Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 41 924
  • 775
  •   1
Отговори
# 525
Д-р Паула Лозанова съм срещала по реклами в Инстаграм, че прави дупета.
Провери я, по снимки постига подобни резултати.

# 526
Да, може да се използват за тяло, но трябва голямо количество и цената е доста солена.

# 527
Солено излиза, в клиниката на Соми съм срещала обявена цена :

Скрит текст:

# 528
Моля, помогнете ми да избера коя процедура от офертите на Дерма-Акт да си купя, реших да отида на лазер за лечение на розацея. Обаче има няколко оферти, а от темата съм си записала мнения, в които се споменава само Дженезис. Мисля да платя на първо време 4 процедури и после ако се наложи ще взема още. Ето кои са предложенията, за които се чудя:

Лазерно подмладяване:

Green Genesis
Laser Genesis nd Yag

Лечение на акне:

Green Genesis
Laser Genesis
Laser Genesis + Cool view

А трябва ли да си запиша и час за консултация с дерматолог преди лазера, как се процедира в тази клиника?

# 529
Моля, помогнете ми да избера коя процедура от офертите на Дерма-Акт да си купя, реших да отида на лазер за лечение на розацея. Обаче има няколко оферти, а от темата съм си записала мнения, в които се споменава само Дженезис. Мисля да платя на първо време 4 процедури и после ако се наложи ще взема още. Ето кои са предложенията, за които се чудя:

Лазерно подмладяване:

Green Genesis
Laser Genesis nd Yag

Лечение на акне:

Green Genesis
Laser Genesis
Laser Genesis + Cool view

А трябва ли да си запиша и час за консултация с дерматолог преди лазера, как се процедира в тази клиника?
За лазерите дженезис или грийн - няма никакво значение. И двата съм правила и не намирах разлика. Като резултати - за розацея винаги по препоръчвам. Повлиява зачервяванията, но от към всичко друго забравете. Нито подмладяване, нито свиване на пори. За акне също не съм сигурна до колко е ефективно. Като цяло е лека процедура.

# 530
А хлътване под очите как да коригирам? Притеснявам се да прибегна до филър. Моля, насочете ме с какво да започна. Лицето ми е слабо и с тези хлътвания изглеждам много уморена.

# 531
Защо се притеснявате от филър под очите, хубаво става.

# 532
Здравейте, скоро ставам на 40 и забелязах, че контура на лицето ми е започнал да увисва леко, особено в долната част на лицето под челюстта. Аз винаги съм имала много хубава кожа, но за съжаление май ще имам по-ранна менопауза и нивата на естрадиол и прогестерон са ми ниски от няколко години, може би е свързано....Аз съм много далеко от естетичните процедури и тотално неориентирана. Може ли да ми препоръчате, коя процедруа би била най-подходяща в моя случай, като се има предвид, че проблема е все още лек, а и също някой добър салон в София. Блaгодаря!

# 533
Защо се притеснявате от филър под очите, хубаво става.

Аз имам огромна нужда, но много ме е страх. Задържам вода и съм склонна към торбички. От кой филър си доволна, Бюти?

# 534
Аз слагам Juvederm Volbella. Единственият проблем, който съм имала, е една предълго стояща синина, но и това минава, а и моята кожа е предразположена. Иначе стана отлично свежо, почти детско.

Мисля, че и Teosyal имат добър филър за под очи.

# 535
Колко време приблизително се задържа ефекта от филър в зоната под очите? И аз имам своите притеснения, че ако се налага допълване , рано или късно кожата там ще провисне

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 19:55 от Полина@

# 536
Около една година при мен, а даже и година и половина няма нужда да пълниш. Може би само при наистина супер слаби лица без никаква подкожна има шанс да провисне кожата. Поне при мен нямаше нищо такова.

# 537
Благодаря. Моето е много слабо. Какво количество слагате? Аз се опасявам, че и 2мл ще са ми малко и честно казано ме е страх. Едно е уморен поглед и корекция, друго хлътналост...

# 538
Мм, тук не съм сигурна, защото мина повече от година и забравям точните количества на всичко, но едва ли е повече от 1 мл. Може би при много слабо лице ще е добър по-холистичен подход и поставяне на няколко филъра, така че и да се повдигне средната зона.

# 539
Само да кажа че негативен ефект от филтр под очи може да се появи много след поставянето му:(
Аз съм слагала при Ванеска може би преди повече от 10 години, всичко си беше наред до тази година, не знам какво го размести или там каквото се случи, не знам дали е възможно скулптрата да му е повлияла някак, но е факт че се вижда особено сутрин, основно под едното око:(((
Като бях за ботокс Георгивски ми каза имаш мигрирал филър.
Не бих де навила да раграждам в никой случай, имах много серозно хлътване то на 30+ сега не знам какво би станало, ако махна филъра.
Никога не бих предположила че след толкова дълго време може да стане нещо:(
Стои като надута малка бучка, не винаги се вижда…
Квото е тва е де така ще си ходя…

Общи условия

Активация на акаунт