Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 40 427
  • 775
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата!
Искам Prophilo в шия и филър в челото, но ме е страх, за оперативни лифтинги, нито бюджет, нито кураж.

# 16
Благодаря за новата тема!
Чета, обмислям IPL за пигментни петна.

# 17
  • София
И аз благодаря за темата. Проучвам си скулптра и алтернативите, но май за първи път ще си заложа на скъпото, и ще си сложа от нея. все още изчквам, надявайки се на промоция. Май друго не проучвам, гледам да си кротея и да не експериментирам, макар още да ме дразни гъми смайла, както и тънките увиснали крайчета на устните.

# 18
Здравейте момичета, влизам с един странен но притеснителен за мене въпрос. Преди години ми правиха операция на гърдите, в паниката си обаче бях забравила да си махна обецата на пъпа. Та така влязох на операция , те също не забелязаха явно. Въпроса ми е защо се маха всичко желязно , дали не е било опасно това че съм била с обецата по време на операцията.. и да ми е повлияло по някакъв начин знам ли..

# 19
Предполагам предпазна мярка в случай че се наложи дефибрилация. За коагулация също се използват инструменти с ток, някои уреди за измерване на показателите ви могат да дадат смущения заради метала.
При вас нищо не е станало,  така че не го мислете, минали са години, добре сте. Правете си редовно профилактични прегледи на гърдите.

# 20
Благодаря за темата, нищо не проучвам засега, наесен ще видим:) ❤
И аз така.
Чакам си с нетърпение втората процедура philart.

# 21
Благодаря жаклин и аз предположих че причината е тази, но все пак реших да се допитам до вас .Успех на всички и бъдете здрави

# 22
аlethea, имаше ли някакъв възстановителен период (синини, оток)? И аз към PhilArt се насочвам, и се чудя как да го планирам.

# 23
Проучвам активно лип лифт и търся лекар, който прави тази манипулация. Не казвам операция, защото се прави за 30-40 минути под местна упойка. Аз нямам дълъг филтрум, но искам да е по къс и ми харесва ефекта от повдигането на горната устна.
Търся в цяла Канада, но ми е трудно да намеря моя лекар. За съжаление тази при която ходя не прави лип лифт и ми отказа, а аз трудно се доверявам за лицето си.

# 24
Проучвам филърите за устни и се чудя при кой да ги поставя, без да получа патешки ефект.

# 25
  • София
Днес попаднах на тази реклама и направо потръпнах… колко ли хора ще се подлъжат…със сигурност има и скрито доплащане, но все пак…

# 26
Това е цената на единица. Обикновено за една зона трябват 20-25 (грубо).

# 27
аlethea, имаше ли някакъв възстановителен период (синини, оток)? И аз към PhilArt се насочвам, и се чудя как да го планирам.
Имаше синини, да, минаха за няколко дни.
Оток може би ден, да.

# 28
На есен планирам при Ванеска мезотерапия ( не съм сигурна, че така се нарича) за разграждане на мазнини в долната част на лицето. Някой правил ли е при нея такава процедура и колко пъти трябва да се отиде. Знаете при нея часовете се записват за след два месеца и се чудя дали ако трябват няколко процедури мога да ги запиша предварително.

# 29
При д-р Чилингирова и нейни колеги в Дерма акт.Искам и аз темпорален, но ме
притесняват белезите.
Като ходих при Чилингирова за устни, се консултирах кое би препоръчала за изпитото ми лице след половин-една година, Хармоника или само филър. Тя беше категорична, че не ми трябва пълнени, добре ми било лицето.  И на мен ми препоръча долна блефаропластика. Е, само това не го бях мислила. А като чета, дори от оперативната ефектът бил временен. С лазер ми звучи даже по-страшно от рязане. Та не знам. Тази област от край време ми е леко отпусната, наследствено ми е и някак съм свикнала.

Общи условия

Активация на акаунт