📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 39 746
  • 644
  •   1
Отговори
# 585
  • В морето
Да, GoodBox-а страхотна, и аз много ги харесах A for Avocado, взех ги на едно намаление от сайта им, само от маслото имам още, и кремовете, и серума много ми допаднаха, за по-студено време са кремовете според мен, т.е. от тук натам ще са супер. Само не са написали срока на годност и предполагам са с изтичащ...

# 586
Аз също я пропускам. Не съм пробвала нищо на марката и не бих се хвърлила на цяла кутия, а и толкова много продукти за лице…
Кибрит също не ме блазни с този Симбиозис.
Ползвала съм дневния крем и авокадовото масло на Charmetics , взех ги на промоция, харесах ги и двете , въпреки че имат плътност ,не са тежки и попиват, няма кир ефект с тях. Олиото слагах и на косата. Цената е много изгодна, Гуд бокс винаги дават много добри цени .Но съм затрупана и искам да изразходя нещата, които имам и харесвам, за да освободя място за наближаващите черни петъци.

# 587
Много хубава кутия от ГБ и цената просто е уауу. Ако не бях толкова затрупана с продукти за лице щях да я взема, но мисля да пропусна още се чудя. На Кибрит разкритите нещо не ме блазнят. Имаше един коментар по нагоре за пачовете от септемврийската кутия на ГБ, при мен всичко е ок, няма при моите нищо такова като сопол само серум и миришат много приятно.

# 588
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Есенна скука при кутиите наблюдавам.
Тази марка с авокадо за първи път я виждам и чувам. Вярно,че не живея в България,но щом я няма в ДМ или не се публикуват снимки в Бг мамма, не ми я хвали Simple Smile

# 589
От кутията за септември на Кибрит този крем за целулит хубав ли е? Няма да го ползвам и искам да го подаря на приятелка.

# 590
  • В морето
A for Avocado отдавна бяха в кутия с един крем за тяло (GoodBox) и в друга с продукт, който вече не помня. Те са малко производство, изчистени формули, участват в Сф на някои био/фермерски пазари/изложения. Аз отдавна ги следях и исках да пробвам, та затова на едно намаление си взех. Сега тук цената е доста по-добра в кутията и който не е затрупан и не предпочита чисто химичните формули....

# 591
Май още не сме коментирали разкритите продукти от БГ бокс октомври: серум за лице на Дермакод и маска за лице на Неис. Сигурна съм, че Дермакод е хубава е хубава марка, ама втора кутия със серум ми дойде повече. Ще съм пас този път.

Тази маска за коса я имаше преди няколко кутии в bellebox. В момента я ползвам, мирише хубаво, косата ми после е мека, но не разбирам много от продукти за коса и не знам колко върши работа и колко точно е добра.

# 592
Този серум на Дермакод кой точно е, защото на сайта им не го откривам?

# 593
  • Пловдив
A for Avocado отдавна бяха в кутия с един крем за тяло (GoodBox) и в друга с продукт, който вече не помня. Те са малко производство, изчистени формули, участват в Сф на някои био/фермерски пазари/изложения. Аз отдавна ги следях и исках да пробвам, та затова на едно намаление си взех. Сега тук цената е доста по-добра в кутията и който не е затрупан и не предпочита чисто химичните формули....

Ползвам техен лосион за тяло:

който вече не помня от коя кутия го имам, но е страхотен 🙂 Ползваме го с малката ми дъщеря (която обича да тества на мама продуктите)

# 594
Влизам тук с питане. Някоя да иска да се отърве от лятната слънцезащита за лице от good box? Syster sun- tastic. Може и с нещо друго. Не очаквах толкова да ми допадне и ми се иска да се бях заредила с още една кутия, защото всички продукти освен спрейовете за тяло и коса почти си свърших, тях двата също ежедневно ползвам

# 595
  • В морето
Да, точно този крем за тяло помня, че беше в GoodBox, аз не взех кутията, но тогава чух за бранда и ги потърсих да чета за тях, хареса ми прочетеното и после си купих от сайта им и само се затвърди положителното ми мнение.

# 596
Goodbox ме отказаха да си поръчам кутията с тези високи цени на доставка!! Не могат ли да използват box now или подобни

# 597
Аз виждам, че има опция до офис на Еконт или BoxNow. Може би сте избрали доставка до адрес и затова Ви излизат само тези възможности.

# 598
От скоро имат опция и до офис на Спиди - 5 лева е.

# 599
Този серум на Дермакод кой точно е, защото на сайта им не го откривам?
С д-пантенол, има го в сайта им

Общи условия

Активация на акаунт