Мартчета 2026 😀

• 20 198
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен! Записвам се много плахо, но се надявам и аз да си имам мартенче! Това ми е трета бременност, като първата завърши в 11гс, втората вече е голям по неговите думи на цели три и половина😁. Много ми е смесено, с втората бременност нямах никакви проблеми. То и сега не мога да кажа, че имам кой знае какви симптоми. На преглед ще ходя чак на 12.08, че в събота заминаваме на морето за три седмици. Ама не мисля да влизам във водата де, че все си лепвам проблеми. Пуснах си изследвания, да знам какви витамини да пия и засега чхг то си расте добре, та стискам палци! Успех на всички ни! 😁

# 46
Момичета имате ли промяна в козметиката за лице и тяло? Аз от както видях теста съм в търсене на нещо уж по-натурално, но така и не откривам нищо, а спрях да използвам за лицето и в момента ми е ужасно сухо, направо лющещо се.

# 47
Момичета имате ли промяна в козметиката за лице и тяло? Аз от както видях теста съм в търсене на нещо уж по-натурално, но така и не откривам нищо, а спрях да използвам за лицето и в момента ми е ужасно сухо, направо лющещо се.
аз си продължавам със същата козметика 😁 и за тяло, и за лице

# 48
До колкото знам само продукти с ретинол са строго забранение.

аз си продължавам със същата козметика 😁 и за тяло, и за лице

# 49
Момичета, какво мислите да използвате за стрии?

# 50
Момичета, какво мислите да използвате за стрии?
и аз това се чудех, защото с първата бременност ползвах най-обикновен крем от невен от билков магазин и имам една малка стрия до пъпа точно 😁 първо бях почнала с кокосово масло, но веднага се обринах и дотам с кокосовото .. сега гледах на мустела някакъв крем, иска ми се да не ми излизат стрии и този път 🤣 че няма да го преживея

# 51
  • София
Колкото и да се мажете, не влагайте много надежди - стриите са по-скоро генетично предразположение на кожата. Или ще се скъсат нишките (реално това е стрия), или няма. Казвам просто да няма прекалено разочаровани и хвърлени стотици пари на вятъра…мажете се с нещо стандартно на призната марка и стискайте палци Wink

# 52
За козметиката - проверявам всичко в INCI Beauty, има много кофти съставки, вредни по принцип, не само за бременни. Стриите наистина са до ген, както писа mimi_1.

# 53
За козметиката - проверявам всичко в INCI Beauty, има много кофти съставки, вредни по принцип, не само за бременни. Стриите наистина са до ген, както писа mimi_1.
то хубаво до ген ама съвсем па да не се мажем 😁 на някои ни е втора бременност и си знаем, а другите, на които им е първа, не вярвам да рискуват да чакат генът им какъв е 😌

# 54
В мазането няма лошо, кожата си иска хидратация и омазнявате, все пак ще се разтегне много. ⚽

# 55
  • София
Е, разбира се, че е хубаво да се мажем. Просто не влагайте много надежди, че познавам депресирани жени на тази тема…
Иначе аз покрай детето съм супер доволна от продуктите на Mixa. Кожата ми е атопична и детето също, сравнявала съм между Биодерма и Юриаж - еми Миксата ни свърши сто пъти по-добра работа и с детето нямаме вече никакви проблеми. А и цената е доста по-добра.

# 56
Е, разбира се, че е хубаво да се мажем. Просто не влагайте много надежди, че познавам депресирани жени на тази тема…
Иначе аз покрай детето съм супер доволна от продуктите на Mixa. Кожата ми е атопична и детето също, сравнявала съм между Биодерма и Юриаж - еми Миксата ни свърши сто пъти по-добра работа и с детето нямаме вече никакви проблеми. А и цената е доста по-добра.
То си е до кожа, на всеки всяка марка различно му понася. Аз дъщеря ми в началото с Биодерма я къпех, подме на въората годинка й взех на Юриаж, измивно мляко, че кожата й е суха като моята, и до ден днешен си я мия с Юриаж. Живот и здрав и бебето. Аз си взимам 1л направо и отива за доста време 😁.

# 57
Аз малкия съм къпала само с Юриаж и то до съвсем скоро, а е вече на 6г.
От всичко друго се обриваше. Абсолютно до кожа си е, живот и здраве и с бебето ще процедирам с тази марка. Себе си мазах с Палмарс, нямам нито 1 стрия по корема. Не съм сигурна, че е от мазането, но все пак със сигурност е помогнало.
Ще правите ли пренатест? Избрали ли сте кой и в коя седмица? Аз със сина ни не съм правила, та сега ще проучвам тепърва, но има толкова много, че тотално се обърках.

# 58
На мен моята докторка ми даде този лист с тези изследвания. Прена тест друго ли е? За първи път ми е и нищо не знам

# 59
Реално пренатеста може да замести Биохимичния скрининг, БС е по-скоро изследване на вероятностите, тоест на твоите години, с твоя начина на живот, колко често може да се случи да има някои от синдромите, които се изследват.
Пренатест е неинвазивен тест, което означава, че той изследва ДНК на плода. То не заменя феталната морфология, а по-скоро е допълнително за твое спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт