📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 50 366
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
  • В морето
Обмислям сериозно и аз същата стратегия. Много приятна се оказа емоцията с кутиите, обаче всъщност вместо "спестяване" то се превръща в свръх-купуване. Ще следя специалните кутии, може би там си заслужава най-много, поне докато разчистя малко запасите.

# 211
Аз пък обратно и 2лв да струва нещо, като знам че няма да го ползвам се чувствам прецакана 😃

# 212
  • Пловдив
Аз започнах доста рядко да купувам кутии, след първоначалната ми еуфория преди години. Тази година мисля, че купих две кутии и сега ще взема септемврийския bgbox.

# 213
Да, аз точно така правех до сега. Купувах само специалните кутии или може и от месечните, но само ако преценя, че ще ползвам поне 4 от 5 продукта (5 от 6, 3 от 4... тази логика).
Но то просто все е едно и също, макар и на различни марки. Чак толкова много кремове не мога да изразходя. Постоянно "спонсорирам" приятелки или свеки, ама те и те не могат всичко да изразходят Grinning

Обмислям сериозно и аз същата стратегия. Много приятна се оказа емоцията с кутиите, обаче всъщност вместо "спестяване" то се превръща в свръх-купуване. Ще следя специалните кутии, може би там си заслужава най-много, поне докато разчистя малко запасите.

# 214
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Моята еуфория покрай кутии си е все така будна,още от 2012-та,когато стартирах с Глосибокс USA.
Наистина по-трудно будят интерес у мен, презадоволена съм с продукти,но пък изненадата да отвориш кутия с неочаквана козметика (дори да не я ползваш или да имаш нужда от нещо) е все така силна както преди.

Пинкс (тя беше супер и ако помня добре,струваше 10 лв хахаха), Гуудбокс от първите,после Кибрит се появиха.
ФабФитФън (USA),които вмомента съм стопирала,защото вече изнемогвам от тубички и шишенце.Преди нея пък бях абонирана за Глосибокс + Birchbox.
Имам много хубави спомени и съм чакала да дойде деня в месеца,в който ще ги получа. Никога не бих се отказала от това вълнение.Една кутийка да е,но да я има..

# 215
  • В морето
Много съм съгласна и аз с горното! Въпреки, че сигурна съм в Щатите са по-разнообразни, интересни, с повече добавена стойност, отколкото в БГ, понякога и тук има някои интересни попадения и за да не се пренасища човек трябва да си стои с една, най-много 2 кутии, а не всеки месец по 4 или 5 и то за една година ставаш като малко магазинче.
И да, емоцията е страхотна от получаването и отварянето!

# 216
И за мен кутиите са много повече емоция, отколкото необходимост. Затова съм казвала много пъти, че харесвам именно мистери елемента в тях и много повече ме привличат неразкрити или поне частично разкрити кутии.

# 217
  • Варна
Гуудбокс и Кибрит не съм поръчвала от две години, а BelleBox от повече. Сега си поръчвам само BgBox. От тях всичко си ползвам и съм доволна.

# 218
Колежка поръчва Белл Бокс и постоянно се оплаква от едни и същи продукти, но продължава. Някак си все иска да е изненадана, но май вече има три гела на Анастасия, я тя е с микроблейдинг. Поне има групи за продажби.
Сега съм си дала пауза заради бременността и изхабявам само хидратиращи неща за лице, грим ползвам рядко (не излизам често) иначе БГ Бокс и You worth it box ми допадат. Преди харесвах много гуд бокс, защото винаги имаше нещо вкусно за гризкане.
Ако нещо ме впечатли, бих поръчала.

# 219
Ооох,защо влезнах в тематааа.. не знаех за съществуването на тези Bgbox,сега и по тях ще се зарибя 😄
Не си поръчвам всеки месец от кутиите,само ако на някой продукт му хвърля око от sneak peak-a. Може би от Кибрит съм била най-доволна до сега. Belle box са зарибяващи с цветните си кутии и продукти,но пък един шампоан от миналото лято според мен беше развален - беше “на парцалчета”. Отделно някакъв лосион имах преди време,миришеше странно.

# 220
Като заговорихме за Бг бокс, днес пуснаха стори "New limited edition coming soon" Simple Smile дано е omexya или shimani

# 221
  • В морето
Оо това звучи интересно, какво ли са измислили?

# 222
Taffta, твърдо решени са да ни разорят Joy
Ех, как ми припомни pinks, Adoralova, това си беше в зората на кутиите!
Иначе и аз купувах много, особено в ковид ерата. Поръчвах английски LF и Jarma box, немски и някакви скандинавски, ако помня добре goodie box. Но сякаш от тогава търпят регрес откъм марки като мерна някой нюслетър в пощата.

# 223
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Pinks бяха страхотни.Помня една малка,розова кутийка,но все имаше сладурски неща вътре. 2-3 пълноразмерни и някакви мостри.
Предлагаха марки като Буржоа, Виши, Лореал Про, Ив Роше, Ла рош, Мейбилин,които никоя кутия не предлагаше тогава,дори сега,пак няма такива сладурски кутии.
Това да е било 2013-2016,помня,че майка ми ми е пращала кутиите до Щатите,нищо,че там сме заринати с козметика.

Изчезнаха изведнъж,не помня да са го обявявали официално. Още си лекувам травмата Smiley

# 224
  • В морето
А аз даже не бях ги чувала преди, чак тук в темата. От другите например Goodie Box имат ли доставка до БГ?

Общи условия

Активация на акаунт