Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 42 090
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
Според мен устните са много добре без филър. Бих се доверила на специалиста.

# 151
  • София
Мацки, някоя да посещава д-р Мария Тончева във Вита 1 и за какви процедури? Работила е 15 години в САЩ и се е прибрала в БГ.

https://selfregen.eu/bg_bg/

https://www.instagram.com/dr.maria_toncheva?igsh=MWV1ZW0zeW4zNWw5Mw==

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 07:45 от Rima

# 152
Аз,  пригответе си една чанта пари. Кеш.

# 153
Мацки, някоя да посещава д-р Мария Тончева във Вита 1 и за какви процедури? Работила е 15 години в САЩ и се е прибрала в БГ.

https://selfregen.eu/bg_bg/

https://www.instagram.com/dr.maria_toncheva?igsh=MWV1ZW0zeW4zNWw5Mw==
Следвам я и много ми харесват нейните резултати.
Много мила жена е.
Покрай нея разбрах за филърите Филмед.

Ениса, Вие не посещавахте ли др Етугов?

# 154
Да и след настоятелните му опити да ми сложи Аптос, ходих при Тончева. При него слагах Елансе, малко устни, защото остана филър от под очите. Сигурно до днес щях да съм при него,  ако не ме беше натиснал за конците.

# 155
Не бих пипала устните сега.

# 156
  • София
Аз съм ходила при Тончева, на мен ми хареса, искрена е. Отказа да ми направи SelfRegen, тъй като имам две имунни заболявания (Базедова болест и Улцерозен колит).

# 157
  • София
Аз съм ходила при Тончева, на мен ми хареса, искрена е. Отказа да ми направи SelfRegen, тъй като имам две имунни заболявания (Базедова болест и Улцерозен колит).

Да, моята зъболекарка я познава и си прави неща при нея. Каза ми, че разпитва и взема цялостното състояние на човека, преди да прави нещо! Например тя и казала, че различните колаген-стимулатори и лазери над горна челюст оказват влияние върху костното вещество и не трябва да се прекалява. Ще я посетя, да видя какво ще ми препоръча!

Enisa60 - не приема ли плащане с карта? Аз кеш не нося....Цените не ме притесняват Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 15:36 от Rima

# 158
  • София
Заинтересува ме Тончева, записах си я в списъка Wink, разгледах работата и, рядко виждам премерени устни...бих я посетила, щом гледа цялостната картинка.
Аз НАЙ-ПОСЛЕ запазих час за скулптра и избрах Трендафилова (да я хвана преди майчинството) заради канюлата. Вторник отивам, пия арника, взех си и мазилото и се моля да не ходя пак 3 мес посинена...

# 159
Може ли някой да даде информация за цените на Тончева?
Не съм писала в темата, но съм я харесала и си търся специалист, който да приложи цялостен подход към проблемите ми.

# 160
За устните имат нужда от хидратация само. Защо не пробвате с новия продукт - скинбустер за устни? Или мезотерапия беше. Идеята е, че не дава обем, но хидратира

# 161
Бях при др Тончева преди 2 години. Направихме нейната версия на PRP, 500лв, няма официален ценоразпис. Бях посинена повече от седмица (другаде не съм имала този проблем.) Не правеше уместни коментари, разпитваше за работа, коментари за заплата, забрави да ми сложи упойка и отиде да говори по телефона два пъти, докато аз бях там (лични разговори.) След това ми се скара, че не съм й казала, че е забравила за упойката Simple Smile И така си мина 1 час за едно болезнено PRP.
Нямам спомен да е имало особено добър ефект от процедурата.
Нищо не ми допадна - нито отношение, нито процедура, нито внимание, нито цени…
Не бих повторила, но може просто двете да не сме си паснали, а за други да е чудесна.
Съжалявам за негативния отзив, но си мисля, че е добре и тези неща да се споменават.
Успех!

# 162
И при мен беше така. Добре дошли там са известните и богатите.

# 163
Тончева и Филмед, абсурд.
Нито едното ми харесва.

# 164
    Бях при Тончева на консултация, няма толкова абсурдно грубо пренебрежително поведение, през останалото време се опитваше да се изтъква какви резултати постигала и че започна ли да ходя при нея, ще трябва да се откажа от ходенето при други специалисти! Тотално НЕ препоръчвам! Беше ми заявено че може да се плаща само кеш уикенда ...  Абсурдно отношение !

Общи условия

Активация на акаунт