Цветарки, продължаваме да обменяме опит - 5

• 28 204
  • 388
  •   1
Отговори
# 90

Още драцени има тук

# 91
Обожавам всякакви цветя! Но за жалост моите цъфтящи нещо не щът да цъфтят Mr. GreenИмам Кливия с разкошни...листа-никога не съм и виждала цветът.Много ме е яд !Имам и Каланхое-зелено храстче,не цъфти !Имам и Хипеаструм-Рицарска звезда,и той ми е само на листа  Mr. GreenКалата ми е като трилистник,листа, листа.... Само сакъсчетата ми цъфтят.
За това ще се отказвам да гледам цъфтящи.
И аз да се издам.....преди 2 седмици ходихме на кръчма.Седя си аз,а до мен в ъгъла Бенджамин-от светлия. Търпях,търпях..и накрая си чупнах клонче ! Пъхнах го под сакото и до края на вечерята стоях като вдървена да не вземе да ми испадне из под дрехата,че голямо излагане !Беше ми за първи път!
Имах неспокойна нощ-та това си е кражба !

# 92
микки, завидях ти за Кливията.И аз искам моята да цъфне Tired

# 93
Карамфилчетата,които посях на Цветница - са покарали..... От петуниите още няма знак..... Посях ги в различни саксии.....

# 94
Търпях,търпях..и накрая си чупнах клонче ! Пъхнах го под сакото и до края на вечерята стоях като вдървена да не вземе да ми испадне из под дрехата,че голямо излагане !Беше ми за първи път!
Имах неспокойна нощ-та това си е кражба !

ще претръпнеш.само първият път е така,после се обиграваш и няма да ти мигне окото  Mr. Green
ех,сега покрай тези празници,не мога да си открадна моето цвете  Close но няма да се откажа. искам го живо или мъртво  Joy
п.с. колко цветя съм крала... голяма грешница съм ама,май не съм единствената  Joy

# 95
По принцип харесвам цъфтящите цветя.
Но в къщи имам от всичко по малко. Wink

# 96
Обожавам всякакви цветя! Но за жалост моите цъфтящи нещо не щът да цъфтят Mr. GreenИмам Кливия с разкошни...листа-никога не съм и виждала цветът.Много ме е яд !Имам и Каланхое-зелено храстче,не цъфти !Имам и Хипеаструм-Рицарска звезда,и той ми е само на листа  Mr. GreenКалата ми е като трилистник,листа, листа.... Само сакъсчетата ми цъфтят.

Не цъфтят, защото не са крадени... Ако ги бе откраднала - сега друго щеше да е положението. Виж ламита с нейната колекция - има такава, защото е крадена..... В интерес на истината имам само 2 крадени цветя.... Ама все се оглеждам... за нови плячки.....

# 97
крадените се хващат много лесно и след това виреят по-добре от другите  Wink
за мен съм крала от около десетина цветя  Rolling Eyes но лошото е,че крада в големи количества  Joy преди кражбата все споделям с познати и те искат(понякога дори се връщам на местопрестъплението да повторя)

# 98
(понякога дори се връщам на местопрестъплението да повторя)

Не само крадец, ами и рецивидист сме имали сред нас...... Joy

# 99

Не цъфтят, защото не са крадени... Ако ги бе откраднала - сега друго щеше да е положението. Виж ламита с нейната колекция - има такава, защото е крадена..... В интерес на истината имам само 2 крадени цветя.... Ама все се оглеждам... за нови плячки.....

Аз пък ще ви разкажа за първото и единствено "крадене" на цветя от мен.
Преди доста години (в дните на нашата младост Wink) се бяхме забили в "Тенекиите" на разпивка. Само да вметна, че никога не съм била много ентусиазирана цветарка, нашите си гледаха разни "цъфтя", пък аз им се радвах отстрани. Обаче, там виждам някакъв храст, който ми събра очите - нещо огромно, с листа като човешка длан (в смисъл все едно с пет пръста) и, явно, виреещо в полутъмни помещения. Цяла вечер дебна аз сервитьорите, ма най-накрая си чопвам едно листЕ. Прибирам се в къщи, най-съвестно го топвам в чашка с вода и си лягам... На сутринта, вече на трезва глава, отивам да го нагледам и се оказва, че листото е изкуствено Embarassed Joy newsm78
След тоя резил не съм повтаряла повече Embarassed
Весели празници на всички!

# 100
Аз пък ще ви разкажа за първото и единствено "крадене" на цветя от мен.
Преди доста години (в дните на нашата младост Wink) се бяхме забили в "Тенекиите" на разпивка. Само да вметна, че никога не съм била много ентусиазирана цветарка, нашите си гледаха разни "цъфтя", пък аз им се радвах отстрани. Обаче, там виждам някакъв храст, който ми събра очите - нещо огромно, с листа като човешка длан (в смисъл все едно с пет пръста) и, явно, виреещо в полутъмни помещения. Цяла вечер дебна аз сервитьорите, ма най-накрая си чопвам едно листЕ. Прибирам се в къщи, най-съвестно го топвам в чашка с вода и си лягам... На сутринта, вече на трезва глава, отивам да го нагледам и се оказва, че листото е изкуствено Embarassed Joy newsm78
След тоя резил не съм повтаряла повече Embarassed
Весели празници на всички!

Joy така ме разсмя.
е,такаво нещо,още не ми се е случвало.(но има време)
а как да не съм рецидивист.като се похваля какво съм си взела и все някоя приятелка казва ''е,ш'то не ми взе и за мен'' и как с добро сърце съм.връщам се и почвам на ново  Mr. Green
аман от такива приятелки.имам 2,които не знаят как да засадят цвете  Shocked в къщи,освен моите 6 сандъчета има и още 3 на тези приятелки.направих им разсад петунии.разсадих ги и чакам още малко да дръпнат,та да им ги дам със спокойно сърце,че вероятността да ги уморят е малка.

за протокола-изкарах цветята на балкона.вече май четвърти ден са вън,и дръпнаха ужасно много
  bouquet

# 101
Момичета много ме развеселихте ! Hands ClapТук с вас е много забавно !
Вярно е това за крадените цветя,че са по-хубави !Имам ли възможност и аз шЪ
крадЪ Mr. GreenХората какви престъпления вършат,кво сега ний за едно листенце....нищо лошо не правим.

# 102
Да кажа за петуниите -миналата година си купих от каскадните 10 бр. Сложих ги в 5 кашпи.Тъкмо почваха да цъфтят и хванаха въшки.Пръсках ,чистих...и на края ги изхвърлих. Да не ми заразят и другите цветя.   Още ме е яд !
Вашите въшлясват ли ? Или все на мен ми се случва.....

# 103
Да кажа за петуниите -миналата година си купих от каскадните 10 бр. Сложих ги в 5 кашпи.Тъкмо почваха да цъфтят и хванаха въшки.Пръсках ,чистих...и на края ги изхвърлих. Да не ми заразят и другите цветя.   Още ме е яд !
Вашите въшлясват ли ? Или все на мен ми се случва.....

пръскай ги преди да са заболели и така въобще няма да хванат.поне тези препарати са евтини и се разреждат 1 към много.

# 104
Вече приключих с пресаждането на цветята... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт