За боба - не обичам, Пл. си го готви сам. Той с това свали Ани и я накара да го иска - боб с наденица. Майка ми такова не е готвила - подувало и стомаха на фръцлата. Но пък с баща ми където бяха на маса той развиваше такива теории как се прави, кога се слагат подправките и т.н.
Макавели, не е конюктивит. От малка имам неизяснено заболяване. Периодично ми се замъгляват очите от нещо като конюктивит, но не било заразно според изследванията. 1 - 2 дни след това се смъква към гърлото и направо ме задушава, гласните струни почти спират работа, около щит. жлеза всичко се подува и едвам дишам. Като дете ми правиха много изследвания и не се разбра какво е. Баща ми постоянно се караше с лекарите от Правителствена, уволняваше ги. Писна им и ни изпратиха във Военна/че там едно време бяха читавите д-ри/. И там същата история, все им сваляше пагоните - нищо и няма, не се знае как се лекува, но в един момент може да се задуша, да си знам и да искам интубация. Последното го довърши - ами него кой ще го гледа, защо е инвестирал. Догледахме го с Ани.
Като стане така предпочитам да съм без децата и мамка им, да си мълча на различни теми. Че тя почва да дава полезни съвети, да ме кара да говоря. Пл. си знае и си мълчи. Ще мине, а ако един път не мине - все някой трябва да пълни гробищата.

.