Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 41 965
  • 775
  •   1
Отговори
# 480
Аз също съм доволна от Чилингирова

# 481
Миналата седмица д-р Хаджийска беше в клиниката. Стори ми се, че е на работа.

# 482
ДХЗ, благодаря за снимките, винаги сте много полезна. Лицето ви определено е по-слабо и лифтирано.

# 483
  • София
Миналата година сложих Скулптра  при Трендафилова. Търся като ефект стягане и лифтиране на кожата, не искам обеми, не искам скули, бузи, кръгло лице. По време на бременността лицето ми подпухваше и там където има филър хич не изглеждаше добре, а и като качиш някое килце става още по зле положението.
Та сега съм в размисли какво да направя - Скулптра или Хармоника, или пък Морфеус? Доста неща съм правила и от никое не съм максимално доволна. Искам и на шията да обърна внимание.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 15:21 от tedysworld

# 484
Теди, изглеждате чудесно. Колко пъти слагахте Скулптра? Истината е, че всеки е доволен от различно нещо и май няма универсална формула.

# 485
  • София
МPG благодаря ви!

Много неща в малки дози съм правила през годините, ще се опитам да опиша.
Започнах преди може би 10 години с филър в назолабиалните бръчки при Ванеска. Чудесен беше резултата, два пъти слагаме, после пак при нея минимално количество филър в скулите и бузите.
Пак при нея сложих филър и под очите, който първите години беше добре, но после мигрира и вече изглежда като торбички под очите. За него съжалявам и искам да го разградя.
После започнах с ботокса, слагала съм при различни лекари, но Георгиевски най ми харесва. Слагам на цялото чело и около очите през 6 до 12 месеца.
Правила съм  морфеус няколко пъти на цяло лице и шия в Дермаакт.
Имам и мезоконци, които мисля че ми държат овала що годе добре.
Само 1 ампула скулптра сложих миналата година.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 17:43 от tedysworld

# 486
Страхотна Теди!
Заради такива описания преди в темата, май се бях разпознала и аз за Скулптура. Сега пак ще мисля.
По другия въпрос за цените. Преди малко си писах с Дерма акт и казаха, че отстъпката за рожден ден е 30% от редовните цени, обявени в ценоразписа.

# 487
Да, -30% са от редовната цена и няма ваучер, просто при плащане за казва това и калкулират тотала с -30%.

# 488
  • София
А отстъпката от кога важни, в смисъл на самата дата или в седмицата на р.д.?

# 489
В месеца на рождения ден.Така помня.

# 490
Запазих час за ботокс в Дермаакт. Досега винаги съм слагала Вистабел, но момичето на рецепцията ми каза, че работят и с Диспорт и с Вистабел по преценка на доктора. Чудя се дали да взимам ваучер с намаление на три зони. Питах, важи и за двете марки ботулинов токсин. Аз лично малко се притеснявам от намаления на нещо. Отношението и качеството на изпълнението повлияна ли е от тази масивна промоция? Въпросът ми е провокиран от факта, че досега ходех при една видна дерматоложка, която не си променя цените от две години и от тогава ботоксът не ме хваща хубаво и не държи повече от 2 месеца.

# 491
Дерма акт, откак са създадени(8г) ,всяко лято имат тази кампания.
За това колио
ще държи вече е “божа работа”🤦🏻♀ Масово не държат както преди.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 13:19 от ДХ3

# 492
Хора, защо толкова препоръчват juvelook,
Казах , че искам скинбустер за хидратация, тя започна за този juvelooks,
Може ли мнения?
Доста е скъп, 820 лв

# 493
Тези ДермаАкт ще ме разорят с техните промоции. Сега обмислям
- 2х PRP HA
- 2x PhilArt Next (вече съм направила 1 от общо 3)
- Ботох

# 494
Ооо и аз си набелязах доста неща, но тъкмо сложих ботокс и това отпада. Сега ще направя още 1 Juvederm vilote по препоръка на Георгиевски. За после се чудя дали химичен пилинг или микронидлинг. А и криолиполиза ще пробвам, че все още имам доста мазнини по корема 4 години след раждането. Хармоника също искам, но зимата, с промоцията за рожден ден. А и нещо за под очите, но там не знам какво би имало ефект при мен. Пробвах полинуклеотиди, но много посинях и нямаше резултат от веднъж, което е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт