📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 39 900
  • 644
  •   2
Отговори
# 570
  • София-Младост
Хм, само на мен ли Авант много ми харесват, даже 2-3 пъти взимах Кибрит кутия само с техните продукти.

# 571
+1 за Авант ,дори един продукт да има за пълнеж -пропускам...
Абе тази Реа ака Деа вайбс козметичка ли е някаква ? В групата безопасна красота едно момиче пита за процедура ,която гледала ма стори в салона на Деа вайбс ?

# 572
Деа вайбс ми е като козметичка, така както Аванта ми е като козметика 😂

# 573
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Псевдо козметичка.Надявам се,че вече е спряла да произвежда козметика в кварталния гараж без лиценз и да отговаря на българските стандарти.
Не бих й дала и котката ми да среше...

# 574
Ами нз ....рекламира дори скинбустери...прави и разни процедури ...и аз се учудих Flushed
Едит: сега видях, че в сайта като услуги има микронидълинг и мезотерапия и  още една подобна процедура.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 08:50 от No_frame bitch

# 575
Някой отвори ли пачовете от гб, пробвахте ли ги ? При мен или са с изтекъл срок или не знам какво им е, но като ги отворих имаше нещо като сопол и самите пачове като ги пипнах стават на парчета.  Опитах да взема повече от един и пак е същото, късат се и е невъзможно да се използват.

# 576
Май още не сме коментирали разкритите продукти от БГ бокс октомври: серум за лице на Дермакод и маска за лице на Неис. Сигурна съм, че Дермакод е хубава е хубава марка, ама втора кутия със серум ми дойде повече. Ще съм пас този път.

# 577
Аз също ще пропусна. Много серуми ми станаха, а маска я имам от Bellebox и още не съм я ползвала.

# 578
Аз май ще я взема ,ако кажете, че си заслужава марката...серумите много ми вървят ,повече от кремовете ...

# 579
  • В морето
Аз тъкмо минавам да похваля Dermacode от специалната кутия през м. март, още тогава си бях казала, че остават за септември, защото е с киселини. Много съм доволна от продуктите в тази серия. И сега чета, че в октомври ще има друг серум. Не знам другите продукти как ще са, ако е дезодорант на Biobaza мисля интересна кутийка ще се получи. Но Dermacod-a определено са добри.

# 580
Аз тъкмо минавам да похваля Dermacode от специалната кутия през м. март, още тогава си бях казала, че остават за септември, защото е с киселини. Много съм доволна от продуктите в тази серия. И сега чета, че в октомври ще има друг серум. Не знам другите продукти как ще са, ако е дезодорант на Biobaza мисля интересна кутийка ще се получи. Но Dermacod-a определено са добри.
И аз много харесвам дермакод, знам ги отдавна и много се изненадах като ги видях в кутията за пръв път. Няколко пъти съм ходила в салони, които я използват и лицето ми изглеждаше страхотно след това. Взех жълтата кутия и много ми хареса.
Маската я е имало и преди и помня, че и от нея бях доволна.

# 581
  • В морето
Ето и разкритите от Кибрит:

💝 Днес ти разкриваме две от изненадите в кутийката за октомври:
1️⃣ Околоочен серум от нов датски бранд grums на стойност 67 лева 🇩🇰
2️⃣ Комплекс против несъвършенства със салицилова киселина и цинкидон от любимите Symbiosis London 🇬🇧

# 582
И аз се присъединявам: страхотна е кутията на Бг Бокс с жълтата серия на Дермакод. След като много я харесах, когато я пуснаха, после ги видях на едно изложение и пробвах някои неща- абсолютно затвърдиха първоначалното ми мнение. Приятелка пък си купи техни продукти и страшно ги хвали постоянно.
Та… аз много се радвам на Дермакод. Според мен кутията ще си заслужава определено.

# 583
И GoodBox си разкриха кутията най-накрая.
💚Power Serum – мощен серум за лице
💚 Хидратиращ дневен крем
💚 Регенериращ нощен крем
💚 100% Авокадово масло - природен еликсир за лице, тяло и коса

Ще я пропусна и нея. Имам серума и маслото. Серума наистина е много хубав, лек и кремообразен.

# 584
Аз също я пропускам. Не съм пробвала нищо на марката и не бих се хвърлила на цяла кутия, а и толкова много продукти за лице…
Кибрит също не ме блазни с този Симбиозис.

Общи условия

Активация на акаунт