Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 41 811
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
Като видим резултат - Хармоника дава известен обем.

# 616
Ами първо в състава на продукта.После в точките на приложение.

# 617
Разликата е в съдържанието.
Едната съдържа Поли L млечна киселина , Скулптурата.
Хармониката има калциев хидроксиапат и ХК.

# 618
Аз не харесвам Хармоника… излишни обеми и препълнен ефект.

# 619
Зависи от нуждите...
Аз търся обем и пълнене, за мен Хармоника е добра.

# 620
Аз не съм забелязала обеми.

# 621
Оо, има обем и то видим, но около 6-тия месец. При мен вече го няма, около 11 месец след поставянето на два броя Хармоника в едно посещение.

# 622
Явно е индивидуално, моята сестра, приятелката ми и аз сложихме, обеми няма.

# 623
здравейте ,от промоциите на Дерма акт за околоочния контур какво бихте избрали за 50 годишна жена,слабо ми е лицето,склонна съм към торбички /наследствени/ или задържам вода , - за филър ме е страх да не мигрира,каква е разликата  Jalupro® Young Eye – инжекционна терапия за биоревитализация на околоочния контурмежду  и  Polyphil Eye -инжекционна процедура зо  стягане и дълбока хидратация на кожата около очите.

# 624
Явно е индивидуално, моята сестра, приятелката ми и аз сложихме, обеми няма.
Замислих се, дали нямате допълнителен обем заради по- плътна кожа?
Или ако сте сложили по 2 дози  и да са били в повече?
Дайте да разсъждаваме, че го края на месеца трябва да реша.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 15:14 от mariat

# 625
Мари, ние сложихме по две ампули и трите, и трите сме с дебели кожи и по-обемни лица.И при трите няма обем.

# 626
Деси, при това положение, аз с тънка кожа дали ще имам ефект от една доза, без да получа допълнителен обем, или от една доза няма да получа нужния ефект?

# 627
Мари, това е относително и няма как да се каже.

# 628
Ще питам и доктора ще реши на място. То се е видяло...

# 629
здравейте ,от промоциите на Дерма акт за околоочния контур какво бихте избрали за 50 годишна жена,слабо ми е лицето,склонна съм към торбички /наследствени/ или задържам вода , - за филър ме е страх да не мигрира,каква е разликата  Jalupro® Young Eye – инжекционна терапия за биоревитализация на околоочния контурмежду  и  Polyphil Eye -инжекционна процедура зо  стягане и дълбока хидратация на кожата около очите.
Здравейте,
Най-добре си направете консултация с някой от дерматолозите. А и до колкото разбрах дори да се предплати даден продукт, ако размислите или лекарят Ви препоръча друг парите Ви няма да “изгорят”. Те са си във вид на сума/ваучер в акаунта Ви и може да ги използвате както прецените, ако закупените процедури не са съвместими с нуждите Ви.
Много е индивидуално и надали ние от форума можем да Ви дадем адекватен съвет.

Общи условия

Активация на акаунт