Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 41 932
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
  • гр.София
Аз за себе си бях решила да сложа радиес в долната част на лицето, за повдигане и стягане на контура. Имах час при др Ванеска и тя като разбра какво искам, категорично ми отказа - за радиеса. Имам  малко бузи и ако сложи радиес, тъй като е гел ще натежи и лицето ми ще увисне повече. Затова ми предложи хармоника в горната част на скулите, дълбоко до коста. Каза, че така ще се вдигне  лицего нагоре. Ще видим...след три месеца чакам резултат. Сложих я юни, за сега нищо.

Kanari какъв филър сложи под очите и при кой?

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 21:49 от *Stella*

# 511
Радиес се разрежда и има няколко начина на поставяне.
Много пъти съм
показвала моето лице с големи бузи, кръгло и с тежка кожа как добре се оформи след Радиес.

# 512
Радиес се разрежда и има няколко начина на поставяне.
Много пъти съм
показвала моето лице с големи бузи, кръгло и с тежка кожа как добре се оформи след Радиес.
Винаги ли разреден ли слагаш?

# 513
Разреден повече ми допадна как става при мен.

# 514
Разреден повече ми допадна как става при мен.
И дефинира така лицето? Последно какво слагахте, разреден Радиес ли? Контура е много добре?.

# 515
Последно беше неразреден- две ампули, точково.Това преди 2г.

# 516
Чувала съм, че точков лифтинг не се прави с Радиес, не знам защо?
В кои точки слагахте? Защото обмислям другата седмица точков лифтинг, предния път правихме с Профило, но явно си трябва омрежена ХК.

# 517
За хлътвания отстрани на бузите, където няма кост какво се поставя? Пробвах с филтър и никога повече няма да повторя. Събра се и все едно имах лукче в устата. Чудя се изобщо подобни хлътвания поправими ли са или просто да се примиря

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 11:43 от Полина@

# 518
И аз бях тръгнала при Ванеска за Радиес. Сложи ми обаче Хармоники 2 дълбоко под костта на скулите точно, каза, че Радиес е по-повърхностен и го разрежда и няма да има такъв ефект при мен, поне първоначално. Още веднага видях резултат. Чакам още - дано. Каза, че в последствие ще действаме постепенно - може първо Радиес след няклко месеца, после, след година и полвина Хармоника - една. А за допълнително повдигане на цялото лице, вкл. назо и марионетни (поне така разбрах) предложи някакви нови конци, ако има нужда, но не ми стана ясно какви, но това е така или иначе по-нататък, затова и много не се замислих. Но ще се видим след 5 месеца, за да разберем как точно да се продължи. Това й е планът за сега.

# 519
Скули, около ушите, долна челюст, основа на носа…не помня вече.

# 520
Само на мен ли ми се разширява лицето като сложим около ушите?
Такъв ефект нямате ли?
Полина и аз имам същите хлътвания и не съм слагала нищо, защото точно ме е страх като а не стане като топчета там?

# 521
Радиес би спасил тези хлътвания, сложен подкожно на ветрило от ухото надолу, обхващащо цялата зона.
Малика,не, не ми се разширява лицето.При мен само със скулите има негативен ефект и трябва да се внимава:

# 522
Май няма решение за това. Никак не се харесвам, изглеждам зловещо хлътнала

# 523
Момичета, я да питам нещо, във връзка със "Sculptra" и "Radiesse": някоя от вас слагала ли си е за оформяне на седалищните части?

Вижте на какви зашеметяващи резултати попаднах:

"Sculptra":

Скрит текст:

"Radiesse":

Скрит текст:

Според вас, възможно ли е чак такова повдигане и оформяне или снимките са фейк? Аз не целя визуално уголемяване на дупето, а просто повдигане и по-голяма сочност.

Въпросът е каква ще е цената за този тип терапия? Дали няма да дойде толкова скъпо, колкото едно хирургическо повдигане? А пък и с тези колагеностимулиращи филъри май резултатът не е гарантиран.

Кой в България е специализиран в поставяне именно в седалището? Мерси! Simple Smile

# 524
За мен цената ще е невъобразима.А ефект временен.Бих заложила на тренировки.

Общи условия

Активация на акаунт