90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XX

• 12 468
  • 350
  •   1
Отговори
# 345
И аз да изразя мнение относно Грета. На мен също ми е антипатична. Лесбийката и тя не ми е симпатична, още от самото начало. Физиономията и държанието нищо, даже ми е малко противна.
Оня французина дето отиде и с майка си и баща си в чужбина да види гаджето си също. Той също не ми вдъхва някакво доверие, че може нещо да се получи между тях двамата.
Пати дамата, която е на 50 и кусур години тя пък си мисли само за годежен пръстен. Не знам в същност като ѝ подари тоя годежен пръстен, какво ще постигне. Повече ще я заобича ли, повече надежди ли ще получи?
Последно което гледах за наш Георги е, че мое мнение разбира се, няма да стои с Дарси. Той си къта парички и когато, набере определената сума просто ще ѝ каже Чао.
Лорън и Алексей мисля, че добре са си напаснали откъм характер. Той доста  я подкрепя и много ѝ помогна особено, когато тя предприе да си прави операции.
Много стана дълго за, което се извинявам!
Аз останах с впечеление, че Лорън си направи тази операция защото Алексей се е изказвал негативно за тялото ѝ. Стана ясно, че тя е споделяла с Елизабет за това. А Андррй е прочел съобщенията между двете и ги каза на епизода където си казват всичко.  Лорън се защити като каза, че той така я мотивирал да се погрижела за тялото си или нещо такова. И до колкото разбрах след ражданията е била и в родилна депресия, което е допринесло още повече да се чувства зле от тялото си. Според мен тези операции на този етап и бяха излишни, твърде рано след раждането на децата искаше да е с перфектно тяло. И най-вероятно се е повлияла от мнението на Алексей, макар че когато тя се подлагаше на операциите той уж беше твърде против, но според мен той не беше съгласен, защото грижите за децата падат повече върху него в тогавашния период. Не знам, преди много ги харесвах, определено са се напаснали, но под перфектната обвивка която показват има пукнатини във взаимоотношенията им, които умело прикриват според мен. Разбира се няма идеални отношения, далеч съм от тази мисъл.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 22:25 от KAMIGA

# 346
Възрастната стриптизьорка с австралиеца се казва Патия, а не Пати (и между другото, на латиница го изписват като Петя).

Форест (този с майката и бащата, който отиде във Филипините при Шийна) не е французин - чист американец е. За баща му (съпруга на майка му - той не му е биологичен баща) Дев пишат, че е индианец (т.е. натурален американец), но не съм сигурна дали е вярно.

# 347
  • Швейцария
Ами той си прилича на индианец. Помислих си го и без да чета какво пише.

# 348
Прилича, но може и просто физиономията му да е такава.

# 349
  • Пловдив

Ето това видях в фб преди малко.
Странно е, но може и да се напаснат.
Любовта какво не прави. ❤️

# 350
Малко спойлери - гледах части от финалния епизод (той е на части, но нейният сегмент беше засегнат) - може и да не са скъсали, но той си е в Австралия, а тя - в САЩ, защото там не й хареса. Така че ако наистина са заедно, поддържат връзка от много голямо разстояние.

Още един спойлер за Маделин и Люк -
Скрит текст:
не са женени и никога не са били. Направиха сватба, има церемония, но явно това не било достатъчно в Колумбия. Трябвало е да регистрират брака, което те не са направили.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 20:21 от pppqqq

Общи условия

Активация на акаунт