Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 41 937
  • 775
  •   3
Отговори
# 495
Момичета, това е зоната около  очите ми.
Не съм поставяла ботокс от ноември миналата година, към момента само две Philart процедури имам.

Според вас има ли смисъл да настоявам за филър, за да омекоти напълно линиите?

Моля не ме цитирайте,

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 22:54 от alethea

# 496
  • в 1001-та нощ
Мимиката изглежда силна, не е като за филър, доколкото се вижда.

# 497
Не бих сложила филър.Няма да омекоти, а ще подчертае ми се струва.

# 498
Според мен няма нужда от филър, ще се подпълни излишно.

# 499
Т.е само ботокс до живот в решението, така ли?

# 500
Аз бих сложила.малко бустер в долната част, където има хлътване

# 501
Т.е само ботокс до живот в решението, така ли?
Аз правя PRP HA и при мен помага

# 502
  • София
Абе 1300 е добре😃 аз отидох направо към 2 и отгоре… септември ще си сложа втората скулптра и ботокса… тогава имам и рд. Но не знам как и какво да комбинирам. Много ми се иска overlook, обаче се ужасявам от синини. Моят филър под очите също мигрира надолу, но пак е в пъти по-добре, отколкото дупките без него…този път няма да разхраждам.
Относно скулптра и хармоника-аз съм от хората, дето от година си менят мнението, макар специалистите да бяха единодушни като ме видят(или все на такива, предлагащи Склуптра съм попадала), съветвам хубаво да прочетете и то не само от бг източници какво прави едното и какво другото. Да, нито едното не се знае как влияе в дългосрочен план, но аз лично не съм ок с хармониката и ХК. Така че за мен тя отпадна. По същия начин се отказах и от Радиес. Просто е добре да сте информирани. Иначе всяка кожа реагира различно, разбира се, и всеки търси различни резултати. Аз след месец от скулптра не виждам нищо, но нали се разгръщала, а и всички казваха за мен поне 2… та ще ги направя.

# 503
Ох сякаш само аз не съм си слагала скулптра… ще взема да пробвам на шия и деколте… за лицето нямам нужда.

# 504
Какво се прави за да се повдигнат ъгълчета на устните нагоре?
Каква процедура или филър ще помогне в тази зона?

# 505
По същия начин се отказах и от Радиес.

Защо се отказа от "Radiesse"? И той ли има ХК? Уф...

# 506
За Скулптра знам минимум 3-4 месеца, за да се види нещо, вероятно както при Хармоника около 6-тия месец ще се забележи разлика. Трябва да има така:smiley:ва. Скулптра възстановява изгубени обеми, така че по своето същество, ако има загубени такива ще даде обем и стягане едновременно. Аз също се колебая много дали другия месец да отида при д-р Трендафилова за една Скулптра и ботокс, или при д-р Георгиевски една Хармоника и ботокс. Май ще хвърлям монета Smile

# 507
По същия начин се отказах и от Радиес.

Защо се отказа от "Radiesse"? И той ли има ХК? Уф...
Не, няма.

# 508
Kanari, бихте ли споделила мнението си за Хармоника, Скулптра и Радиес? Защо не бихте поставили след като сте се информирала? Предполагам едно критично мнение ще бъде от полза и на други съфоръумки.

# 509
От коя процедура има видим ефект веднага за оформяне контура на лицето в долна част?

Общи условия

Активация на акаунт