуци, и с възрастни родители. Аз дремах днес на басейна, леко слънчасах, ама сега съм добре. Лека вечер, момичета!

# 61
В двора ли си имаш басейн, Фрау Дана?

# 62
Нямам, за съжаление.Confused

# 63
  • Вила Великула
Ами аз като имам, още не съм намерила време да го почистя, за да го напълним.
Няма нищо на всяка цена.
Голямо забавление пада с малкия. Говоря му и той ме гледа в устата и си отваря неговата като риба на сухо. Издава някакви звузи, най-вероятно случайни. Например бабабаба, да и т.н.
Честита да е снахата на Кассс. Много да се уважавате и да се разбирате.

# 64
Пипи, скоро и ти ще записваш бисери и умнотии.
Фрау Дана,  може ли накратко да те наричам Дана?

# 65
  • София
Явявам се на вечерна проверка.
МАКАВЕЛИ, градинката изобщо не беше в плана ми. Внучката изряза прецъфтелите рози. Поработих за Касата. Правих бухтички за закуска, салата и таратор за обяд, а дядо и внучка бяха на барбекюто. За вечеря сандвичи със сирене и яйца, айрянче и пъпеш.
След обяд подремнах, сега все още не ми се спи, та пак ще се занимавам с бумагите. Градушката е нанесла вреди по градините на съседите. Мъчно ми е, като знам, колко труд са положили и разчитат на произведеното. Природа. Не можем да ритаме срещу нея. Каквото, такова.
На вън е прохладно, надявам се да спим добре. Да можех, бих ви изпратила хлад, та и вие да се охладите, да си отдъхнете от жегите.
Странно, мухите почти липсват, а и комари няма. Дали не са загинали от високите температури?
Лека и спокойна нощ, дружки! Hug

# 66
Може, разбира се, да ме наричаш Дана. Фрау е само за благозвучие. 😄

# 67
Добра вечер дружки по късна доба!
Сърдечно благодаря на всички за поздравите и пожеланията към снахичката! От вашите клавиатури в Божиите уши! ❤️
Днес рано, рано излетяхме от къщи. Първо до една пекарна да поръчам за понеделник едни мини банички, които правят там и са много вкусни. После газ и на село. Борихме се с треви, аз и вътре с паяци, прозорци чистих и надвечер се прибрахме доста изморени. Баня,  кратка почивка и хайде на РД на горния етаж на до сега.
Сега и влизам да видя какви сте ги къдрили днес Simple Smile
Прочетох ви, разбрах, че "на Шипка всичко е спокойно",  та и аз се успокоих 😊
Пожелавам лека нощ и приятни сънища и се оттеглям, че доста нанагорно ми дойде.
До утре момичета 🤗😘

# 68
  • Варна
Влизам само да споделя, че колегите от Хор "Аспаруховски бриз" са се явили на "България търси талант" днес преди обяд и са получили от журито - Вергов, Катето Евро и Галена/танцьорката, не певицата/три "ДА", а Цитиридис им е дал "НЕ"!!! А хора е на много добро ниво! 
Аз никога не съм го харесвала, сега вече съвсем! Язък, че му дадохме варненска булка!   
То от време оно си има лаф: ХУБАВО МОМЧЕ, АМА ГЪРЧЕ!
Иде ми да го гръмна!!!   Misc Gun

Оплаках ви се, гасЯ ламБите и ЛЕКА НОЩ!   Nerd

# 69
  • София
Аааа, ТАНИТКА, има още будни, та  ще запаля ламБите. Именици има в нашата къщичка!
Днес празнуват Петър и Павел, Павлин, Петрана, Петруна, Павлина, Павлета, Петя, Камен, Кремена и други производни.
Нека Св. Св. Петър и Павел да закрилят имениците!
Най-напред поздравявам бат'Павли - любимия на нашата ГЪБКА! Желая му здраве, за да издържи на голямото изпитание. И нека се сбъднат желанията ти Павка, и занапред да имаш много, много радост. Заслужаваш!  Hug
Поздрави за внука и снахата на КАГ. Внукът да е здрав и борбен. Успехи и в учението, и в спорта. Да прославя България по света. Flowers Four Leaf Clover Trophy Снахата да е здрава, да обича и да е обичана! Flowers Hibiscus
Поздравявам и нашия син,  който носи гордо името на двамата си дядовци! Сине, пожелавам ти здраве, обич, доволни и благодарни пациенти, удовлетвореност от живота и бъди щастлив! Heart
Наздраве на всички! Wine Glass Tropical Drink Beers Ако има и други празнуващи, нека да се обадят и да почерпят!
За останалото знам, че ще се погрижи БОРЯНА и съм спокойна. Stuck Out Tongue Winking Eye
Язък, че е толкова прохладно и приятно за спане, а аз се облещих и сега изобщо не ми се спи. Все пак ще загася ламБите, че да не се разсъни още някоя готина дружка. Grinning
Моя поздрав за имениците

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 03:24 от Flo 51

# 70

Честит имен ден на Петровци и Павловци и производни, една дебела торта - да стигне за всички.

# 71
  • някъде другаде
Добро утро.
Честити да са именниците. Внука на КАГ да е успешен в спорта и училище. Снахата да е здрава и щастлива.
Фло , синко да е здрав и щастлив.Много удовлетвореност да му носи професията.
Снощи гледахме звук и картина на кулата. Много впечатляващо беше. Днес ще разглеждаме Видин и Белоградчик.
Хубав ден ви желая.

# 72
  • Вила Великула
Добро утро, момичета!
Честит Петров ден на всички празнуващи. /Фло е направила списъка подробно/. Бъдете здрави!
При мен нищо интересно. Привечер като изпратя групата ще пиша отново.

# 73

"Не онова, което изговаряте на глас, определя вашия живот. Много по-силно се чува това, което прошепвате вътре в себе си."

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Вземам си парченце торта с кафето и поздравявам всички именници в малкото ни "семейство" - нека са здрави, да носят с гордост хубавите си имена и светиите да ги пазят и закрилят Heart Heart Heart
А сега и аз да ви почерпя - днес голямата ни снаха е рожденничка - да ни е жива и здрава, да се грижи с обич за семейството и да е щастлива Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Прохладно и леко облачно е при нас - хладен и спокоен ден на всички

# 74
  • София
Добро утро!
Да са живи и здрави и имениците! Синът на Фло, ММ на Гъбката и останалите от дългия списък да имат много късмет в живота и да успяват в начинанията!
Снахата на Макавели, рожденичката да се чувства също поздравена!
Тони, много хубав маршрут, надявам се да пуснеш снимчици да разгледаме. Лек път!
Захладня тук, но пак не успях да спя. Сега съм като пиян морков и се надявам на обяд да подремна.
Да ви е хубав деня!

Общи условия

Активация на акаунт