Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 41 869
  • 775
  •   1
Отговори
# 555
Почти всеки месец си правя ПРП.Сегааа, не съм цъфнала, но моята кожа е много, много тънка и въпреки това виждам, че има ефект.

# 556
Ако оперираш директно - ти не променяш качеството на кожата, тя ще си е онази вяла и разтеглена кожа, но просто малко поопъната

Благодаряти alena, но аз нямам проблем с качеството на кожата, а с хлътванията и мастни натрупвания над тях. Иначе съм правила хибриден лазер, juvelook, 2 вида полинуклеотиди. Колагени пия от години. Не е като да не полагам грижи за кожата.

# 557
Ако оперираш директно - ти не променяш качеството на кожата, тя ще си е онази вяла и разтеглена кожа, но просто малко поопъната

Благодаряти alena, но аз нямам проблем с качеството на кожата, а с хлътванията и мастни натрупвания над тях. Иначе съм правила хибриден лазер, juvelook, 2 вида полинуклеотиди. Колагени пия от години. Не е като да не полагам грижи за кожата.
И от никое ли няма ефект?

# 558
Alena, кажи моля, какво е най-добре да се направи за средната част на лицето, повдигане на контура, кранчетата на устните и баркода?

# 559
  • в 1001-та нощ
Ами поне снимка да пратиш Relaxed

Съвсем не съм и помисляла, че не полагаш грижи Innocent

# 560
Може да ми се смеете, но сутринта, докато си гледах остаряването в огледалото ме осени въпросът дали Хармоника, Скулптра няма да пооправят положението в циците, щом може да се прилагат за дупе и бедра. Та, ако нещо знаете, моля споделете!

# 561
Може да ми се смеете, но сутринта, докато си гледах остаряването в огледалото ме осени въпросът дали Хармоника, Скулптра няма да пооправят положението в циците, щом може да се прилагат за дупе и бедра. Та, ако нещо знаете, моля споделете!
Колко кубика горе-долу ще ви трябват...Joy

# 562
Скулптра не е пълнител, не може да се използва за пълнене. Евентуално може да си сложите на деколтето за стимулиране на колагена и малко да “бухне” леко деколтето, да не е като изконсумирана кожата. Но не за пълнене.

# 563
Точно това целя. Не искам кубици. Признавам си, че чета и темата за корекция на гърдите, но ме е шубе. А и операцията ще ме изкара извън строя (примерно да си нося пазарската чанта, да вдигам нещо по- тежко) за определено време, което време в момента го нямам.

# 564
Липофилинг?

# 565
  • София
Някой с лични впечатления от д-р Йоанна Петкова?
Ако пък са и за тъмни кръгове и торбички под очите, ще е удесно!

# 566
О, след като PRP работи за теб, пробвай и PRF и екзозоми, отново в комбинация с колаген Simple Smile

Алена, подскажи моля те повече за това PRF и екзозоми:
Видях, вече и във Варна ги има.
Подходящи ли са при анемия?

# 567
Няма от къде да вземат. А и е за кратко.

# 568
Е може инжектиране на ХК… но също е временно.

# 569
Момичета, какво ви е мнението за подобно положение под очите? Трендафилова предлага Jalupro, а Чилингирова рече блефаропластика (не знам дали имаше предвид горна, долна, оперативна или неоперативна).

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 20:40 от Moderator (Bubanka)

Общи условия

Активация на акаунт