Мартчета 2026 😀

• 25 518
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Yasmina.B стискам палци всичко да е наред, на твое място също бих отишла за преглед ❤
Ladybird успех 💕

# 91
Момичета, чакам в Майчин дом за преглед, ще пиша, когато мина. Стискайте палци 🩷

# 92
Ако ги е назначил лекар, който може после да предпише терапия, разбирам, но сама да пуска и да чака до четвъртък без ехографски преглед… Няма ли как поне да пишеш на АГ, Ясмина?
Аз също съм ,,за” за тези изследвания, дори на своя глава. Дори аз самата пусках прогестерон, заради случка с кървене с миналата ми бременност и добре че пуснах, така установих, че вместо да нараства, той намалява, та ако не го бях изследвала на своя глава, АГ-то нямаше да ме прати на изследване със сигурност и нямаше да разбера, че пада.
Прегледа ми е утре, ще видим какво ще каже докторката, каза, че първо трябва да се потвърди, че е вътрематочна бременност и след това да се предписва прогестеронова терапия.

# 93
Ясмина, успех, стискам палци!
Йоанна и аз на своя глава изследвах днес прогестерон - 48 е стойността.
Чхг от 90 преди 48ч, вече е 256. Това добър резултат ли е?
Явно съм забременяла съвсем скоро и още не мога да повярвам, че съм бременна.

# 94
Polina977 супер ти е резултатът! Около 1000чгх вече може да се види плоден сак на ехограф.
Моят беше 600 след 48часа 1987, но се виждаше само сакче. Така че на твое място бих изчакала поне още 7 дни за преглед.
Yasmina.B стискам палци всичко да е наред ❤

# 95
Ще чакам, Поли.
Периодично ще пускам ЧХГ, за да видя как се развиваме 😊
Стискам палци на всички, големи тревоги и то още от самото начало, но това сме жените….

# 96
Ясмина, успех, стискам палци!
Йоанна и аз на своя глава изследвах днес прогестерон - 48 е стойността.
Чхг от 90 преди 48ч, вече е 256. Това добър резултат ли е?
Явно съм забременяла съвсем скоро и още не мога да повярвам, че съм бременна.
Да, добре е, важното е да се удвоява на 48 часа горе долу, а прогестеронът може да го повторите също след 2-3 дни, защото и моя беше 42, 9 nmol, като го повторих след 3 дни беше спаднал на 38,9nmol.

# 97
Успех, Ясмина, пиши как си!
Яна, както написах и по-горе, за мен няма смисъл в случая на Ясмина - имаш зацапване и вместо на ехограф, да ходиш на лабораторни изследвания и да чакаш до четвъртък. При Вас вече има прецедент.
Лека бременност на всички, излишните притеснения и ядове на никого не помагат. ☀

# 98
Успех, Ясмина, пиши как си!
Яна, както написах и по-горе, за мен няма смисъл в случая на Ясмина - имаш зацапване и вместо на ехограф, да ходиш на лабораторни изследвания и да чакаш до четвъртък. При Вас вече има прецедент.
Лека бременност на всички, излишните притеснения и ядове на никого не помагат. ☀
Да да, така е, щом вече е налице кървене, направо на АГ, за изследванията казвам по-скоро, ако някой има съмнение относно прогестерона, че не е излишно да се провери.

# 99
Лично мен би ме напрягало излишно, ако без повод за притеснение изследвам на няколко дни разни неща и треперя какви ще са стойностите. Непопулярно мнение, но ето. Разбира се, всеки сам си преценява за себе си. ✌

# 100
Ох, аз единствена от 5 жени нямах корем 😁 какво ли са си казали момичетата, ужас 😁 таа ембрион естествено не се вижда още, 5г.с. има бременност, жлъчно мехурче също. С вагиналния ехограф ме гледа и каза, че е останало малка чертичка кръвчица. Реално нямала съм голямо кървене. И даже никакво според него в момента. Каза, че болничен в неделя не може да ми издейства, но да си почивам, изписа ми Утрогестан вагинално и Магнерот. Питах го дали да ходя на работа 😁 и ми вика ако може да се измисли нещо от работодателя, да ми е по-леко, казах му, че няма как..работя 2 на 2, но съм цял ден на крак. Каза и че на 24ти едва ли ще се види ембрион, но все пак да си мина прегледа. Та утре навярно ще звънна на личната да ми пусне някакъв болничен за седмицата.

# 101
Ох, аз единствена от 5 жени нямах корем 😁 какво ли са си казали момичетата, ужас 😁 таа ембрион естествено не се вижда още, 5г.с. има бременност, жлъчно мехурче също. С вагиналния ехограф ме гледа и каза, че е останало малка чертичка кръвчица. Реално нямала съм голямо кървене. И даже никакво според него в момента. Каза, че болничен в неделя не може да ми издейства, но да си почивам, изписа ми Утрогестан вагинално и Магнерот. Питах го дали да ходя на работа 😁 и ми вика ако може да се измисли нещо от работодателя, да ми е по-леко, казах му, че няма как..работя 2 на 2, но съм цял ден на крак. Каза и че на 24ти едва ли ще се види ембрион, но все пак да си мина прегледа. Та утре навярно ще звънна на личната да ми пусне някакъв болничен за седмицата.
А каква доза утрогестан изписа, ако мога да попитам.

# 102
А каква доза утрогестан изписа, ако мога да попитам.
По една свещичка каза вечер ама то гледам са меки капсулки. Понеже съм лежала за задържане с първата ми бременност, но беше към 8-9г.с. Пила съм Дуфастон, от който ми ставаше супер зле, та пиех Утрогестан. И сега АГ каза, за да няма такъв ефект пак, да ми е зле и т.н. вагинално ще ги слагам. 

# 103
Много се радвам, че нещата са добре Ясмина 💕
Аз с първата си бременност слагах тези глобули, защото имах падащ прогестерон, не е най-приятното нещо, но пък нямах странични ефекти, нито кървене.

# 104
Много се радвам, че нещата са добре Ясмина 💕
Аз с първата си бременност слагах тези глобули, защото имах падащ прогестерон, не е най-приятното нещо, но пък нямах странични ефекти, нито кървене.
а, ще го преживея, нямам избор 😁 само да помогне, хич няма и да мрънкам 😌🌷🌸😇

Общи условия

Активация на акаунт