Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 41 822
  • 775
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, някоя от вас да е правила Jalupro Young Eye? Бих се радвала да видя мнение за тази процедура?

# 601
Някой, който се е престрашил да сложи филтър под очи ще спомене ли какво количество поема тази област. Хип ме ми се иска да седна и да се окаже, че милитъри е малко. Не заради финансовата част, а защото два ми се струват ужасно много , с то едва ли може да се прецени предварително

# 602
Имам спомен за 1 мл. Не мога да приложа снимка, защото беше отдавна.

# 603
1 мл за двете очи или 1 на око?! Наистина не помня… Реденсити беше.

# 604
При мен беше за двете общо (май). Но аз нямам хлътнини под очите по принцип, а беше ефект от поддържане на ниско тегло. Не ми е дефект по природа или с възрастта.

# 605
Здравейте, дами🌸
Някоя от Вас дали си е правила процедура за стягане/топене на мазнини в областта на ръцете? Аз съм слаба и тренираща, на 32, но имам увисване в областта на ръцете, което честно казано ме дразни. А явно имам и мазнини, които не изчезват дори, когато стана супер слаба, те са си там. Правя и пилатес и упражнения с тежести, пробвала съм и с повече килограми и с леки също… Е явно там ми е “слабо” място и нищо не се случва. Не мисля, че съм за инвазивни процедури, просто ми се иска да е нещо деликатно като промяна, защото ако ме видите едва ли ще си кажете - “леле какви грозни ръце”😀
Просто аз съм супер критична към себе си и такива малки несъвършенства ме тормозят.
Благодаря Ви!

# 606
Някой, който се е престрашил да сложи филтър под очи ще спомене ли какво количество поема тази област. Хип ме ми се иска да седна и да се окаже, че милитъри е малко. Не заради финансовата част, а защото два ми се струват ужасно много , с то едва ли може да се прецени предварително
Aз бях говорила с моята дерматоложка и тя спомена, че ако нямам ефекта, който търся от полинуклеотидите едва тогава би ми сложила най-много 0.3-0.5 мл под всяко око.

# 607
  • гр.София

Имам час за септември, докторката ми каза 1мл общо за  двете..реденсити

# 608
  • София
Никога не съм питала. За нищо. Доверявам се на лекаря. Последният ми спор с такъв беше за кубиците силикон. Аз исках по-малко и със седмици спорих. За щастие, накрая поддадох и наистина лекарят се оказа прав. Аз под очите имам мега хлътвания. Други -не. Така че всеки може да поеме различно, предполагам.

# 609
Замислих се нещо, по отношение на ботокса. До момента не съм слагала, но аз и бръчки нямам почти никакви. Единствено леко на пачи крак, като се усмихна широко.
Мислих да си взема от промоцията на "Derma-Act" за трите зони, но се зачудих - на мен не ми ли трябва по-скоро baby botox (т.е. по-ниска доза), щом е с превантивна цел? Някой има ли представа как стоят нещата с тоя тип ботокс?
Понеже да не стане така, че да закупя промоцията, а после да се окаже, че не е баш като за мен. Flushed

# 610
Бейби ботоксът е маркетинг трик, няма такова нещо като бейби ботокс Simple Smile Ако не се следва протокола, не се знае какъв и колко дълготраен ще е ефектът

# 611
Мерси! Това ми написа ChatGPT вчера. Simple Smile Че щом нямам никакви бръчки към момента и планирам процедурата по-скоро с цел превенция, съм за baby botox. По-малко единици, съответно - по-евтина цена.
Може и да греша, но не беше ли именно ти потребителката, писала по-назад за baby botox? Или бъркам дамата? Не тази година, а малко по-назад във времето.

# 612
В Дерма не знам да продават на единици.

# 613
  • в пералнята
Здравейте момичета, на 36 съм и вече виждам все по-ясно, че ми се появяват марионетни бръчки. Има ли някой, който ги е намалил? Каква процедура мога евентуално да им приложа?

# 614
  • София
Момичета, четох, четох,но не мога да се ориентирам, каква е разликата между Скулптра и Хармоника?
Ако има възможност някой да ми каже, ще съм много благодарна Heart

Общи условия

Активация на акаунт