Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 42 003
  • 775
  •   1
Отговори
# 450
a.l.e.n.a винаги е давала много точни и адекватни съвети! Аз също си запазвам коментара й, защото и аз съм с подобни проблеми.
Жалко, че тя явно няма много време да влиза във форума, но има блог, от който може да се получи богата информация.

# 451
ДХЗ, днес Ванеска ми направи Хармоника - каза, че това е по-подходящо за мен от Радиес. Имам доста ефект още веднага, но си трябва повече и точно това се чудех, кога се разгръща ефектът.  Тя ми каза нещо, ама не разбрах точно, че малко се бях ошашкла , защото отидох с друга нагласа - по принцип бях отписала Хармониката, та не разпитах подробно...
Поне след 3м.

# 452
Някой с опит с Exion? Имам препоръчани три процедури и ще се радвам да чуя мнения.

# 453
Като се замисля и при мен към 6тия месец беше най-напомпано, но изглеждаше добре. В никакъв случай изкуствено, като с филър. Естествено и нежно. Сега кожата е точно дебела и плътна. Тоест ефектът се запазва и след почти 2 години (година и половина) и то след хормонален бум, като бременност и кърмене.

И аз съм с Хармоника 2 бр., през 2-3 месеца и също към 6 месец мисля, че се разви ефекта. Много ми харесва и аз се дърпах, но Георгиевски ме убеди да пробваме първо с една и не съжалявам. 🌸

# 454
Аз съм само с 1 даже

# 455
Да, аз следващия път напролет, когато станат 18 месеца от първото поставяне на две ампули, ще направя отново, но само една.

# 456
Казват,че Хармоника дава обем и окръгля лицето,докато при Скулптра няма изменение в обема.
Аз затова съм отписала Хармоника отдавна,но сега като ви чета,интереса ми се засили.
Обаче категорично не желая бузесто,топчесто лице.. най-големият кошмар на суетата ми.

# 457
Но за всички, които не знаят, аз съм на 48г. , така че
има
значение Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 13:49 от ДХ3

# 458
Чудесна си,дори ти е обрала обема от лицето,освен ако не си отслабнала за тези 4м.

# 459
Много голяма разлика виждам аз, цялото лице е повдигнато, особено се вижда в долната част, изгледаш прекрасно❤🥰❤

# 460
От едно до десет, колко боли тази процедура Хармоника и какви рискове има? Много хубава е разликата на двете снимки!

# 461
  • Бургас
Ехааа. ДХЗ, чудесно се е получило. Това с Хармоника ли? Една ли? Тъкмо събирам смелост за Скулптура и сега се замислих. Каква е разликата между двете процедури? И  може би от лекаря зависи?

# 462
Дхз, много добре се е получило! Остави ти грим и светлина. Ефектът е видим.

# 463
ДХ3, трепач си, кажи обаче, къде ТОЧНО инжектира те Хармоника?

# 464
Мога ли от промоцията в Дерма акт да си купя ваучер и на място да се реши дали Хармоника (вече много съм навита) или нещо друго да се сложи по препоръка на лекар? Може ли едновременно с нея да се сложи и ботокс 3 зони?

Общи условия

Активация на акаунт