📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 50 332
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Някой с отзиви за Lady box ?
 Иначе аз имам абонамент за belle box , но от 3 месеца го прекъснах (сигурно пак ще го подновя ) , понеже много се повтарят вече нещата и няма добри попадения (лично за моите очаквания ).

# 106
  • В морето
Аз лично досега не съм поръчвала такава кутия и не са ми познати. от BelleBox имам 2-3 кутии, но и там вече не поръчвам, нямат нещо интересно за мен.
Но чакам с интерес другите, да видя какво ще обявят.

P.S. И ето какво обявиха от Pick&Dazzle:

ЛЕГЕНДА ЗА КОЖАТА
🌿 Мъдростта на земята и силата на науката в един ритуал!

За първи път и само сега 🌿 MAZILLO 🌿 в Тематична кутия от Pick N Dazzle!
🧡 В новата ни селекция ще откриеш 6 съкровища, които балансират, успокояват и възстановяват кожата и косата:
☀️ Mazillo Минерален SPF 50 Серум – 100% натурален, веган и без филъри. С мощни антиоксиданти и минерална защита – не просто щит, а лечебен еликсир за кожата.
💧 Avant Хидратиращ Крем с Хиалуронова Киселина – луксозна текстура, която попива моментално, подхранва и изглажда.
🌱 REN Evercalm Почистващ Гел – нежен, но ефективен. Перфектен за чувствителна кожа, стресирана от градска среда.
🌿 Ina Essentials Мента Хидролина – био вода за стягане и матиране. Освежава, балансира и ободрява.
🧖‍♀️ Ролер за Масаж на Лицето – естествен детокс и лифтинг ефект. Подобрява циркулацията и сиянието.
💆‍♀️ Revuele Олио за Възстановяване на Косата – с масло от моринга и гроздови семки за здрава, силна и блестяща коса.
🌸 Кутията е вдъхновена от аромата на билки и обещание за сияйна, спокойна кожа.

Побързай и вземи сега! Силно ограничени количества!

Последна редакция: ср, 09 юли 2025, 10:52 от Taffta

# 107
Аз лично досега не съм поръчвала такава кутия и не са ми познати. от BelleBox имам 2-3 кутии, но и там вече не поръчвам, нямат нещо интересно за мен.
Но чакам с интерес другите, да видя какво ще обявят.

P.S. И ето какво обявиха от Pick&Dazzle:

ЛЕГЕНДА ЗА КОЖАТА
🌿 Мъдростта на земята и силата на науката в един ритуал!

За първи път и само сега 🌿 MAZILLO 🌿 в Тематична кутия от Pick N Dazzle!
🧡 В новата ни селекция ще откриеш 6 съкровища, които балансират, успокояват и възстановяват кожата и косата:
☀️ Mazillo Минерален SPF 50 Серум – 100% натурален, веган и без филъри. С мощни антиоксиданти и минерална защита – не просто щит, а лечебен еликсир за кожата.
💧 Avant Хидратиращ Крем с Хиалуронова Киселина – луксозна текстура, която попива моментално, подхранва и изглажда.
🌱 REN Evercalm Почистващ Гел – нежен, но ефективен. Перфектен за чувствителна кожа, стресирана от градска среда.
🌿 Ina Essentials Мента Хидролина – био вода за стягане и матиране. Освежава, балансира и ободрява.
🧖‍♀️ Ролер за Масаж на Лицето – естествен детокс и лифтинг ефект. Подобрява циркулацията и сиянието.
💆‍♀️ Revuele Олио за Възстановяване на Косата – с масло от моринга и гроздови семки за здрава, силна и блестяща коса.
🌸 Кутията е вдъхновена от аромата на билки и обещание за сияйна, спокойна кожа.

Побързай и вземи сега! Силно ограничени количества!

Добре ми се струва кутията. Досега не са слагали мазило в кутия, само кибрит слагаха преди време. Но гледах преди малко консистенцията и изглеждаше приятна.
Бих я взела кутията, всичко ми пасва.

# 108
Аз лично пропускам.. авант, ревюел, ина... Tired Face

# 109
4 от 6 продукта ми харесват, но Ревюел и Ина-твъдро НЕ. Харесвам Авант и Рен, продукти на Мазило не съм ползвала, но че се въздържа...засега.

# 110
Момичета има ли някоя от вас, който си поръчва Soulscription? Поръчах за сестра ми, ама явно няма да я получа. Може ли някоя от вас да пусне снимка на съдържанието, да мога да измисля подобна кутия, че не искам да я разочаровам. 😬😄
Освен това, Кибрит са пуснали нова кутия - Август

Скрит текст:

КАКВО ИМА В КУТИЯТА?
🍋 Кутийката за август е вече тук! 🍋

💗 Лятото ни поднася коктейл от емоции, а ние ти поднасяме 6⃣ козметични изкушения на обща стойност над 250 лева!

🤫 Ще ти подскажем какво може да очакваш:

🍉 Серум от нов български бранд на стойност 90лв
😎 Изненада от C.L.L.C. by G.N.
✨ Мнооого "glow" ефект
🍋 Натурална веган формула с тиква, бръшлян и бергамот
… и още изненади...

🍨 Поглези се с комбинация от комзетични продукти, които ще се погрижат за твоето лятно сияние от глава до пети!

🚚 Поръчай сега за себе си или любим човек, а ние ще доставим твоето кибритче между 5 и 9 август - точно навреме за твоята лятна ваканция... 🏄🏼♀

https://kibrit.bg/box/august2025

Charly Wilde Август

Скрит текст:
Месец август идва с дъх на почивка, ярки слънчеви лъчи и много любов към живота. Ще се насладим на времето си с ново заглавие, което ще открадне сърцето ни, любими слънчеви аксесоари и ново хоби!

През този месец в кутията те очакват:

📔 КНИГА С АВТОГРАФ -  най-новото заглавие от любимата Симона Стоева! Тази история ще ви накара да мечтаете, да обичате дълбоко и да ни напомни че „…в сърцето ти може да влезе човек само когато то е цяло. “ (с цветни порезки от Фиделия Косева)

🎀 ПЕРСОНАЛИЗИРАНА дрешка за четец, книга или таблет в нежен розов цвят

🫀 Колие със сърце, което ще е новият ти любимия аксесоар

🪶 Диамантен книгоразделител перо, карайки те да отделиш време за себе си на спокойствие

🍌 Purely хрупкав солен чипс от плантан  с вкус на безгрижие и щипка морска сол

✨Временен татус с анатомично сърце за летните снимки и безгрижни моменти

💌 Картичка с ЦИТАТ от книгата на месеца

Otter Crate не са обявили нито юлска, нито августовска
Книгарела, може би ще имат септември, защото излизат на 2 месеца
Книжна среща на сляпо от Даян Шаер
Скрит текст:
Книжната среща на сляпо за ЮЛИ е тууууук! 🥳 И вероятно това е най-специалната кутия, която сме правили за всичките изминали 3 години, откакто създадохме кутиите.

Краткото ми описание на тазмесечната кутия е „Избери любовта“. ❤ Но това не са просто думи, а осъзнато решение, което да отстояваме всяка секунда от живота ни. 🥰

Кутията за този месец не е просто вдъхновяваща, тя има мисия. Да ни накара да се обърнем навътре към себе си, да се опознаем и най-важното: да се погрижим за самите нас. 🌷

📖 Книгата е неслучайна и сега връщам умишлено лентата назад, за да разберете и вие колко неслучайна е. 🙈 Оказва се, че преди три години съм я чела отново (но само донякъде) с идеята, че ще я оставя за друг момент от живота си. И три години по-късно, почти на същата дата (с няколко дни разлика) аз отново посягам към нея. 👀 И този път я изчитам цялата. Защото беше съвършения момент за нея. (Знаете за какво говоря ❤) Инициалите й са “В.п.г.т.” на Г.Б. (ако някой я има, нека ни пише да я заменим). Сега… 🔥 Книгата прави десет години, откакто е излязла и има нещо като мини юбилей. 🤓 Беше с изчерпан тираж (разбира се), но после нещата магически се пренаредиха и се оказа, че тираж ще има за нас + нова корица и специално предисловие, писано от авторката по случай десетгодишнината. Е това не е ли специално? Ама наистина? Почувствах го много съдбоносно. 💫

