Седмокласна изпитна 30.06-6.07 Нека резултатите да са на късмет и всеки първо желание да е приет!

• 72 548
  • 1 464
  •   1
Отговори
# 780
Моят подреди желанията..те са четирки в желаното училище. Във вторите две със сигурност май влиза.
Ще доуточним уикенда последователността все пак отново...като му натъртя че назад движение не е въцможно..само нагоре.. във второ класиране.

А аз гледам оферти за море и след 23ти мисля да Фръкваме натам Joy

# 781
  • София
Пак ще задам вероятно глупав въпрос. Щом за училище в друг град ( друго РУО) се подава друго заявление как става да се нареди сред желанията, които са в София. Много ми е неясно...

# 782
Винаги съм се чудила защо оставят 10 дни време до подаването на желанията и после минава 1 седмица до класирането. Моята девойка всеки ден като я питам казва "не съм решила, има време". Ако бяха оставили 1 месец за редене на желания, един месец щеше да отговаря така.
Много дълго е времето наистина. Аз вече забравих кога излязоха резултатие

# 783
😆😆😆Ако не бяха тези 10 дни ЧАКАНЕ нямаше да вися денонощно в тази група и вместо роман да чета всяко ново мнение и пост 😆
Май дойде време и аз да попитам, защо “масовото мнение” е, че “средата, децата, нивото… на 9 ФЕГ е много страшно”??? Влизам в техния сайт и чета прекрасни неща - спечелени първенства, медали, постижения… Майки на деца от ФЕГ казват, че “въпреки някои минуси, поне средата и децата са супер”… От къде идва този мит за “адската атмосфера” във ФЕГ? Те станаха 8-ми в класацията на ДЗИ тази година…
Дайте мнение, моля.
Присъединявам се към положителните коментари с бъдещ 10-класник. Имат 3 проблемни деца в класа, които тотално игнорира. Всичките надпланово приети или през последните 2 години по средата на годината. Проблемите са на ниво липса на възпитание и лош контрол от страна на родителите, но агресия няма! Има учители, които не харесва особено, но навсякъде е така. Има и уникални преподаватели, каквито рядко се срещат и дори аз съм впечатлена от тях! С желание ходи на училище.

# 784
  • Куциндрел
Верно е безумно всичкото това в 7ми клас с школи, уроци, нерви...
Детето вече се успокои, даже вчера ходи по мен да ми обяснява колко много ме обича, че цяла учебна година съскаше у дома кат съсел.

# 785
  • София
Да, и мен ме дразни чакането. Предполагам, че идеята е да минат и изпитите за училищата към MK, ама все пак... Не знам и защо след това пак им трябва една седмица за обявяване на класиране, при условие че вероятно е автоматизирано, едва ли някой на ръка смята на кое дете за къде му стига бала...

Днес дадоха дипломата на дъщеря ми. Твърди, че й е странно усещането, но започвал нов етап от живота й. Много драматично звучи. Горките деца не знаят колко пъти в бъдеще ще започват нови етапи в едно или друго.

# 786
Моята минала на инструктаж от приятелките и вече се чуди ФЕГ или НЕГ. Поне едно е сигурно, няма да е испанската, защото най-голямата кифла от класа щяла да ходи там. СМГ и НПМГ са абсурд, не понася никой, който ще се запише там, даже не иска да им чуе и имената, такава неприязън има, за което е виновен лично един полупенсионер, учител по математика от досегашното и училище.
Та, до ФЕГ се нареди НЕГ. Да видим
 Да и имах доводите.

# 787
В план-прием в сайта на МОН вече са заредени паралелките.
Оценките от свидетелството още ги няма при нас.

# 788
В план-прием в сайта на МОН вече са заредени паралелките.
Оценките от свидетелството още ги няма при нас.
Явно искат да ви уплътнят уикенда Simple Smile
За Варна ги няма още , но при нас има в пъти по-малко училища.

# 789
  • София
Забравихте да добавите към клишетата - в ит сектора разполагат с времето си (работят от вкъщи без да си дават зор), професията е повече мъжка и взимат мнооооого пари Grinning
Ох! Дано са Ви разбрали!

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 13:07 от xxxxxx

# 790
I♥M♥V♥, НПГПФ има резултати от рисуването, чакаме да споделиш доволи ли сте с Викинга. Св. Лука също, ако сте били и там.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 13:05 от crow

# 791
Пак ще задам вероятно глупав въпрос. Щом за училище в друг град ( друго РУО) се подава друго заявление как става да се нареди сред желанията, които са в София. Много ми е неясно...
Не се редят след София, а "успоредно". Редят се област по област. Класирането е по области.

Скрит текст:
Моята минала на инструктаж от приятелките и вече се чуди ФЕГ или НЕГ. Поне едно е сигурно, няма да е испанската, защото най-голямата кифла от класа щяла да ходи там. СМГ и НПМГ са абсурд, не понася никой, който ще се запише там, даже не иска да им чуе и имената, такава неприязън има, за което е виновен лично един полупенсионер, учител по математика от досегашното и училище.
Да и имах доводите.
Толкова "сериозно" обосновани, могат да бъдат само от тийн!
Само да не е толкова сигурна кой къде ще отиде, че то малко сметката без кръчмаря може да излезе... Да не се окаже "кифлата" баш в нейния клас я в НЕГ, я във ФЕГ Smiling Imp

# 792
  • София
Не се редят след София. Редят се област по област. Класирането е по области.

Благодаря за отговора, бихте ли ми разяснили какво трябва да направя, за да кандидатства детето ми на 1во желание в РУО извън София, а другите желания, в София, да са наредени след това.
Или трябва да имам 2 заявления с 2 първи желания?

# 793
 Да и имах доводите.

Ами хайде във Френската 😆🇫🇷

# 794
Днес беше тържеството ни по случай раздаването на свидетелствата. Много хубаво беше, радвам се, че отидох! Не очаквах, но присъстваха и двете учителки от началния етап и на няколко пъти едва си удържах сълзите, като ми минаваше през ума една мисъл: "Кога бяха първи клас, а сега вече завършват седми!".🥲 За всяко дете имаше мило послание от класната.🥰
Аз все повече се чудя колко желания ще успея да събера. Никак не ми харесват отзивите за някои училища от списъка ни (а и местоположението им) и сега се чудя да ги слагам ли изобщо при желанията и колко по-назад да ги изтикам...🤪 Желание номер 1 е с един от най-ниските балове (чак не разбирам защо...а може би е поради факта, че паралелките са две) от набелязаните училища, а е и на най-удобно местоположение. Балът и' е с 30 точки над миналогодишния минимален там, дано да стигнат! Ох, как искам драмата да свърши още на първо класиране!☺️
Подават се отделни заявления с желания за всяка област. Не може желание номер 1 да е  в една област, а в другата област желанията да продължават от номер 2. Приемат ви и в двете (или пък само в едната област) и после си избирате къде да се запишете. Аз така разбрах от прочетеното.

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 13:19 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт