Естетични процедури за лице и тяло – 63 тема

• 42 057
  • 775
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Какво бихте избрали от долните два варианта, ако сте на 47 години с обло лице, отпуснат контур, мазнини, които натежават в долната част на лицето?
-единия доктор ми предложи - 5 апаратни процедури през 2 седмици с Akcent Prime (УЗ+Rh) след това Redensity I;
-другия доктор ми предложи - 1 Hifu и след 3 седмици Skulptra;
Сякаш най-ме притесняват апаратните процедури да не стопят мазнините и след това да ми се отпусне още кожата.
В дилема съм и не мога да преценя. Дайте съвет, моля ви.

Определено втората опция. За Скулптра не мога да дам мнение, т.к. не съм правила, но преди точно 1г направих Hi-fu при Петкова в дермаакт. Тя е тясно специализирана в апаратните процедури и знае какво прави..от обло и отпуснато лице в момента мога да кажа, че съм с V-shape. Чак не мога да повярвам. Но и тя е лекар, който няма да ти направи процедура, за която не си подходяща. Ако решиш, направи една консултация с нея и си прецени какво да правиш.

Колко процедури ви направи? А целеше ли се/има ли като ефект отслабване на лицето в долната част или само от стягане е V шейп-а?

# 361
Не съм ходила досега в Дермаакт, но и аз искам да закупя от промоциите. Кой лекар бихте препоръчали за инжекционна процедура около очи? Така да се каже ,да има "лека ръка".
Обмислям и ботокс. Доколкото чета, Георгиев ски е от най-препоръчваните за ботокса, но ще съм благодарна за всякакви препоръки.

# 362
Ами Георгиевски за моят личен случай с вежди и чело се справя най- добре с ботокса. Но с лека ръка не е… искайте обезболяване, идете малко по рано.
Че той не чака много да хване крема… А около очи мисля ще е неприятно. За внимателна тук някои момичета са казвали за Чилингирова, аз нямам опит.

# 363
Битолска има много лека ръка. Не усетих ботокса при нея, а беше без обезболяване. А и много добре се справи, доста ме освежи. Сега беше в отпуск и бях при Георгиевски. Беше си болезнено доста и имам синини, но и кожата ми е такава, че лесно посинява. Резултат все още не мога да коментирам, че беше скоро.

# 364
Адоралова, ще мине.Аз съм правила 2 пъти.

За трети път избелзвам в кабинет и досега не ме е боляло така. Хапчета след хапчета,тази нощ няма да се спи от зъбобол.

За лека ръка в Дерма Акт - Др Трендафилова ми слага филър в устните.НЕ усетих НИЩО. А други са ме докарвали до сълзи. Знам си аз,че тя е моят човек.

# 365
Аз съм правила при Георгиевски два пъти под очи и не съм имала синини, но то много зависи от самата кожа и т.н. Някои хора са по-склонни към образуване.
Знае ли се Трендафилова кога ще излиза в майчинство? Сега съм решила да слагам Скулптра или Хармоника по време на промоцията. Ако е Скулптра, ще е при нея.

# 366
Здравейте! Знаете ли кога започват да записват часове за август в дерма акт?

# 367
Вече би трябвало да записват.

# 368
  • SF
Получих мейл, че намаляват цените, но не ги виждам отразени на сайта им. Интересувам се от Скулптура.

# 369
  • София
https://derma-act.bg/p/biostimulirashti-nehialuronovi-filari/
Получих мейл, че намаляват цените, но не ги виждам отразени на сайта им. Интересувам се от Скулптура.

# 370
  • SF
Супер си! Мерси!

# 371
  • София
На Сейфа филъра подходящ ли е за челюстта и според вас колко мл да закупя?

# 372
  • Там където
Аз съм с филтър в челото от повече от 2 години. Главно заради дълбоки хоризонтални бръчки. Не съм го подновявала, само ботокс на 6 месеца подновявам. Моето чело си е Ботевско и не целя уголемяване, но кожата сега там е като огледало. Не знам какъв е филтъра обаче.

# 373
Днес си правих избелване на зъбите с лазер. С лампа не мога да търпя заради супер чувствителни зъби и затова реших да пробвам нещо ново за мен.

Какво да ви кажа - зверски ме боли вмомента. По време на самата процедура не усещах нищо.
Самите зъби,които "щипят" от нищото,главоболие..Никога повече избелване. Лапнах два нурофена.
Ти си в Америка, нали?Не си ли доволна от лентичките?

# 374
На Сейфа филъра подходящ ли е за челюстта и според вас колко мл да закупя?
Най-добре час и на място лекарят решава.

Общи условия

Активация на акаунт