🧘🏼♀Второ - много ми се искаше кутията да има по-дълбок смисъл, който да се разгръща във времето, затова се свързах с любимото ми йога студио, в което ходя от няколко години (както на място, така и онлайн) и заедно с тях създадохме специални ваучери с отстъпка за нашите читатели, които могат да се възползват от тях в уюта на дома си, където и да се намират в България. 🥳

Става и по-хубаво. 📔 Тъй като имах достатъчно време наистина да обмисля, а после и да реализирам цялостната концепция на кутията 🥳 в нея ще откриете специален тефтер с надпис “Доверявам се на Вселената”, както и химикалка “За поръчки към Вселената”. 👀

В тон с книгата ще откриете и🔥специалните ни лични предизвикателства. Още една чудесна традиция, която ще ви очаква във всяка следващата кутия като предизвикателствата също ще са съобразени с темата на кутията. В тези ще откриете няколко лесни стъпки, които ще ви тласнат по пътя към себепознанието. 💛

За финал, защото ставам многословна 🙈 напомням, че книжните ни срещи на сляпо се предлагат като абонамент, но също така и с опция за еднократна кутия, за да видите и усетите сами дали ви допада емоцията от това, което създаваме. 🥰

Оставям линк в коментари за повече информация, а за останалите… Избирайте любовта. Всеки ден. Постоянно. И най-вече към себе си. 🍀
Insomnia голяма и малка Юли

Скрит текст:
🎁 Открийте магията на Mystery Box Insomnia с две книги и три подаръка! Плъзнете се в света на неизвестното с нашите тайнствени кутии. Открийте изненадите, които ви очакват във всяка Insomnia - загадки, книги и още магия.

📓 Предлагаме ви един класически трилър, който ще ви разтърси.

В него авторът проследява човешките взаимоотношения в затворената общност на малко градче, връхлетяна от зловеща външна заплаха.

Въпросната заплаха не е единственото предизвикателство, с което героите трябва да се справят. Тайните, интригите, личните демони, които тласкат героите към определени действия с определени последствия допълнително усложняват тежката ситуация.

И сюжетът тръгва в неподозирана посока..

📓 Вторият роман, който ви предлагаме е една пламенна история за страст, любов и висша мода.

Разказ за изпълненият с трудности и болка живот на млада жена, родена в малко италианско селце и издигнала се до магнетична модна икона в Париж и Ню Йорк.

Живот като препускане в надпревара с болката, който поставя редица въпроси:
Каква цена сме готови да платим за успеха?
Какво всъщност ни прави щастливи?

Приятно четене! ☕

Скрит текст:
🎁 Пригответе се за кутия пълна с изненади.
Запълнете своя живот с мистерия и вълнение с нашата загадъчна кутия, която крие в себе си една изключително интересна книга и пет практични подаръчета. Започнете своето приключение сега!

📓 Романът, който сме подбрали за вас, е увлекателен и разтърсващ разказ за един сериен убиец и единствената оцеляла негова жертва, спасила се като по чудо.

Години по-късно двамата отново се изправят един срещу друг: той - искащ да поправи грешката си от миналото и да я убие; тя - отчаяно бореща се да го надхитри и неутрализира.

Кой ще успее да изпълни целта си?
И на каква цена?

Приятно четене! ☕

bookjourney Изненадващо четиво Юли
https://www.bookjourney.club/product-page/surprise-reads-novel

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 09:42 от LieToMe

# 111
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Звучи добре,но съм зарината и нищо повече не мога да поръчвам като козметика. От всички неща,които си поръчах/ми подариха това лято,вече съм събрала една торба,която ще стои тук.

Подариха ми на Дървената лъжица сухо олио с блестящи частици (мисля,че го имаше в кутия наскоро) и много ми допада.Не е мазно,не цапа и озарява дискретно тялото.

