Мамиии да изберем име за бебко

• 4 144
  • 150
  •   1
Отговори
# 15
Нещо не ми е ясно.
И двамата с бащата сте се спрели на двете имена от анкетата и се колебаете между тях или само ти си се спряла на тях, а бащата иска някакво международно? Защото нито от двете не е международно и честно казано и двете въобще не ми харесват и не мога да гласувам.

+1.
И плюс това, че не иска да обиди свекървата...
Ами направо на свекървата 😀

# 16
Светлин вместо Славян?

# 17
  • Далечният изток
Нито едното, нито другото. Трябваше в анкетата да предвидиш и тази опция.
Щом говориш за сърдити, най-добре си изберете някоя неутрална буква и не го кръщавайте на никого. Или си го кръсти с твоята буква, или на бащата примерно.

# 18

AIDA_N
да за това харесах Благомир защото е неутрално .

Leonie Светлин нито на мен нито на бащата му харесва

# 19
  • Далечният изток
В крайна сметка ще си го кръстиш както ти решиш, независимо от нашето мнение.

# 20
Ако тайно се надяваш да кръстиш детето Славян на майка ти Венцислава, но да го пробуташ уж е на свекървата Светла, да знаеш, че тя няма да се върже. Simple Smile
Затова направо си го кръсти Стефан – на баща ти и на майка ти едновременно. Свекървата така и така ще се тръшка, ако е от тези, поне твоите родители да зарадваш.
А на свекървата обещай, че някой ден, евентуално, ако имаш момиченце, ще го кръстиш на нея. Laughing
И всички сити и доволни...

# 21
Не ,не свързвам Венцислава със Славян по никакъв начин .

Идеята на темата между двете имена Слаявян и Бламгомир кое Ви допада повече . Това са имената на които съм се спряла . Всеки с вкуса си все пак .

Идеята на темата е просто за мнение между двете имена. Дори да не ги харесвате , все пак няма да си кръщавате Вие децата така . Кое бихте избрали . Това ме интересуваше , но до момента имам само един отговор по темата .

Благодаря

# 22
Идеята на темата между двете имена Слаявян и Бламгомир кое Ви допада повече . Това са имената на които съм се спряла.
Еднакво не ми допадат. Лек ден!

# 23
  • София
Пишем ти, че нито едно от двете не ни харесва, ти пак настояваш.
Нито едното. Еднакво неблагозвучни са.
Евентуално с промяна на букви - Славен или Славин. И после цял живот щеше да ми е "терсене".

# 24
Интересни и хубави имена сте избрали, но Славян е доста далеч от Светла и Стефан, затова Благомир.
А свекърът как се казва и има ли дете кръстено на него.
Венцеслава и  Стефан имат общ корен - венец, предполагам и празнуват двамата на Стефанов ден. Светла/ Светлана е хубаво за момиче, за момче със същия корен са Светослав, Светломир, Светлин, Светлозар.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 14:07 от Mama Ru

# 25
От двете - Благомир. Славян не ми харесва, бих предпочела Славин.

# 26
Не ,не свързвам Венцислава със Славян по никакъв начин .

Идеята на темата между двете имена Слаявян и Бламгомир кое Ви допада повече . Това са имената на които съм се спряла . Всеки с вкуса си все пак .

Идеята на темата е просто за мнение между двете имена. Дори да не ги харесвате ,все пак няма да си кръщавате Вие децата така .Кое бихте избрали . Това ме интересуваше , но до момента имам само един отговор по темата .

Благодаря

Е, как можем да изберем между двете имена, които не харесваме?
Човек избира, когато има избор, ако не ми харесват, не избирам никое.

Но понеже на теб харесват, избери си ти.
Лека бременност 🌺

# 27
Помислете и за самото дете - цял живот ще го питат "Славян" или "Славин" е. Децата не могат да си избират нито родителите, нито имената, но все пак - нека не ги караме да се срамуват поне от имената си един ден.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 15:43 от Michone

# 28
От двете - Благомир. Славян не ми харесва, бих предпочела Славин.

Много ти Благодаря за изразеното мнение , което е второто адекватно за темата BlushBlushBlush

# 29
  • на последния етаж
Нито едно... Не съм чувала тези имена. Предпочитам Стефан.

Общи условия

Активация на акаунт