Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 41 980
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
КРР, кой е твоят чай?
За скулптра на крака и аз съм се замисляла, но то ще идат колко ампули 5-6, това са си бая пари и няма да стане с един път. Ако съм на 100% сигурна в резултата можеше да опитам… нещо да дебна промоции знам ли. Но трябаа да измисля какво да правя, страшно е грозно:(

# 106

Само с чая стават нещата, обаче над 2 седмици не е ок да се пие. Иначе с този чай, една чаша да изпия и ходя да пишкам през 2 мин. Буквално всичко излиза. Със зеления чай така ли е? Освен да взема да помажа крем, нищо не ми пречи. Правиш ли някакъв масаж или просто втриваш?

Проблема поне за мен е, че разни отводняващи независимо под каква форма чай или хапчета, не извличат водата само от проблемните зони! А от цялото тяло.
Което при моето слабо лице е проблем и да не забравяме, че филърите "обичат" водата.

# 107
А има ли ги някъде тия аминокиселини в комбинация? Така по отделно е трудно за намиране и пиене.

Идеята да се пият отделно е за по-добра биоаналитичност.

За зелено чайче да кажа също в отговор на предните постове - за препоръчване насипно и сутрин на гладно по една чаша. Аз не пия кафе и за мен е окей, но може би в комбинация с кафе може да се пренсити организма. Иначе се пие за дрениране основно. А под дрениращи кремове лично аз ползвам баналните Биотен и Дева, в които ги има тия съставки, които имат дрениращ ефект - зелен чай, гуарана, кофеин и т. н. При мен действат и доста се намаляват обиколките. Проблемни зони при мен са бедра, дупе, прасци. Но с глезени и корем никога не съм имала проблем. Разбира се спирам всякакви въглехидрати и мазнини, дори и добрите, и известно време само протеини и зеленчуци, иначе тялото ми не се сеща какво да прави. Упражнения също по една-две серии, гледам да не предобрям с тях, че в един момент започвам драстично да топя мазнини навсякъде, включително и там където не искам - гърди и ръце

Предвид по- горе описаното, резултати които забелязвате са от хранителния режим и тренировките, не от крем или чай.

Мне, не мисля. И ще обясня защо.
Ако не пия нищо дрениращо и ако не мажа с нещо локално, тялото ми буквално не се сеща какво трябва да направи само. Мога да си тренирам и да си помпам мускули до откат, но не включа ли нещо да задвижи процеса с отводняването, ще си гледам водата доста дълго време. Има логика да е така, защото при ползването на мастните клетки за енергия се отделят токсини и тялото до последно ги държи като резерв, и геловете имат и антиоксодантен ефект, който стимулира да се ползват те като източник на енергия - тогава и водата изчезва и се будиш с 2 см по-малка обиколка

А до филма със слабото лице ми е позната историята - освен липофилинг вместо филър, друго не ми идва на акъла. Аз цял живот се боря с дилемата дали да имам ц . или крака - обикновено е половин година от едното, половин година от другото 🤣 а за лицето - моето си е слабо по принцип и аз там не качвам. Абе с 2 думи няма идеално

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 14:15 от emkaemka1

# 108
А има ли ги някъде тия аминокиселини в комбинация? Така по отделно е трудно за намиране и пиене.
Дааа, заповядай -

# 109
Дааа, заповядай -

Тези съдържат ли нужните количества и всичките 6 аминокиселини ли са вътре? Много по удобно би ми било да са в една таблетка, но е твърде хубаво, за да е истина🤪

# 110
.....
Аз идвам с питане- мажете ли арника по лицето преди процедури и има ли ефект. Аз бях взела да пия месец преди скулптрата, но се пие на гладно, а аз нямам такова състояние, защото пия и други лекарства на гладно, които не са ок за съвместяване с арниката и така и не видях дупка за взимане Grinning та си мислех за крем, но дали и той е с натрупване, както топчетата или няма значение...

Аз използвах по препоръка на мой приятел - пластичен хирург това: ALTER HEIDESCHÄFER - крем с арника.
Каза ми да  слагам около  7 дни преди процедура, с натрупване е явно.
Ефикасен е и за хематоми, белези, посиняване или пожълтяване след козметични процедри , но отново се прилага локално за около седмица.

# 111
Дааа, заповядай -

Аз не съм убедена, че в една капсула(която все пак да можеш да преглътеш) може да се натика това количество от всяка една от шестте аминокиселини,  които аз приемам всяка вечер. Тук препоръчват 4 капсули прием, като за четирите капсули дозите аминокиселини дори са в бленд -  Например: взимайки 4 капсули от Amino Complete, получаваш евентуално ≤0,5 g глицин (според бленда).
Докато само 3 g прахообразен глицин = 6x повече глицин отколкото в капсулите.
 Препоръчителната доза глутамин например е 5 грама, а при силна мускулна треска и други болки в мускулите например, може да се приема и до 20 грама. В крайна сметка - всеки сам решава за себе си кое за него е правилно, удобно и ефективно.
Като цяло темата за лизин, пролин и глицин( а после и другите три) повдигнах, защото се изумих от цената от 130 лева за 30 броя сашета от jalupro drink,  във всяко една саше съдържанието на глицин е 2 грама, пролин - 1,75 г, лизин - 0,25 г? И препоръчват прием по 1-2 сашета на ден.
Реално аз бомбастичния ефект получих още от приема само на лизин, пролин и глицин - а те разтворени трите заедно са сладки на вкус, за мен много приятни. В последствие си добавих и другите три аминокиселини  - че като е - да е.

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 19:41 от Anelia Dimitrova 649961

# 112
Заедно се разтварят тези аминокиселини, така ли?

# 113
Аз съм си ги разделила по вкус. Разтварям си заедно лизин, пролин, глицин и впоследствие добавих глутамин. Сладък вкус, най вече заради глицина. И нарочно пия отделно разтворени само аргинин и левцин- и двете са много горчиви. Даже първо глътвам разтворените аргинин и левцин, с прибавени няколко капки ябълков оцет - киселото убива частично горчивото, а после пия другите четири - че сладкото да ми премахне гадостта от горчивото. Разтварям в хладка вода, като за мое улеснение бъркам с онези мини миксерчета за фрапе с батерии - гледам има ги сега в лидл.

С това миксерче си разбивам почти всичко - протеина - тъкмо става пухкав и кремообразен, колагена, другите четири аминокиселини и прочее.

# 114
  • при Arctic Monkeys
Аз като абсолютен лаик в добавките да попитам, какво се случва с кожата, когато спре приемът на всички тези неща? Или не трябва да се спират?

# 115
Е, няма как да имат вечен ефект, все пак. Simple Smile То е, като с храненето - ако приемаш хубава храна, ще си здрав; почнеш ли да ядеш боклуци в течение на месеци - добрите резултати ще изчезнат.

# 116
От комбинираните аминокиселини - те са всичките, приемам 2 х 4, отделно имам лизин и аргинин, добавям си и тях.
В началото започнах само с лизин, хареса ми как ми повлия на мускулите, после включих аргинин, но в грипаво време го спирам, накрая за най лесно взех комбинираните. Но бих пробвала и прахообразните, защото са най изгодни.

# 117
В момента пия един хидролизиран колаген, по 25 мл вечер преди лягане, има цитрусов сладък вкус, като сироп е. Отделно сутрин Геритамин хиалурон. И като прочетох за аминокиселини веднага реших, че и това ми трябва Smile Обаче после се позачетох в етикета на колегена и реално той си е съствен от тях (19 АК общо), та малко се обърках дали реално има нужда да приемам отдено АК... Понеже на етикета няма разбивка на количествата на всяка, писах на производителя и ми отговориха следното:
Скрит текст:
Ще помоля и Дениз за мнение в сътветната тема.

А задържането на вода ми е сравнително нова екстра и се заглеждам в един рекламиран по тв продукт за отводняване, но пък за чий тогава пия Геритамин-а?! Rolling Eyes
Иначе първата ми Скулптра мина успешно, но е твърде рано за конкретни впечатления откъм ефект. Поставянето не ми беше изобщо болезнено или неприятно, с канюла.

# 118
  • София
Поръчах. Кихнах едни пари за сладките АК и колаген (аз пия един прахообразен от ДМ знам, че сигурно е боклук, ама...имах талон за отстъпка. та сега взех от iherb. Мерси и за арниката- ще си взема и си мисля да запиша час най-после за скулптрата.

# 119
Bitter_Sweet при кой слага скулптура,имаше ли синони.Дали ще е по добре в комбинация със филър.Препоръчайте при кой лекар да запиша в Дерма акт,който няма да ме претупа а ще ми препоръча кое е подходящо за мен.Поставяла съм 2 пъти ботокс и скинбустер.

Общи условия

Активация на акаунт