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 13:40 от Adoralova

# 112
Момичета има ли някоя от вас, който си поръчва Soulscription? Поръчах за сестра ми, ама явно няма да я получа. Може ли някоя от вас да пусне снимка на съдържанието, да мога да измисля подобна кутия, че не искам да я разочаровам. 😬😄
Освен това, Кибрит са пуснали нова кутия - Август

Скрит текст:

КАКВО ИМА В КУТИЯТА?
🍋 Кутийката за август е вече тук! 🍋

💗 Лятото ни поднася коктейл от емоции, а ние ти поднасяме 6⃣ козметични изкушения на обща стойност над 250 лева!

🤫 Ще ти подскажем какво може да очакваш:

🍉 Серум от нов български бранд на стойност 90лв
😎 Изненада от C.L.L.C. by G.N.
✨ Мнооого "glow" ефект
🍋 Натурална веган формула с тиква, бръшлян и бергамот
… и още изненади...

🍨 Поглези се с комбинация от комзетични продукти, които ще се погрижат за твоето лятно сияние от глава до пети!

🚚 Поръчай сега за себе си или любим човек, а ние ще доставим твоето кибритче между 5 и 9 август - точно навреме за твоята лятна ваканция... 🏄🏼♀

https://kibrit.bg/box/august2025

Charly Wilde Август

Скрит текст:
Месец август идва с дъх на почивка, ярки слънчеви лъчи и много любов към живота. Ще се насладим на времето си с ново заглавие, което ще открадне сърцето ни, любими слънчеви аксесоари и ново хоби!

През този месец в кутията те очакват:

📔 КНИГА С АВТОГРАФ -  най-новото заглавие от любимата Симона Стоева! Тази история ще ви накара да мечтаете, да обичате дълбоко и да ни напомни че „…в сърцето ти може да влезе човек само когато то е цяло. “ (с цветни порезки от Фиделия Косева)

🎀 ПЕРСОНАЛИЗИРАНА дрешка за четец, книга или таблет в нежен розов цвят

🫀 Колие със сърце, което ще е новият ти любимия аксесоар

🪶 Диамантен книгоразделител перо, карайки те да отделиш време за себе си на спокойствие

🍌 Purely хрупкав солен чипс от плантан  с вкус на безгрижие и щипка морска сол

✨Временен татус с анатомично сърце за летните снимки и безгрижни моменти

💌 Картичка с ЦИТАТ от книгата на месеца

Otter Crate не са обявили нито юлска, нито августовска
Книгарела, може би ще имат септември, защото излизат на 2 месеца
Книжна среща на сляпо от Даян Шаер
Скрит текст:
Книжната среща на сляпо за ЮЛИ е тууууук! 🥳 И вероятно това е най-специалната кутия, която сме правили за всичките изминали 3 години, откакто създадохме кутиите.

Краткото ми описание на тазмесечната кутия е „Избери любовта“. ❤ Но това не са просто думи, а осъзнато решение, което да отстояваме всяка секунда от живота ни. 🥰

Кутията за този месец не е просто вдъхновяваща, тя има мисия. Да ни накара да се обърнем навътре към себе си, да се опознаем и най-важното: да се погрижим за самите нас. 🌷

📖 Книгата е неслучайна и сега връщам умишлено лентата назад, за да разберете и вие колко неслучайна е. 🙈 Оказва се, че преди три години съм я чела отново (но само донякъде) с идеята, че ще я оставя за друг момент от живота си. И три години по-късно, почти на същата дата (с няколко дни разлика) аз отново посягам към нея. 👀 И този път я изчитам цялата. Защото беше съвършения момент за нея. (Знаете за какво говоря ❤) Инициалите й са “В.п.г.т.” на Г.Б. (ако някой я има, нека ни пише да я заменим). Сега… 🔥 Книгата прави десет години, откакто е излязла и има нещо като мини юбилей. 🤓 Беше с изчерпан тираж (разбира се), но после нещата магически се пренаредиха и се оказа, че тираж ще има за нас + нова корица и специално предисловие, писано от авторката по случай десетгодишнината. Е това не е ли специално? Ама наистина? Почувствах го много съдбоносно. 💫

