Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 41 855
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
Какъв е проблемът тук?

# 571
Аз също не виждам. За мен изобщо няма нужда от блефаропластика, нито горна, нит долна. Моята зона под очите е в пъти по-зле.

Реших се на Скулптра и другата седмица съм при Трендафилова. Не знам защо, ама бая ме е страх..

# 572
На Пепина и е мноооого рано за оперативна блефаропластика.

# 573
Ако можеш снимай без филтри и на дневна светлина.Така аз виждам нещо, ама колко е сериозно не мога да кажа.Имаш торбички ли?

# 574
Да, леки торбички,  а под тях празно. За мен по-голям проблем е липсата на обем надолу в лицето, както и контурът, ама там освен скалпел в някакъв момент май друго няма да помогне (а не мисля, че ще събера смелост). Имаче съм пробала  Хармоника, 3 бр Скулптра, accent prime - нищо. Само от Хармониката, която ми постави Трендафилова преди две години имаше ефект, който се задържа не повече от година. Преди месец си правих устните при Чилингирова и я питах за филъри като цяло, но тя ме изненада, като каза, че според нея няма нужда, само блефаропластика било достатъчно. Та затова реших да видя и вие на какво мнение сте. Че аз само това не съм обмисляла.

# 575
  • София
И аз записах втората скулптра следващата седмица.
За под очите съм писала много, но аз повече НЕ разграждам. Предпочитам оток, отколкото хлътнали дупки...ако някъде си изнамеря снимките, ще кача, то кошмарно.
Алена, и аз видях, че тестваш - ще ми е много интересен отзива.

# 576
Да, леки торбички,  а под тях празно. За мен по-голям проблем е липсата на обем надолу в лицето, както и контурът, ама там освен скалпел в някакъв момент май друго няма да помогне (а не мисля, че ще събера смелост). Имаче съм пробала  Хармоника, 3 бр Скулптра, accent prime - нищо. Само от Хармониката, която ми постави Трендафилова преди две години имаше ефект, който се задържа не повече от година. Преди месец си правих устните при Чилингирова и я питах за филъри като цяло, но тя ме изненада, като каза, че според нея няма нужда, само блефаропластика било достатъчно. Та затова реших да видя и вие на какво мнение сте. Че аз само това не съм обмисляла.
Значи действай с Хармоника, то повече от година няма как да искаме голям ефект.
За торбичките съм на мнение, че оперативно е най-добре да се действа, ако човек е склонен на операция.

# 577
Благодаря на всички за коментарите и идеите, най-вече исках да си сверя часовника.

# 578
  • София
За торбички под очите Бърдаров и Петкова ми предлагат Агнес, чудя се дали да пробвам.
Тъй като имам и хлътвания под торбичките, Петкова предлага след Агнес запълване с филър, който се поставял по специален начин, така че да няма миграция и подпухналост.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 05:29 от O. Basilicum

# 579
Ot Агнес досега не съм чела за един доволен пациент.В темата за блефаро също се писа.

# 580
  • София
ДХЗ, благодаря ти, както винаги полезна Heartpulse

Страхувам се от апаратни и нжекционни процедури, какво остава за операция...
Затова се замислям да тръгна от по-лекото, но все още не мога да се реша.
Въртя се в някакъв омагьосан кръг, отлагам.

# 581
Защо не продължиш с Хармоника, щом си доволна? Чилингирова май специализира пластична хирургия, затова си рекламира блефарорластика. Как на тези очи блефаро, абсурд. Сложи малко бустерче, където е хлътналото и си готова. Моята зона е същата и аз така я поддържам. Нямам проблеми с миграция и т.н., вече с години

# 582
На торбички не бих сложила аз бустерчета.Особено ако жената задържа вода.

# 583
Аз не виждам торбички, а по-скоро хлътняло. Но може и снимката да лъже
 Ако има торбички никакви филъри и бустери, да. Но там трябва да се види кякъв е вътрешно проблемът, ако има торбички.

# 584
Тя каза, че
има след моя въпрос за снимката.

Общи условия

Активация на акаунт