Нашите кухни - тема 100

• 29 306
  • 640
  •   1
Отговори
# 630
Само да не е релефен дървесен.
Дървесните на Каиндл се държат много добре. Заложих на долни шкафове МДФ(доста висок клас) , и дървесни горни ПДЧ , леко релефни , от същото е и плота , а него не го жаля , всякакви безобразия съм разливала ... при гости ,до късно  дори чак сутринта съм почиствала само с гъбичка и препарар за съдове.

# 631
  • София
Черен плот и гръб. Доста непрактично.

Защо?

# 632
Явно разковничето е леко релефен.

# 633
Черен плот и гръб. Доста непрактично.

Защо?
Много трудно се поддържа.
В едната ми кухня сложих антрацид тъмно, и съжалявам.

# 634
И аз потвърждавам, че е трудно за поддръжка. Но, ако ти е мечта, направи си го.

# 635
Здравейте, приключих моята кухня най-после. Стана както си я представях, но има и неща, които не можах да съобразя - много исках shaker фрезовка на вратичките, но проспах момента, че в класическия вариант горните чекмеджета са с плосък фронт, за да може да се центрират дръжките и да се отварят спокойно, и за да не изглежда сгъчкана рамката. По едно време заподозрях, че има нещо с тия горни чекмеджета и исках да коригирам, но челата бяха вече готови. Както и да е, сега са малко на ръба горните дръжки, все още се отваря добре, но ако някой иска да прави такъв тип фрезовка да го има предвид Simple Smile
Скрит текст:

# 636
  • София
И аз потвърждавам, че е трудно за поддръжка. Но, ако ти е мечта, направи си го.

Никаква мечта не ми е. Правя кухня за апартамент, който ремонтирам за моите родители да ползват. Опитвам се да съчетая не много висока цена с качество и издръжливост все пак. Искам камък, но няма да мога да си го позволя.

Моята кухня си е бяла, с дървен плот Ироко и шарени плочки за гръб, все още си я харесвам Simple Smile

# 637
catty m, не прави компромис с плота.
Аз съм с релефен компакт /светъл / плот и гръб и освен, че изобщо не го жаля откъм вода, всякакви петна се почистват изключително лесно!
Силно препоръчнам, ако бюджета го позволява или дори, ако трябва да е за сметка на друго.  Няма студено усещане, а и носи мивка под плот, което пък е много практично.
Скрит текст:

Черно бих избрала единственало, ако е примесено с друго и пак в текстура.
Пп. Сега видях, че го правиш за родителите си, но все пак мнението ми остава същото.

# 638
  • София
Има един черен компакт, финикс май се казваше, като кадифе е, не оставя следи по него. В Салекс има кухня с него, хем колко хора минават да го гледат и пипат, нищо не си личи. А как хубаво се съчетава със зеления МДФ, който харесах за долни шкафове, красота са, едни такива нежни кадифени. За първи път ги видях тези компакти, не знаех за съществуването им Simple Smile

Компактът как е откъм издръжливост - мъж ми вика вчера - абе дали ще издържи едно начукване на пържоли примерно, че нашите много обичат така да обработват месото Simple Smile Нали е един тъничък.

# 639
Не бих правила нещо
подобно на плота, независимо какъв материал е.Винаги има шанс да се повреди, независимо от твърдостта му.

# 640
Този е моя, разгледай PDF-a с техническата характеристика. За копмакт на други производители не съм се интересувала.
https://rosi.bg/index.php/en/catalogue/interior-compact-board-12 … 394-enduro/2/3453

https://www.fundermax.com/en/Portfolio/All%20Products/Max-Compac … N-Enduro_p_236255

Общи условия

Активация на акаунт