🧘🏼♀Второ - много ми се искаше кутията да има по-дълбок смисъл, който да се разгръща във времето, затова се свързах с любимото ми йога студио, в което ходя от няколко години (както на място, така и онлайн) и заедно с тях създадохме специални ваучери с отстъпка за нашите читатели, които могат да се възползват от тях в уюта на дома си, където и да се намират в България. 🥳

Става и по-хубаво. 📔 Тъй като имах достатъчно време наистина да обмисля, а после и да реализирам цялостната концепция на кутията 🥳 в нея ще откриете специален тефтер с надпис “Доверявам се на Вселената”, както и химикалка “За поръчки към Вселената”. 👀

В тон с книгата ще откриете и🔥специалните ни лични предизвикателства. Още една чудесна традиция, която ще ви очаква във всяка следващата кутия като предизвикателствата също ще са съобразени с темата на кутията. В тези ще откриете няколко лесни стъпки, които ще ви тласнат по пътя към себепознанието. 💛

За финал, защото ставам многословна 🙈 напомням, че книжните ни срещи на сляпо се предлагат като абонамент, но също така и с опция за еднократна кутия, за да видите и усетите сами дали ви допада емоцията от това, което създаваме. 🥰

Оставям линк в коментари за повече информация, а за останалите… Избирайте любовта. Всеки ден. Постоянно. И най-вече към себе си. 🍀
Insomnia голяма и малка Юли

Скрит текст:
🎁 Открийте магията на Mystery Box Insomnia с две книги и три подаръка! Плъзнете се в света на неизвестното с нашите тайнствени кутии. Открийте изненадите, които ви очакват във всяка Insomnia - загадки, книги и още магия.

📓 Предлагаме ви един класически трилър, който ще ви разтърси.

В него авторът проследява човешките взаимоотношения в затворената общност на малко градче, връхлетяна от зловеща външна заплаха.

Въпросната заплаха не е единственото предизвикателство, с което героите трябва да се справят. Тайните, интригите, личните демони, които тласкат героите към определени действия с определени последствия допълнително усложняват тежката ситуация.

И сюжетът тръгва в неподозирана посока..

📓 Вторият роман, който ви предлагаме е една пламенна история за страст, любов и висша мода.

Разказ за изпълненият с трудности и болка живот на млада жена, родена в малко италианско селце и издигнала се до магнетична модна икона в Париж и Ню Йорк.

Живот като препускане в надпревара с болката, който поставя редица въпроси:
Каква цена сме готови да платим за успеха?
Какво всъщност ни прави щастливи?

Приятно четене! ☕

Скрит текст:
🎁 Пригответе се за кутия пълна с изненади.
Запълнете своя живот с мистерия и вълнение с нашата загадъчна кутия, която крие в себе си една изключително интересна книга и пет практични подаръчета. Започнете своето приключение сега!

📓 Романът, който сме подбрали за вас, е увлекателен и разтърсващ разказ за един сериен убиец и единствената оцеляла негова жертва, спасила се като по чудо.

Години по-късно двамата отново се изправят един срещу друг: той - искащ да поправи грешката си от миналото и да я убие; тя - отчаяно бореща се да го надхитри и неутрализира.

Кой ще успее да изпълни целта си?
И на каква цена?

Приятно четене! ☕

bookjourney Изненадващо четиво Юли
https://www.bookjourney.club/product-page/surprise-reads-novel

За Soulscription не са лоши, но са повече според мен за някой малък тийн... В инсаграм имаха тагвания от др профили, може да потърсите.
https://www.instagram.com/beauty.ritualss/p/DAku_zaoF9g/?img_index=3
https://www.instagram.com/beauty.ritualss/p/C-2XJ-fotOJ/?img_index=1
Аз лично не се впечатлявам. Хубаво е да се подкрепи, но не виждам кое би ми влезнало в употреба. Наскоро имаха някакви разпродажби и имаха "веган коприна" , а то има няколко вида, момичето така и не знаеше какъв точно вид е, което ме навежда на мисълта, че не е много наясно и сиг изобщо не е било и от т.н. "веган коприна".
Надявам се да не сте разочаровани Wink . Аз бих заложила на нещо, което се вижда и съм сиг , че ще се хареса  Simple Smile

