Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 41 996
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
Aadii, при Трендафилова я слагах, тя работи с канюла, изобщо не го усетих. Имах една мнооого лека сининка на едната буза, на мястото на "входа" на канюлата, но покривах с пудра 2-3 дни и само аз си знаех, че я имам. Иначе  съм склонна към посиняване, но откъм поставяне беше безупречно. Сега чакам резултат Simple Smile

# 136
Бих искала да ви попитам дали сте правили апартана процедура за топене на мазнини и стягане в долната част на лицето с Akcent primе. Според доктора имам натрупани мазнини в тази зона, които утежняват и смъкват контура, които ако третираме по този начин кожата ще се прибере и стегне .
Също ще се радвам да споделите мнение как се отрази Juvelook на околоочния контур?

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 08:33 от ranimi

# 137
  • гр.София
Бих искала да ви попитам дали сте правили апартана процедура за топене на мазнини и стягане в долната част на лицето с Akcent primе. Според доктора имам натрупани мазнини в тази зона, които утежняват и смъкват контура, които ако третираме по този начин кожата ще се прибере и стегне .
Също ще се радвам да споделите мнение как се отрази Juvelook на околоочния контур?

ranimi и аз съм със същия проблем. Препоръките и при мен са за аксент прайм, търся отзиви. При др Ванеска съм

# 138

ranimi и аз съм със същия проблем. Препоръките и при мен са за аксент прайм, търся отзиви. При др Ванеска съм
Присъединявам се и аз. И аз съм при Ванеска и го умувам и търся впечатления и мнения.

# 139
✨ Спечелете процедура с Juvelook или Lenisna! ✨

До 17 юли имате шанса да се включите в играта на Global Aesthetics и да спечелите безплатна процедура, която ще бъде избрана след консултация със специалист.

Посете линка и участвайте: https://www.bg-mamma.com/?topic=1788929
Във втория етап на кампанията a.l.e.n.a ще сподели личните си впечатления от Juvelook и Lenisna, както и резултатите от пълния ѝ курс процедури.

📩 Абонирайте се за темата, за да не изпуснете нито една стъпка от трансформацията!

# 140
  • София
Мисля, че стопяването на мазнини в лицето може да е нож с две остриета, защото те поддържат младежкия вид и след определена възраст по-слабите лица изглеждат по-възрастни. От друга страна по0тежките лица са по-склонни към гравитация. Защо първо не опитате лимфен дренаж/остеоестетични масажи на лицето?

# 141
Melody Pond , точно така ми го обясниха и на мен, но моето лице не е слабо, плътна кожа с бузки, които натежават, но все пак много се чудя да не се получи необратим процес и вместо ефект да стане дефект.Simple Smile
Четох, че този апарат се ползва и за целулит/мазнини по цялото тяло, но за лицето сякаш малко ме е страх.

# 142
Здравейте момичета,
От доста време обмислям да си направя първи филър в устните, но днес бях на консултация и специалистът ми отказа процедурата.

Каза ми следното:
   •   Че горната ми устна е по-голяма от долната, и ако се постави филър, ще се наруши допълнително пропорцията;
   •   Че нямам нужда от филър и устните ми са достатъчно оформени по естествен начин;
   •   Че при моята анатомия има висок риск от миграция на филъра в горната устна, което може да доведе до изкуствен или разтекъл се контур.

Честно казано, се почувствах леко разочарована, защото много исках да придам малко повече обем и свежест на устните си.Също така ми изглеждат доста асиметрични От друга страна, оценявам, че не иска просто да вземе пари, а се води от професионално мнение.

📸 Прилагам и снимка на устните си – ще се радвам на мнения:
   •   Според вас имат ли нужда от филър?
   •   Би ли било грешка да отида при друг и все пак да го направя?
   •   Някой имал ли е миграция и как се е справил?

Ще съм благодарна на всякакви съвети, мнения и личен опит – и позитивен, и критичен. ❤

# 143
На мен горната ти устна не ми изглежда по-голяма от долната.
По въпроса - да, според мен, мъничко количество филър ще ти дойде супер, най-малкото - за да се коригира леката асиметрия.

# 144
За мен устните са чудесни и така. Може би след години за финни линии или ако се загуби обем, сега не бих ги пипала.

# 145
Устните ти изглеждат прекрасни, но също смятам, че горната не е по-голяма от долната. Мисля, че един juvederm smile ще ти е перфектен.

# 146
И на мен ми изглеждат добре, горната не е по-голяма. Може мек филър, примерно рестилейн кис, само за сочност.

# 147
И аз смятам,че на тези устни 0,5 мл ще им дойде супер. Аз също искам да подновя за лека хидратация,но две лекарки ми отказаха,били си много добре . Така им се виждат с червило,молив и гланц. Аз като си ги гледам натюр, плачат за една половинка .....а като си спомня преди години колко се дърпах въобще да сложа филър в устните 😄

# 148
Някоя дама е да е правила процедурата SylfirmX и какви са ви впечатленията. Дерматоложката ми предложи за подобряване качеството на кожата, но се притеснявам, че ще ми се стопи филъра.

# 149
marigold_, това на Кларанс един розов гел-крем ли е? Ако да, мисля че е същият продукт, който съм ползвала преди доста години, но в друга опаковка и е от малкото от този тип, който наистина има видим ефект. Огромно благодаря, че сподели! Как съм го забравила... Поръчвам Sweat Smile
За усните и аз мисля, че малко количество ще ги оформи добре.

Общи условия

Активация на акаунт