КГБ = Клуб на Готините Баби - 235

• 19 205
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
  • някъде другаде
Добро утро!
Пътувам към Крайова.
Макавели е казала ,че трябва да извлечем най-хубавото от деня , така ще направя.
Хубав ден!

# 46
  • София
Добро утро, красавици!
Навсякъде е мокро, даже някъде повече от необходимото, свежо и прохладно. У наше село подухва хладен ветрец, та е много приятно. Спахме с внучката до 9 - непробудно. Деди по ранобуден, чакаше с кафето. Е няма такъв кеф у Софето - кафе на люлката, чуруликат пилета, пролайва куче и чувам бодрия глас на петела на ЕНИСА.
ТОНИ, приятен път, а после да споделиш преживяванията си.
МАКАВЕЛИ, пошегувах се за чадъра над доматите. Ромео предварително е направил конструкция и ги беше защитил от градушка.
ПИПИ, желая ти весел ден с децата.
КЛЕЧИЦЕ, прави по-скромни планове, за да можеш да ги изпълниш.
БОРЯНЧИЦЕ, хубаво си ни разказала как ще търсиш полегналия в тревата лук, но така и нищо не казваш, нЕма ли нЕкой сгоден дЕдо да дойде и да пълзи заедно с теб в треволяка. Stuck Out Tongue Winking Eye А признай си, не отклонявай темата!
КАГ, как се чувстваш??
ТАНИТКА, а ти след консултацията в понеделник с личната доФтУрка, пиши какво ти предлага? Знам си аз - ще я бъде нашата ТАНИТА!!! Черен гологан се не губи! Hug
ТАНУ, заваля ли и при вас?
МАМСИ, като се прибереш и малко си отдъхнеш, свиркай за среща. Виждаш колко ни се услади срещата при Дядото, желаещи ще има. Този път при китайчето. БОРЯНА, ти не чети за някакви си китайчета. Grinning
АЙША, правилата на зетко са правила за у тях. При теб има други правила и нека бъдат така добри родителите да се съобразяват, иначе да си ги гледат! Много се чудя къде ще спиш, като не си при деди и децата???Загадка! Sunglasses
МЕРИАН, много ми допадна твоето усещане, че сме силна група! Вярвам, че всички така мислим, щом се търсим за съвет и  за купон.
ТЕТКА, изпуснахме бизнеса с палачинките в Созопол. Прибраха ли се децата? Тази сутрин правих бухтички по желание на деди и чавето, че занесох и на съседа.
РАНЕЛА, в почивните дни ходите ли при Малечка? Добричка ли е, поспалива ли е, хапва ли си? Дано!
ДИДИА, докъде стигна със жабите? Измисли ли как да ги изплетеш? Защо пък внучка ти измисли точно жабите? Може би, за да изпълняват по 3 желания.
НАМИ, направи ли разстановката, пребазира ли мама, запозна ли я с правилника за вътрешния ред? Stuck Out Tongue Winking Eye Успех и мирно съвместно съществуване. Hug
ЯНЕ, готвиш ли се за посрешането на скъпите гости?
ЯН, как сте мила?  Кумовете са готови. Май сватбата е днес или утре? На добър час на младоженците, да са много щастливи, весело кумство на кумовете! И горчиво, и наздраве, и много веселие! Champagne Guitar Tada
ПИПЕЛОТ, навестяваш ли ни? Предстои среща близо до твоя дом. Надявам се да събереш смелост и да дойдеш.
МАЯ, ЖАНА, надничате ли при нас?
ЯЖКА е в компанията на земеделците и за нас няма време. Нека ги оправи тях, ние я чакаме.
КАССС, очаква те вълнуващ понеделник. Hug Приготви ли си речта?
КРАСИВА БЕЛЛА, обади се.
ЖАНА, МАЯ, мислим ви. Дано да сте добре!
ЛУННО ЦВЕТЕ, как е вашия бебок? Давай информация. че в къщичката ни вече има девойка за него. Stuck Out Tongue Winking Eye
Е, поговорих си с всяка една от вас. Ромео се любува на свежата си градинка, внучката чете Една българка, а аз се захващам с Касата.
Желая ви спокоен ден, не си давайте много зор. И течности по избор, както казва РАНЕЛА. Stuck Out Tongue Winking Eye

Идвам с музикален поздрав. Дано се сбъдват желанията ви. Търсих точно този клип. Поучителен е. Има такива и такива майки...

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 11:35 от Flo 51

# 47
Добър ден от мен!
Вчера така чакани дъжд само ме намокри леко в града. По път до село су-ша! По едно време преваля за 5 минути и това беше.
Днес денят започна с прохладен ветрец. Бях решила да плевя, но... Много пече на слънце. На сянка, със студена мента бива Simple Smile

Ето какво сътворих днес

Та така...
Сега чета форума. И се чудя какво да сътворя с прежда макраме Simple Smile

# 48
Ехооо Simple Smile !
,,Светът е хубав, светът е чудесен Simple Smile ...""
,,Изплувах"" от проблемите си от преди двайсетина дни,  вече ,,чашата  ми е наполовина пълна  Simple Smile"" .  На фитнес съм - в приятна обстановка, с хубави хора - моето място Simple Smile .

След обстойният обзор на Макавели и Фло нямам какво да кажа  повече.

Пипи, радвам се, че и при теб се поразсеяха извънредните грижи и проблеми. Нагушкай деца и внуци и приятна седмица с Вики!

Тоничка,  весело да ви е!

Танитка, макар, че забравям да го спомена, но много се радвам,  когато в постовете ти ,,прозира"" предишната Танита - шегобийка и в добро настроение. Дръж ни в течение как продължава лечението и най - важното, дано има ефект.

Ммм, ами като не смея да погледна пак писаното на предишната страница - толкова ще е.

Ранеллка, превари ме - път на младежта.
Това панер / кош ли е?
Изглежда голям- за какво ще се ползва ?
Я си почивай на дебела сянка със студена напитка, работа ще има и след 100 години.

Сега освен да ви пожелая приятен следобяд и вкусен обяд и да ви ,,заплаша:) "", че пак ще дойда Simple Smile .
ДОпредени сте ( тъй ли беше ) Simple Smile , да си го знаете Simple Smile .

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 14:00 от Важна клечка

# 49
Клечка,
Панерче с диаметър 20см е Blush

# 50
Клечка,
Панерче с диаметър 20см е Blush
.
Лелее, в ,,моите очи "" изглежда, като панер за събиране на реколтата, поне с диаметър половин метър  и повече Simple Smile

# 51
  • София
Ей, в нашата къщичка имаме празник.
Голямата снахичка на КАССС порастна с още една година! Красива, мила, отговорна и грижовна! Прекрасна мама, любяща съпруга, сговорна снаха. Такава я познавам аз.
ЧЕСТИТА И БЛАГОСЛОВЕНА ДА СИ! БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА

# 52
Добър следобед!

Тук дъжд НЯМА, НЯМА и да вали. За голямо съжаление! Духа горещ вятър и става още по-сухо.
Аз, понеже съм много "умна", в 10, 30 тръгнах за гробището пеша. Обиколих всички, пръсках с препарат за трева       ( нямаше много, но тук - там все пак се зеленееше). Полях, каквото имаше за поливане.  После едва се прибрах. Сложих млякото, което купих от млекомата, който ми е на път и го забравих вън на газовия. От 3 л останали 2, другото под масата и около котлона. Хайде чистене! И нещо ми отмаляло, отмаляло, мъкна се като парцал.  Премерих кръвното и то 100 на 60!  Те това е при мен! Абсолютна хипертоничка! Ту високо, ту ниско. Пих вода и дори една малка бира( не обичам бира), за да се поосвежа. Сега съм на диванаТА, чета ви  и се мъча да не заспя.
За сега толкова. Прегръдка от мен за всички вас поотделно!

# 53
О, КАГ, поспи си, сънят лекува - така знам от баба ми.
Да е честита снахичката на кассс, чакам и тя да се похвали Simple Smile
Днес чакам да се приберат от морето моите дечурлига, преди около половин час бяха около Пловдив. Валяло там, каза зетко.
Ходихме с дедо до апартамента им, почистих, заредихме хладилника с провизии и една тенджерка пилешка супа, и тавичка пълнени чушки. Бойлера е включен, рибите и охлюва са нахранени, рапорт даден!
Сега ще се занимавам с родителите ми.
Ходи ми се на море. Мрън Simple Smile

# 54
Честит рожден ден на снахичката на Касс!

КАГ, за ниско кръвно пий солен айрян. Мед.сестрата в службата така ни лекуваше - при ниско кръвно - солен айрян, при високо - айрян с канела. Действаше ми безотказно, ама бях млада. Сега едва ли ще мина само с айрян.
Фло, при нас доволно валя. Да можеше два-три пъти в месеца така да вали, ще е супер. Ама без светкавици и гърмотевици.  И без градушка. Май много се размечтах.
Ще ставам, че съм сложила тенджУра на котлона. Да не ѝ се случи случка
Спокоен ден на всички!

# 55
Тану, какво готвиш в тенджУрата?

Майка и татко са като малките деца. Скарали са се за глупости и сега на мама ѝ е лошо. То и на баща ми му е лошо, а аз съм в ролята на синя каска и раздавам мента, глог и валериана. Ухххх

# 56

Кассс, да е честита снахичката - да е здрава, да се грижи с обич за семейството и да са щастливи HeartFlowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus Весел празник в големия ви дом Birthday Beer Wine Glass

Тетка, то хубаво предаваш всичко ОК на децата - както се шегуваме понякога у нас "По време на нашата смяна няма произшествия". Ама бабата и дядото са като децата наистина Simple Smile Преди време писах за родителите на една колежка дето се ревнуваха за случки от отдавна минали години ...
КАГ, неприятна случна с млякото, но все пак ти е останало - доволно изварено и гъстичко. И щом не е загоряло, значи става и за работа /ядене/ Smirk
Тану, за мляко със сол зная, но с канела не бях чувала, че действа бързо.
Ранелла, много ти е хубаво панерчето. Мога да плета добре на 1 кука, но това плетене с толкова дебели материали не съм усвоила.
Клечи, щом си вече и във фитнеса редовна, значи всичко мина и замина - радвам ти се
Тони, за един ден ли е екскурзията? Сподели как беше.
Ениса, отводнихте ли мазето? Много неприятна ситуация, сигурно трябва да си "повдигнете" входа към него. Случвало ли ви се е и друг път?
Фло, успя ли да ошеташ градинката си - нали имаш и помощничка Simple Smile

При нас излиза силен вятър - май пак ще вали.
Днес не съм готвила, но имам оферта от Хепи за безплатна доставка и май ще се възползвам Simple Smile

Спокойна и хубава вечер на всички

# 57
  • някъде другаде
Тану , с преспиване е екскурзията. Ще спим във Видин. Тази вечер ще има и светлинно шоу , та ще отидем да го гледаме.
Честит рожден ден на снахичката на Кас. Здрава и щастлива да е!
КАГ , пий повече течности. От жегата кръвното пада.
Изпращам прегръдки на всички.Heart до никъде.

# 58
 Честит рожден ден на снахичката ти,  Касс! Да е жива, здрава, щастлива, обичана, а тя грижовна и  уважлива към семейството!

Това за айряна го знам,ама аз съм много непостоянна и не знам кога да свалям, кога да вдигам.   Нищо ми сега. Добре е. Излизам да полея с маркуча цветните лехи,че всичко ще изгори.

ПС  Млякото ми никога не загаря, защото го варя в една бивша тенджера под налягане, която е с двойно дъно. Капакът се развали и не става за под налягане, но ми върши идеална работа и без него.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 20:28 от К.А.Г.

# 59
  • Кубрат/ Пишурка
Ето съм и аз.
Честит рожден ден на снахичката на Касс! Да е здрава и много щастлива!
Аз дълги години съм плела макрамета. Дори водих кръжок в училище. Но, в интерес на истината, не съм се сещала за панерчета. С децата правехме коланчета, герданчета и цветарници. Най - голямото ми постижение беше цветарник за 6 саксии. И паното на стената, което е над нас на стената на профила ми.
Танче, дано всичко се случва все по - добре! Чарли Чаплин е казал, че нищо не е вечно, особено проблемите ни!
Тони, приятно изкарване! Да съберете много спомени!
При нас ни дъжд, ни прохлада! Аз нямам климатик, но имам ветрило!

Общи условия

Активация на акаунт