Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 41 980
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
Можеш ботокс и Хармоника заедно. Щом си при Георгиевски той нея ще препоръча. Айде прави се да кажеш и ако нещо и аз да се престраша май месец за РД😂🥰

# 466
Аз другия месец имам рожден ден, но май сегашните промоции са по- изгодни. Или грешно съм запомнила?

# 467
ДХ3, уау ефект! При кой дерматолог я поставихте?

# 468
Ами да ти кажа не съм смятала, колко е ППЦ Хармониката? Сега е 800 мисля. За РД имаш 30%
Но аз сега не искам още, искам да минат 18 месеца от Скулптра.

# 469
ДХ3, Чилингирова ли ти постави Хармониката?
Може ли да кажеш къде, в кои точки на лицето постави тези 2 бр. Хармоника?

# 470
От всичко досега Хармоиката мен най ме е боляла, изпотих се цялата, гърчих се, но я правих при Георгиевски, а той съвсем няма лека ръка. Работи доста грубо. Ботоксът при него как боли, ай. Все се заричам повече не, но съм най-доволна като ефект накрая. Може би, ако Чилингирова я постави или Трендафилова няма да боли така.

# 471
Не боли, поне мен не ме.При д-р Здравкова ходех доскоро, там са ми и последните Радиес.
Реших да сменя Радиес, след като мои познати слагаха Хармоника и имаше добри отзиви от продукта.
Сложено е под скули, по линия на челюстта, около ушите.За допълнителен ефект тя съветва Радиес в зоната на назо, марионетни, основа на носа, но не съм слагала.
Напоследък се въздържам да се бода прекалено.При нея слагах и ботокс доскоро.
Адоралова, свалих 4кг, да.

# 472
Мен не ме боли от Хармоника, слагам по две ампули с канюла без обезболяващ крем. Сега,когато поставих втори път, малко е неприятно промушването на канюлата ,защото вече има подкожни сраствания след първото поставяне и тя се промушва по-трудно,но в никакъв случай не е нещо кой знае какво.

# 473
Под скули ли.. Къде пък точно, за пръв път чувам там да се слага.
А около уши хич да не чувам, Радиес слагай там и ми се разшири сякаш лицето, мне.
В назото слагахте ли Хармоника, ДЗХ? Зоната там изглежда чудесно там.

# 474
Не, там не.Там скоро сложих о,5 филър Сейфа, разпределен в назо и марионетни.

# 475
Преди време слагах Хармонка при д-р Хаджийска и останах много доволна.
Но тя май още не се е върнала от майчинство.
Сега се чудя дали Трифонова или Георгиевски да избера за тази процедура.

# 476
Казват,че Хармоника дава обем и окръгля лицето,докато при Скулптра няма изменение в обема.
Аз затова съм отписала Хармоника отдавна,но сега като ви чета,интереса ми се засили.
Обаче категорично не желая бузесто,топчесто лице.. най-големият кошмар на суетата ми.
Такъв ефект, по мое мнение от Хармоника, поставена от професионалист, няма как да има

# 477
Аз съм от недоволните от Хармоника поставена от професионалист.Писала съм дълго и широко, но пак ще го направя.При Хармоника има ХК, която е или не е омрежена по специфичен начин.При мен даде нежелани обеми и подпухвания.Въпреки, че кожата ми е тънка и би следвало да е продукта за мен, не се получи добре при мен.Ефектът траеше около 12-16 месеца.Вече съм много внимателна с продукти съдържащи ХК, слагам само повърхностно, в дълбоките слоеве никога повече.
С това не казвам, че продуктът е лош, при мен имаше кофти ефект.

# 478
  • София
Как получавате талона за р.д с отстъпка. Гледах в профила в Дерма акт и там не видях да фигурира дата на раждане, пропукам ли нещо?

# 479
Аз също чакам д-р Хаджийска да се върне...
Много съм доволна от нея.
Но сега се чудя при кои да запиша час. Георгиевски ме посинява много. За ботокс е Ок.
Трендафилова последният път много набързо ме претупа.
За Чилингирова има отзиви само от ДХЗ.
Май ще търся Ванеса...

Общи условия

Активация на акаунт