📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣3️⃣

• 50 232
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
Пожелах си кутия с продукти за коса, но не съм впечатлена. Бих казала даже разочарована. Не съм почитателка на марката. Имам крема и ми стои просто ако се случи да изчерпам продукт, да имам какво да сложа. Отежнява ми косата, а не виждам никаква полза от него. Всичко, друго, което имах на brave new hair, подарих на приятелки. Не харесвам шампоани, които не правят пяна, така че пропускам и се моля някой друг да избухне с наистина хубава кутия за коса.

Поръчах обаче hey bea току-що. Изглежда обещаваща. А тоника а камбуча го обожавам. Дано сложат пълноразмерния.

# 706
А нещо разбра ли се на Бг бокс ноември? Много бързо се изчерпи...

# 707
Има само декември Бг Бокс. На мен ми е също интересно за ноември.

Скрит текст:

# 708
Някой разбра ли какво ще има в Бг бокс - ноември,че свърши толкова бързо?

# 709
Бел бокс обявиха за ноември спирала Кайли и мус за душ Ми аманте. Цената на кутията ще е 16,99 евро, 33 лв грубо. Фантазирам ли си или преди беше под 30 лв?
Дали е хубава спиралата?🤔
Ако е като молива за вежди от предната им кутия-мерси.

Има доста коментари от клиенти на сайта, че слепва миглите и не е нищо особено. Аз ще пропусна.

# 710
Аз даже не видях да е имало известие за ноември. Получих имейл само за декември, на сайта им също няма нищо за ноември, направо толкова се забърках кой месец сме покрай тях. Мисля да им пиша.

# 711
На сайта със сигурност имаше ноември. Нямаше разкрити продукти.
Аз даже не видях да е имало известие за ноември. Получих имейл само за декември, на сайта им също няма нищо за ноември, направо толкова се забърках кой месец сме покрай тях. Мисля да им пиша.

# 712
Отговориха ми че просто много бързо се е разпродала. Явно не са стигнали до разкриването на продукти или аз съм изпуснала нещо. То пък.. колко кутии са направени щом са свършили без да има разкрити продукти а пък предходни кутии все още седят. Странна работа

# 713
Искам да купя Pick N Dazzle X Fraijour
Имат ли допълнителен код за отстъпка?

p.s. Много е дразнещо, че работят само с Еконт!!!!!!!

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 12:47 от Castiella

# 714
Искам да Pick N Dazzle X Fraijour
Имат ли допълнителен код за отстъпка?
Не мисля, че има, но кутията е жестока и цената е отлична. Изобщо не очаквах тази цена.

# 715
БГ бокс разкриха, че един от продуктите в "изчезналата" кутия за ноември ще е на Шафпол...

# 716
Нещо се изложиха Бг бокс. Какво стана с кутията, комуникацията им в социалните мрежи е на ниво 13 годишни тийнейджърки решили да правят кутии. Много несериозно отношение. Харесвам ги, ама втори месец правят някакви глупости.

# 717
Така е, нещо се случва... Не че не си поръчах декемврийската им кутия, ама се излагат...

# 718
  • Варна
Изчезналата кутия за ноември. https://www.bgbox.shop/products/%D0%BD%D0%BE%D0%B5%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8
Някой получи ли я въобще. Пише че доставките са на 1 ноември. Тая кутия все едно е изчезнала в бермудския триъгълник.

# 719
Изчезналата кутия за ноември. https://www.bgbox.shop/products/%D0%BD%D0%BE%D0%B5%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8
Някой получи ли я въобще. Пише че доставките са на 1 ноември. Тая кутия все едно е изчезнала в бермудския триъгълник.
Ам...да ...тая я кутия я имам сега я отворих-само това е останало от нея ,другите продукти съм ги засилила  в употреба ,но убий ме не помня какви са...серума е на dermacode.

Общи условия

Активация на акаунт