# 113
malkata_az, абсолютно не е за мен кутията. Сестра ми е на 12 години и реших, че ще ѝ хареса. Въпросът е, че не ми я изпратиха и ми се иска да направя аз кутия с разни джунджурии, за да има все пак кутия. 🤣 За коприната и аз я видях, но цената ми се стори твърде ниска за коприна и не поръчах.

# 114
malkata_az, абсолютно не е за мен кутията. Сестра ми е на 12 години и реших, че ще ѝ хареса. Въпросът е, че не ми я изпратиха и ми се иска да направя аз кутия с разни джунджурии, за да има все пак кутия. 🤣 За коприната и аз я видях, но цената ми се стори твърде ниска за коприна и не поръчах.

Не е много по темата, но да ви дам съвет - аз редовно за рождени дни правя такъв тип подаръци, в които пълня дадено нещо с различни малки подаръчета вътре. Правила съм кошници/дървени кутии, като слагам вътре тишу хартия и вече зависи от човека какво ще се сложи друго. За възрастен например одеало от тези меките, чорапки интересни, скрънчита, бутилка вино, определен вид козметика, ако знам, че обича и най-често различни видове шийтмаски. Правила съм и различни видове чаши пак така пълнени с различни неща - порцеланови за чай/кафе пълни с козметики или пък от тези високите пластмосови със сламки за вода, които са много популярни в момента. Винаги завършвам и с бонбони тип линд за пълнеш.

# 115
щом е на 12 години, мисля че ще й допадне. Не е коприна , а веган коприна, което е различно и няма нищо общо с оригиналната коприна. Ама няма смисъл да обяснявам разликите. Просто , като търговец не е ок да не знаеш какво продаваш Wink

Не е много по темата, но да ви дам съвет - аз редовно за рождени дни правя такъв тип подаръци, в които пълня дадено нещо с различни малки подаръчета вътре. Правила съм кошници/дървени кутии, като слагам вътре тишу хартия и вече зависи от човека какво ще се сложи друго. За възрастен например одеало от тези меките, чорапки интересни, скрънчита, бутилка вино, определен вид козметика, ако знам, че обича и най-често различни видове шийтмаски. Правила съм и различни видове чаши пак така пълнени с различни неща - порцеланови за чай/кафе пълни с козметики или пък от тези високите пластмосови със сламки за вода, които са много популярни в момента. Винаги завършвам и с бонбони тип линд за пълнеш.
За познати и аз съм правила някакви неща, но за мистериозна кутия, която да прадавам на 200 човека... не бих го направила. Защото ще има доста недоволни. Разочаровани и след това ще правят лоши коментари. Но всеки си решава за него. Аз казвам моето мнение Simple Smile

# 116
Дами, заповядайте промо код за PickNdazzle:

# 117
Кога да очакваме bgbox?

# 118
  • В морето

За м. август - на 5-ти август.

# 119
Аз харесвам много кутиите на Soulscription, но сте абсолютно прави, че от тях рядко бещо остава за мен. Едната ми дъщеря е на 13г и обира аксесоари за коса, скрънчита, балсами за устни, интересни стикери, антистрес пръстени и други бижута… всякакви подобни😄. Често подаряваме и на нейни приятелки. Другата пък е на 3г и изяжда всичко, което може да се изяде от типа на сурови барчета, веган чипс и подобни. Харесва ми, че винаги са здравословни снакчетата вътре. Ръчно изработени сапуни, свещи, чанти от плат, козметика, някой готин несесер… остават за мен. Имам калъфка от веган коприна от тяхната и не е никак лоша, но не е като истинската коприна, това е сигурно. Но пък и цената й далеч не е такава.
Така че и според за тийн е супер решение.

Общи условия

Активация на акаунт